Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlučné ulice jižního Bronxu se setkávají s elegantním světem Wall Streetu v akčním příběhu Impérium o honbě za rychlým ziskem a vysoké ceně za chtivost a nenasytnost. Napínavý a poutavý akční thriller s Johnem Leguizamo (Moulin Rouge, Carlitova cesta), Denise Richards (James Bond: Jeden svět nestačí), Isabellou Rossellini (Modrý samet, Zběsilost v srdci) a rapovými superstar Fat Joe a Treach. Impérium je rychlý, strhující film, který zaručuje zábavu a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Impérium Johna Leguizama, který exceluje a nechává všechny ostatní herce z filmu daleko za sebou. Děj se točí kolem něho jako majitele a vůdčí osobnost jednoho drogového gangu v Jižním Bronxu. Je to velký obchodník a vždycky toužil být něčím víc. Vydělává velké peníze, ale chtěl by být obchodníkem s velkým B. Jeho přítelkyně ho seznámí přes svou kamarádku s Peterem Sarsgaardem, který mu nabídne vše o čem kdy snil... Je jasné, že člověk nemůže dosáhnout tak lehce svého snu. Leguiziamo jako drogový obchodník na začátku se postupně mění a dospívá v muže, který toužil po obchodováním a kterého obchod možná zničí. Příběh je pružný a příjemně utíká. Jen škoda, že v pár okamžicích je až příliš předvídatelný a proto se nedočkáte opravdového zvratu. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Co dostanete, když si po páté vyluhujete tentýž sáček čaje? Stejné je to s tímhle naprosto neoriginálním, předvídatelným příběhem dealera z Bronxu, který vyrostl na skořápkách a ukousne si víc od ligy, na kterou nemá. Pohled na Isabellu Rosselini - mafiánku, která vypadá jak toaletářka v opeře - zabolí. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Hloupá pohádka o latinskoamerických loupežnících, pardon, gangsterech z Brooklynu. Zbytečný, nudný film, na kterém je nejzábavnější, že jej jeho tvůrci mínili zcela seriózně. "Je to něco jako dokument“, jak v jednom rozhovoru tvrdí John Leguizamo, mimochodem herec naprosto nekompetentní k utáhnutí devadesátiminutové historky z podsvětí. Těm, kteří hrají počítačové hry, možná propracovanost vztahů a příběhů připomene jeden ze slabších dílů GTA, ale ani jim bych nedoporučoval se na Impérium dívat. 35% ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jóóó drogy, drogoví dealeři, bylo to o tom? Ne, vůbec ne, o tom to ale vůbec nebylo..... byla to MINULOST !!!! Před minulostí tak jako tak neutečeš...... Ať si kde jsi... dožene Tě, tak jako tak... fyzicky, v myšlenkách.... to je totiž úplně fuk!!!!... prostě dožene.... :-( ()

klerik 

všechny recenze uživatele

John Leguizamo má niečo do seba, ale príbeh o mladíkovi z chudobných pomerov, ktorému sa zapáči svet bohatých sme tu už mali sto krát. NIektoré dialógy sa mi zdali celkom svižné, aj keď šlo o otrepanú mafiánsku tému... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ty dramata s Leguizanem prostě nemusim..většinou je to vždycky úplně o ničem. Mám ho rád, ale příběh nuda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to svojim spôsobom taka naivna gangsterska rozpravka. Ale su tam aj drsne momenty ktorymi to neustale dava najavo, ze sme v gangsterskom zanri. John Leguizamo podava skvely vykon a dokazuje, ze utiahne film aj v hlavnej ulohe. Tentokrat mi je trochu luto, ze koniec je klasicky gangstersky nekompromisny. Happy end by tomu sedel viac. 7/10. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA HD - Mě se to fakt líbilo, nechápu tak nízké hodnocení (52%). Dobře popsanej jeden z mnoha příběhů z Bronxu, které se stávají každý den. John Leguizamo (v českém znění - Filip Švarc - zde mi vyjímečně jeho hlas nevadil) byl bombovej, námět a záplatka povedená, akorát závěr trochu rychlý - pic do hlavy a závěrečný titulky. Nicméně když to shrnu, 75% je na světě. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Příběh o "obchodníkovi" z Bronxu, který se chtěl dostat do světa mocných a bohatých a skončil přesně tak, jak se dalo čekat. ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Když osud rozdá člověku špatné karty, hraje se špatně u jakéhokoliv stolu, pokud člověk nemá z pekla štěstí, neboli, ševče, drž se svého kopyta, i když kopyto kope, neboli s poctivostí leda pojdeš, ale ani s nepoctivostí se vždy nenajíš, neboli co tě nezabije hned, zabije tě později, neboli peníze jsou prach a v prach se obrátí, neboli nikdo není nenahraditelný, jen život se nahradit nedá, neboli kulky jsou rychlejší než slova, ale pomalejší než myšlenky, i když pro všechny lidi to neplatí. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

John Leguizamo je skvelý herec, vie zahrať hocičo. Celý film si zobral pre seba a ostatný sú len do počtu. 6/10 ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Uhm. O čem to vlastně bylo? Nějaké gangy bojují o své teritorium při prodeji drog. Jeden toho chtěl nechat. Chtěl žít normálně. A tak ho zabili. Aspoň myslím. Zní to zmateně? Ano, máte pravdu, bylo to celý nějaký zmatený... ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jak popisují ostatní, je to neoriginální, stokrát omleté a nijak zvlášť výrazné. Krom toho herec Leguizamo mně nesedl, a když vám nesedne člověk v hlavní roli, je to velkej problém. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Nebýt Johna Leguizama, ktererého mám pro jeho hereckou různorodost rád a ve filmu Spawn na něj fakt nezapomenu, tak bych tehle snímek ani nedokoukal do konce. Občas se našlo něco co film nezařadilo do odpadu, ale bylo toho opravdu málo. Předvídatelný (bohužel) a hlavně hloupý konec mě opravdu nenadchl a bylo mi dost líto herců o kterých se tu neda vlastně ani bavit, protože ty jejich výkony byly velký opruz. Jediné co, tak přeju Leguizamovi, ať hraje pouze ve vedlejších rolích, které mu jdou nejlépe, jako tomu je po většinu jeho kariéry. ()

walecz 

všechny recenze uživatele

kvalitní filmek, Leguizamo má charisma na to aby to utáh, nebojte se :) , je tam střílení, je tam kecání a dorá kamera. jen kolumbijská linka je fakt špatná....ale linka neni lajna, tak pridam star ()

Reklama

Reklama