Reklama

Reklama

A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell

  • Austrálie A Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell (více)
Trailer
USA, 1990, 82 min

Režie:

Brett Piper

Scénář:

Brett Piper

Hrají:

Linda Corwin
(další profese)

Recenze (10)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jedna filmová teorie praví, že v 90. letech se žánry „vyčistily“ a v jejich daných mezích se točily už jenom kvalitní filmy. Pánové Kaufman s Herzem však tento fakt vesele ignorují a jejich studio Troma i nadále plodí ten nejblbější brak pod sluncem. Jenže i sranda má své meze a tahleta postapokalyptická procházka po lesích, lukách, písečných dunách a skalách po čase nudí. Nutno uznat, že za vydařené modely zmutovaných pra-ještěrů by se zřejmě nestyděl ani klasik Ray Harryhausen, ale bohužel ne před 20-ti lety. Sličná hlavní hrdinka potěší mužské oko, ale nudné macho s přehnaným porostem na hrudi jí dělá trapného křena (však taky nějaká facka padne). Dějově neuchopitelné (co na vás nenavříská úvod už film dále nezodpoví) a nějaké rozvedení postav opravdu nehrozí, jelikož dialogů je poskrovnu a zbytek obstará občasný voiceover. Mám sice rád tromácký způsob vidění filmového okénka, ale tady jsem už chvílemi chtěl sáhnout po tlačítku off. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ti dinosaři byli krásní,kdyby se film točil v 70.letech. Troma mě stále utvrzuje v tom,že není důležité kolik film stojí,ale hlavně,že je natočen. Céčko,které se odehrává v lesích a písečných dunách,kde dinosauři semtam schrampstnou. Hlavní hrdinka je hezká,stejně tak jako pšíšera z bažiny co vypadá jako mutant,solidní obrovský červ nebo co to do prdele bylo co se vynořilo ze země. Film se nezdržuje nějakým dialogů,protoře barbaři nemají moc slovní zásobu. Kaufman a Herz jsou prostě borci. Film,ale zase dokáže místy i nudit a nevím,kdy si ho mám pustit,jestli přes víkendové odpoledne nebo někde všední den pozdě v noci. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mal som práve možnosť zhliadnuť najhorší snímok od ´´tromákov´´? Nejde vôbec o formálne prevedenie, práve naopak mňa ako fajnšmekra všetky tie triky a masky potešili. Ide o príbehovú nudu nad mraky, pričom to vlastne ani nemá hlavu a pätu. A to som sa tak tešil na nekompromisnú céčkovú zábavu. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

... in this dinosaur hell, there is one type of being who can survive.. a barbarian.. and what kind of barbarian? a nymphoid barbarian... nymfoidni divoska v dinosaurim pekle - to hovori za vse...postnuklearni putovani za jestery pod supervisorstvim maniakalnich titánů filmoveho srotu Kaufmana s Herzem... ()

topi 

všechny recenze uživatele

Mutanti vydávající podivné skřeky, prehistorické příšery jakoby je dělal Harryhausen nebo Karel Zeman, v postapokalyptickém příběhu, ve kterém hlavní hrdinka pobíhá a mlátí se s mutanty za doprovodu neskutečné hudby. Vítejte ve světě TROMY!!!! ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Typická Troma známa svojimi veľmi podivnými výtvormi.Film stal len neuveriteľných 45 000 dolárov,čo je vzhľadom na rok výroby len pár drobných.Natočený bol neďaleko New Hampshire.Dej je o ničom,herecké výkony takmer žiadne,zmutované monštra smiešne,takmer bez dialógov ale hudba celkom fajn.Niekto by tento film samozrejme vypol po pár minútach,ale kto má rád tromacké filmy,tak určite nepôjde pod tri.Ale ja mám podozrenie,že to Troma robí naschvál.A aj tých pár viet je dosť ťažko rozoznateľných.Ale na Tromu je to aj tak dosť krotké,myslím teraz na sexuálne scény.Len konci filmu sa ukážu ženské prsia,aj to len také malinke.Je taký post-apokalyptický svet rôznych mutantov a kadejakých príšer. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Plakáty, synopse a úvodní voiceover navnadí na zábavnou jízdu postapokalyptickou pustinou, plnou mutantů a oblud, ale nic takového se nekoná. Všelijakých kreatur je ve filmu sice poměrně hodně, jsou designovány a rozpohybovány v sympatickém retro stylu a pěkně se na ně kouká, ale ve chvílích, kdy na obrazovce žádná není, se z filmu stává příšerná nuda, která se zejména v prvních dvou třetinách neskutečně vleče. Technické nedostatky vzhledem k žánrovému zařazení a rozpočtu lze v pohodě prominout (a navíc, neherectví a otřesná choreografie soubojů pár úsměvů na tváři vyloudí), ale ta nudnost je neodpustitelná. K tomu všemu se navíc titulní postava nechová ani moc nymfoidně, ani moc barbarsky, takže i tento zdroj potenciální zábavy odpadá. Zkrátka film, který se tváří daleko více cool, než ve skutečnosti je. Dvě hvězdičky jen za kostýmy mutantů a rozpohybované modely oblud. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Ač mám TROMA filmy rád, tak todle je slabší kousek a jediné co tu stojí za zmínku sou pěkní dinosauři jak z Cesta do pravěku. Ale když se tak zamyslím, tak je to nejspíš experimentální pokus protože tu chybí gore a kozy což je na TROMU velice netypické. ()

Reklama

Reklama