Reklama

Reklama

Roger Dodger

  • USA Roger Dodger (více)
Trailer

Obsahy(1)

Roger Swanson je cynický sukničkář pracující v reklamní agentuře na Manhattanu. Právem si myslí, že mu žádná žena neodolá. Jeho pracovní nasazení je jednoho dne přerušeno nečekaným příjezdem šestnáctiletého synovce Nicka. Strejda Roger má 24 hodin na to, aby poučil svého nezkušeného synovce o výhodách mužského bytí a zbavil ho statusu panice. Kulisy New Yorku jsou pro to tím nejlepším místem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Kaja 

všechny recenze uživatele

V podstatě jednoduchý děj-synovec přijede do New Yorku za svým "zkušeným" strýčkem, aby přišel o své panictví. Celý film je plný hromadících se dialogů s odporným podtextem, leč někdy se tam mihl odlesk něčeho inteligentního. Kolem a kolem to bylo ale dost vykonstruované a beze smyslu. Je to vše ale prosycené takovým sarkasmem a cynismem, který mám v filmech moc ráda,takže 4* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,SEX JE VŠUDE KOLEM NÁS. NENÍ TO ŽÁDNÝ VZDÁLENÝ CÍL. NENÍ TO EVEREST. JE PŘÍMO TADY. MUSÍŠ SE S NÍM SLADIT. MUSÍŠ NAJÍT OBLAST, NICKU. UDĚLEJ TO A SLIBUJU TI, ŽE SE OTEVŘE CELÝ SVĚT“..... /// Strejda Roger jako analytik (s mnohaletou praxí) problémů typu... proč ženy neumějí číst v mapách (nebo máte radši to vo tom klitorisu, jak je středobodem světa?). Balení holek (ženskejch) jako raketová věda, Rodger jako inženýr a Nick jako nepopsanej pauzák. Strejda mele, mele, mele, mele a mele.....kamera už neví, co má ukazovat (páč kameraman není úchyl a odmítá celej film čumět do ksichtu jednoho chlapa) a tak dejme prostor myšlenkám. Osvěta o KLÍČÍCH KE KRÁLOVSTVÍ (a proč se chlapi dívaj, když jim to ženská (???) dělá), ale v podstatě to má bejt cesta za prvním... (přesně tak, holky...). Mám v těch tunách slov najít nějakou moudrost? JAKÝ BYLO TVOJE POPRVÝ? (to se teď ptám já... Tak jak?). Instruktážní film pro mladší a nezkušený, s možným ,,vertikálním pnutím“? Hledání ,,vítěznýho času“? Čím MĚ můžeš překvapit metrosexuále (nezaměňte s úchylem v podzemí!...) Rodgere? Filmařinou sotva. Herci? Nevím (čistý zuby měli...). Příběh? Kde??? Možná to celý směřuje jen k tý závěrečný pointě. Campbell Scott jako Hitch teenegerskejch honičů, pro který bude nejcennější zjištění, že my chlapi máme ještě pojistku. Kde? (ale no tak, nedělej herečku....) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám plachej močák – a nebo nevím jak se to pozná. 2.) Hledám správný místo pro ztrátu panictví a New York mi připadá jako dobrá volba! 3.) Thx za titule ,,sipeer“ a ,,depressya“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po pravdě si Cambella Scotta vybauji jen jako sympaťáka ze "Singles" ale v tomto případě je tomu úplně jinak a jeho cynický děvkař mu sedí jak ušitý a spolu se scénářem je tím nejlepším na tomto nepříliš známém ale výborném snímku, který není ideálním návodem jak sbalit dívku ale zábavným a chytrým filmem určitě. Mimochodem se jedná o první větší roli Jesseho Eisenberga, který už zde ukázal, že má talent. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal mezi třemi a čtyřmi, ale jako celkem spokojený divák jsem přimhouřil oči. Pojďte na procházku páteční newyorkskou nocí se strýčkem Rogerem, který Vás zasvětí do tajů svádění a sexu. Je sice otázka, zda je to ten pravý průvodce a jestli Vám jeho styl sedne, ale když Vám v závěru naservíruje Vaši velkou šanci, je to už jen na Vás. Campbell Scott je vynikající a hlavně díky jemu není jeho „dodger“ jen pouhou karikaturou. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Film o ztrátě panictví s povedenou zápletkou. Podle mě to šlo zpracovat ještě o třídu lépe, stačilo by kdyby šel film trochu víc do hloubky postav, protože takhle tam byly řekněme jen nastrčené, typizované a bez charakteru jako loutky. Dialogy jsou místy na odstřel, ale jednou se to vidět dalo bez větší újmy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama