Reklama

Reklama

How to Make Love to a Woman

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1995, 5 min

Režie:

Bill Plympton

Recenze (8)

Matty 

všechny recenze uživatele

Dosti otevřené "jak na věc" video popisuje a radí, jak ženu sbalit, na zem svalit a pravý orgasmus najít. Vlídný, lehce přihřátý hlas vypravěče komentuje to, co vidíme a jak toho dosáhnout. V Plymptonově podání počítejte s tím, že před samotným vyvrcholením přijde sexuchtivý chlapík o oko, o ruce a nakonec si vlastně stejně moc neužije. Animace je docela pěkná, jakoby Billovi výjimečně záleželo také na provedení, nejenom na nápadu. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Názov trošku zavádza, pretože sa to venuje celému procesu spájanie muža a ženy od nájdenia vhodného partnera a po pomyselný výstup na vrchol pyramírdy orgazmu. Plympton tentokrát boduje pointou. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Určitě jedna z těch slabších věcí od Plymptona a to díky tomu, že, přiznejme si, návod na to, jak najít a svést ženu je prostě vždy poněkud nevkusný a to i tehdy, je-li zabalen do hávu komedie. A to nejvíc, když se mnoho vtipu někde vytratí, tady především díky nesouladu animace a narace v podobě namluveného monologu z hůry, který se vůbec nehodí, nemá šťávu a je značně unylý. Tenhle autor bude nejspíš vždy fungovat lépe v němé podobě. Ovšem má to rybu, co se plácá v síťovaných punčocháčích, to je celkem bonus. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát musím zraziť zo štandardného 4* hodnotenia Plymtonovských psychoanimákov. Hlavná téma mi prišla nezlučítelná s tým, čo Plymton predvádzal. Ak chce zabaviť diváka za každú cenu, okej, to sa mu podarilo - hlavne dejovou líniou a vyústením pointy. Len opakované lietanie posekaných nožičiek, ručičiek, vcucnutie celého tela či jeho jednotlivých častí...nuž prišlo mi to príliš stereotypné a vykrádajúce ostatné Plymtonovky (napr. Your Face, How to kiss) ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Plympton ako vyšitý, nič nové pod slnkom- zábavné, tak trochu úchylné a hlavne crazy a napádité...Na jeho najväčšie pecky ako napr. Guard Dog sa to samozrejme nechytá. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

my ženy jsme opravdu nebezpečné bytosti :) Nápady originální, ale jako celek... nevím, tenhle kraťas si mě nezískal. Protože jsem žena? :) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Prostě nešahejte nám do vlasů, jinak už vás nikdy nikdo nenajde. Opět trošku jako How to kiss má snímek mnohem lepší komentář (včetně zvoleného hlasu) než samotné animační nápady a trošku mi vadilo, že kolikrát řev toho chlapíka přehlušil samotný komentář, nevím jako co si to dovoloval, když z toho vrcholu velmi brzo šel zase dolů... ()

Reklama

Reklama