Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak

  • Česko Dravá Ginger (více)

Obsahy(1)

Krev, mrtvoly a okultní vědy. Ginger a její sestra Brigitte jsou ty největší kamarádky a mají opravdu dost neobvyklé záliby. Střední škola, biologie, rodiče, randění - to všechno je pro ně dokonalá nuda. Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii. Město plní strach a v ulicích přibývají roztrhané mrtvoly zvířat i lidí. Vlčí přirozenost nabývá vrchu s každou přibývající nocí, po které se Ginger probouzí s chutí krve v ústech, a je jasné, že za chvíli bude jakýkoliv vztah i k vlastní sestře dalekou minulostí. Zůstane jen hlad... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejzajímavější, nejpřínosnější a nejoriginálnější přírůstek na poli vlkodlačích filmů, jaký jsem měl možnost vidět od časů Amerického vlkodlaka v Londýně. A i když ten film není vyloženě dobrý, stojí za pozornost minimálně pro ta tři nej, jež jsem mu (doufám plným právem) přiřknul, a také kvůli vynikající Emily Perkins v roli mladší sestry. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle je rock and roll.Myslel jsem že když je to na nově asi půl hodiny po půlnoci tak to bude absolutní sračka u které vklidu a rychle usnu-no prostě na tohle jsem nebyl připravený.Pouto mezi těma dvěma holkama je naprosto evidentní a nepopiratelné-navzájem se krijí ,doplnují a jedna bez druhé nedá ani ránu-Najednou musí řešit problém se kterým si ani jedna nedokáže pořádně poradit a který je pomalu rozděluje-do toho všeho tu pořád šmejdí jejich aktivní matka která jim chce strašně moc dávat rady o dospívání---Atmosféra je fakt hustá-ginger se pomalu ale jistě mnění(tady bych chtěl vyzdvihnout práci maskérů Ginger je opravdu snad v každé scéně ve víc a víc pokročilém stádiu promněny)Vše se blíží ke konci a vy(nebo teda aspon já)držíte těm holkám palce aby to bud dopadlo dobře nebo aby zemřely spolu .Prostě pecka-S obavami jsem čekal na druhý díl-----ale to už je jiný příběh. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Mam uz cosi vlkodlacich filmov napozeranych ..... zacalo to Vlkolakom z roku 1941. No a tento zarez na pazbe vlkodlacich filmov je jednym z kvalitnejsich. Chvalim strasidelnu atmosferu a dost desive prechody cloveka vo vlkolaka. A ak chce hororovy fanda pochopit zaklady werevolf films, tu je to pekne zobrazene a vysvetlene. 78 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nemuzu si pomoct, ale i kdyz tvurci film mysleli jako horor, ja se skoro celou dobu u filmu spis smal, prislo mi to jako cerna komedie. Hlavni dve hrdinky jsou spravne ujety, ale je fakt, ze kdyz pride na nakou skutecnou nechutarnu, tak z toho moc nadseny nejsou, i kdyz furt kecaj jak se v tom vyzivaj. Nicmene tvurci dali do filmu dalsich nekolik zajimavejch postav, ktery sem tam hodi nakou hlasku a jako celek to dava dohromady docela slusnou atmosferu. Taky nastesti neni moc videt vlkodlak, coz je jedine dobre. Zaverecnejch 15 minut je docela napinavejch, ale jakmile se objevi vlkodlak, tak je to hodne spatny, takle trapnyho vlkodlaka sem snad jeste nevidel. No, ale i kdyz sem se nebal, tak diky slusny davce krve, pekny atmosfere a hustejm hlavnim hrdinkam davam lepsi 3*. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No horor to jako moc neni, co si budem povídat, těch pár kravých scén a dost divně vyrobenej vlkodlak asi jen tak někoho nepostraší, i když, kdo ví. Vlastně skoro za celej film se pořádně setkáme s vlkodlakem až někdy na konci, jinak to je takovej čajíček. Ale zase na druhou stranu můžu říct, že sem se prakticky nenudil a to hlavně díky docela slušný temný atmosféře, ale jako horor bych to fakt nebral a ani jako komedii, hororovejch je tam asi jenom posledních 20 minut, ale zase zato velice slišně krvavejch a z komedie tam neni ani minuta ()

Galerie (22)

Zajímavosti (29)

  • Režisér John Fawcett odmítl mít ve svém filmu CGI efekty. (Zdroj: ČSFD)
  • Mnoho denních scén bylo ve skutečnosti natáčeno v noci. Štáb při natáčení používal čtyři velká 18 kW světla. (Stocki)
  • Speciální sběratelská edice kanadské verze DVD obsahuje přes dvacet minut vynechaných a prodloužených scén a mnoho dalších bonusových materiálů jako casting, zkoušky z natáčení apod. Česká verze je bohužel "čistá jako lesní studánka", disk neobsahuje jediný bonus. (Stocki)

Související novinky

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

Moje sestra vlkodlak v seriálové podobě

27.10.2020

Blíží se úplněk, a tak následující zpráva přišla právě v ten pravý čas. Pokud jste fanoušci vlkodlačích hororů a je vám líto, že kvůli pandemii koronaviru a s tím spojeným vládním opatřením se nebude… (více)

Reklama

Reklama