Reklama

Reklama

Daleko od domova

  • USA Far From Home: The Adventures of Yellow Dog (více)

Obsahy(1)

Angus McCormick je mladý teenager, který najde zatoulaného psa a pojmenuje ho "Žlutý pes". Několik dní nato cestuje se svým otcem a pejskem po pobřeží Britské Kolumbie v Kanadě, když se jejich loďka náhle dostane do nebezpečného vodního proudu a Angusovi se spolu se svým čtyřnohým přítelem podaří vylodit na pevninu. Angusovi rodiče se okamžitě snaží přivolat záchrannou službu, ale Angusovi, který dostal dobré lekce od svého otce, jak přežít v divočině, se mezitím s pomocí svého inteligentního psa podaří přivolat záchranáře a najít cestu domů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

gouryella 

všechny recenze uživatele

Prumerny rodinny film zamereny spise na deti, ktery je sice od zacatku velmi pruhledny, ale nechybi mu dobrodruzstvi a celkove ani trochu nenudi. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jako byl Ace ventura zvířecí detektiv.. tak já Veronika.. jsem zvířecí maniak.. a jak se jedná o psi.. tak ten největšejší :) takže tenhle sympatickej filmek mě zahřál u srdce.. kluk se svým psem nešťasnou náhodou ztroskotají.. a je jen na nich, aby se přežili.. tady přesně vidíte, jak jsou pejskové opravdu věrní :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nikdy never oceánu.“ Mierne podpriemerný dobrodružný film o dospievajúcom chlapcovi, ktorý so svojím verným psom niekoľko týždňov bojuje o prežitie v krásnej, ale tvrdej divočine. Medzitým jeho rodičia (Bruce Davison z Harryho a Hendersonovcov + bývalá žena Toma Cruisea Mimi Rogers, obávam sa, že ničím dôležitejším sa v kariére nepreslávila) po dvojici pátrajú. Dostanete zhruba presne to, čo budete od takejto zápletky čakať. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jeden zabudnutý krátky snímoček z éry family dog-cat filmov. Nenadchne ale ani neurazí. Na jedno pozretie za pár rokov. ()

lepo 

všechny recenze uživatele

Krásný filmík, z ďaleka mi nepripadal, ako ostatné filmy s tématikou chlapec, rodina a pes z b- kategorie ()

Reklama

Reklama