Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romanticko-dobrodružný příběh urputného boje o kastilský trůn, v němž dominuje infantka Isabela a její hlavní nepřítel markýz Villena. Isabela odhalí tajemství smrti svého bratra Alfonsa a odpřisáhne pomstu vrahům. Jejím hlavním předsevzetím bude nastolit právo a vykonat mstu a posléze získat královskou korunu. Aby dosáhla cíle je potřeba získat silné spojence ze sousední Aragonie sňatkem s následníkem trůnu Ferdinandem. Zatímco v kastilském království vládne slabošský král. Markýz Villena spřádá plány, jak uchvátí moc. Pokusí se Isabelu znásilnit a následně obvinit u krále z vlastizrady…. (tahit)

(více)

Recenze (5)

aannemer 

všechny recenze uživatele

Jako dítko školou povinné jsem na tomto snímku byl v kině a moc rád bych ho ještě někdy viděl. Snad bych nebyl zklamán tímto hodně romantickým příběhem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Už je to drahně let, co jsem, nevím, jestli v osmé či deváté třídě ( vidět to ovšem v páté, tak 14 dní spím neklidně), viděl působivý ponurý příběh ze Španěl v kině. Překvapil mne tehdy nejen napínavým dějem, ale i několika brutálními záběry a lehkou erotikou...jo v 70.letech u nás moc dobrých filmů v kině nechodilo. A divím se, že byl přístupný, nebo nebyl? Každopádně bych ho velmi rád po letech viděl znovu... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Další španělský film mého mládí , který bych rád ještě viděl. Nevím, jak by se mi to líbilo dnes, ale věřím, že by mě to nezklamalo. ()

R-2 

všechny recenze uživatele

Školní záležitost, byli jsme asi v páté, šesté třídě a šup na to se školou do kina a na sraze po 25. letech jme na tento film vzpomínaly...... KDYBY NĚKDO VĚDĚL KDE SEHNAT = PROSÍM O INFO. ()

Reklama

Reklama