Reklama

Reklama

One of Those Days

všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Krátkometrážní
USA, 1988, 7 min

Režie:

Bill Plympton

Obsahy(1)

Krátký kreslený film se zvukovými efekty začíná probuzením muže v jeho posteli a popisuje celý jeho den, který nevychazí vůbec dobře. Vše vidíme očima muže, takže každá věc vypadá, jako by se stala nám. (anyonecek)

Recenze (7)

Matty 

všechny recenze uživatele

Znáte ty dny, když se ráno probudíte a cítíte se skvěle, víte, že vám všechno vyjde přesně podle plánu a nic vám vaši náladu nemůže pokazit? Tak přesně o takovém dni tento kraťas není. Neštěstí hlavního hrdiny sledujeme přímo jeho očima. Ufiknutým nosem to začíná, chlupatým toastem pokračuje a velkou explozí končí. Myslím, že Plympton dokonale vystihnul pocity mnohých věčných smolařů, jenom všechno dotáhnul do nečekaných extrémů. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DailyMotion/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 0/10 Efekty 4/10/// +z vlastního pohledu, celkem drsné -bez zvuku, bez hudby, starší animace/// Rozhodně celkem slušné, když bych nebral v potaz zvuk, bylo by hodnocení ještě vyšší, páč je to celkem sranda/// Celkem 50%/// ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem měl pocit, jako by to někdo přímo přede mnou pastelkami škrábal zevnitř na obrazovku. Džungle čar a den blbec v podání Billa Plymptona. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Klasický den blbec, ve kterém se pokazí vššchno co se pokazit může.Přes všechny neuvěřitelné příhody je nejvtipnější "toastová scéna". ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že některé dny vypadají přesně takhle. Velice dobře vystiženo od Billa Plymptona. Konečně jsem taky narazil na nějakou jeho animaci s pořádným příběhem a pointou. ()

Reklama

Reklama