Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romanticko-dobrodružný příběh urputného boje o kastilský trůn, v němž dominuje infantka Isabela a její hlavní nepřítel markýz Villena. Isabela odhalí tajemství smrti svého bratra Alfonsa a odpřisáhne pomstu vrahům. Jejím hlavním předsevzetím bude nastolit právo a vykonat mstu a posléze získat královskou korunu. Aby dosáhla cíle je potřeba získat silné spojence ze sousední Aragonie sňatkem s následníkem trůnu Ferdinandem. Zatímco v kastilském království vládne slabošský král. Markýz Villena spřádá plány, jak uchvátí moc. Pokusí se Isabelu znásilnit a následně obvinit u krále z vlastizrady…. (tahit)

(více)

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Už je to drahně let, co jsem, nevím, jestli v osmé či deváté třídě ( vidět to ovšem v páté, tak 14 dní spím neklidně), viděl působivý ponurý příběh ze Španěl v kině. Překvapil mne tehdy nejen napínavým dějem, ale i několika brutálními záběry a lehkou erotikou...jo v 70.letech u nás moc dobrých filmů v kině nechodilo. A divím se, že byl přístupný, nebo nebyl? Každopádně bych ho velmi rád po letech viděl znovu... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Další španělský film mého mládí , který bych rád ještě viděl. Nevím, jak by se mi to líbilo dnes, ale věřím, že by mě to nezklamalo. ()

aannemer 

všechny recenze uživatele

Jako dítko školou povinné jsem na tomto snímku byl v kině a moc rád bych ho ještě někdy viděl. Snad bych nebyl zklamán tímto hodně romantickým příběhem. ()

R-2 

všechny recenze uživatele

Školní záležitost, byli jsme asi v páté, šesté třídě a šup na to se školou do kina a na sraze po 25. letech jme na tento film vzpomínaly...... KDYBY NĚKDO VĚDĚL KDE SEHNAT = PROSÍM O INFO. ()

Reklama

Reklama