Reklama

Reklama

Parking

(festivalový název)
  • USA Parking
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2003, 5 min

Režie:

Bill Plympton

Recenze (8)

Matty 

všechny recenze uživatele

Z příliš monotónní práce vám může rupnout v bedně, správce parkoviště z tohoto kraťasu je toho živoucím důkazem, Bill Plympton ostatně také. Jeho filmy se zcela vymykají všemu alespoň vzdáleně normálnímu a je těžké odhadnout, do jaké míry jde o promyšlenou alegorii a kde již začíná nesystematický chaos. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +děj, pointa, zvuky, konec –bez hudby, logika hlavní postavy/// Ne nepřeháním v hodnocení, je to celkem zajímavé a vtipné dílko, s lepší animací, dobrým zvukovým doprovodem. V podstatě je to o chlápkovi, který si zbuduje parkoviště a je tím úplně uchvácen, má prostě radost. Přijede první zákazník, ovšem v tom z betonu vyraší stéblo trávy. Takže pan majitel, nikoliv aby tohle přešel bez povšimnutí a pustil první auto. On se rozhodne vypořádat s tímto stéblem po svém. Ovšem známe plevel a boj s ním :-)/// Celkem 68%/// ()

!Borec! 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipné videjko s majitelem parkoviště, který jen tak nenechá růst travičku na jeho parkovišti a je schopen udělat vše pro její zničení.. ()

Reklama

Reklama