Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Cival 

všechny recenze uživatele

Ušmudlaná a ubrečená lovestory, kterou zabíjí zejména její naprostá předvídatelnost. Pouze Winona za něco stojí. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Neskutecne dojemna love story mezi starsim proutnikem a mladou nemocnou divkou kypi opravdu nevidanym mnozstvim sentimentu, ale presti si dokaze zachovat i vaznejsi tvar. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance na působivou romanci. Gere má charisma a Winona překrásné laní oči, ale ani jedno tu nestačí. Nelogicky jednajícím postavám fatálně chybí hloubka a nějaké pochyby. Vždyť by oba mohli mít tolik otázek a problémů, že je doslova trestuhodné, jak celý jejich společný čas prošumí. Navíc scénáristka vybrala ten konec, který k dosavadnímu vývoji nesedí a tím film definitivně pohřbila. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý doják, který však oplývá hlavou, patou i inteligencí. Nikterak rajcovní, ovšem pro příjemné pokoukání ve dvou ideální. 50%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vydírá, dojímá, ale proč ne? Trošku zbytečně kritizovaná záležitost.. škoda, jak jednoduché je ji odsoudit!! Příval staré dobré romantiky na dlouhé večery nikdy neuškodí.. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl naprostou náhodou, ale i tak pozvedl moji víru v americkou kinematografii. Jelikož jsem silně náchylný k smutným romantickým příběhům, tak jsem byl předem ztracen. Celkově je pojetí spíše realistické, a to všemu jen dodává tu správnou atmosféru. Sice mi tam chyběla hloubka na kterou jsem zvyklý, ale jinak skvělá podívaná pro každého kdo si rád zatlačí slzičku. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Utahané, uslintané a v hlavní roli opičák Gere. Nebýt Winony Ryder, tak nevím, nevím. Joan Chen, která na Vyobcované předvedla, že se slušným příběhem umí slušně naložit, tentokrát minula terč o hodnou řadu metrů. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi milé překvapení, ten film se mi hodně líbil, a to především díky Winoně Ryder. Ona je zde tak vrcholně úžasná, že pro moje nadšení z ní nemám slov - v tom filmu si ji prostě nejde nezamilovat a hlavně díky ní to pořád stojí za vidění. V tomto ohledu mi přišlo líto, že Winonina postava končí tak smutně - vlastně celý ten melodramatický závěr mi přišel dost hrozný, včetně té finální scény s vnoučetem, které zdá má vyvažovat ten předchozí smutek. A taky si pořád nejsem jistý, jestli mi k ní sedl ten Gere nebo ne. (U Very Farmigy pochybnosti nemám - ta mi vadí v jakémkoli filmu). Celkově mi to ale prostě přišlo jako fajn filmová romantika, u které nechápu, proč zde má tak nízké hodnocení, a je mi to líto. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to takové uplakané, už jste to snad viděli stokrát. On se do ní zamiluje, ona se do něho taky zamiluje, něco spolu zažijí, pak ji zkosí smrtka, on pak u okna pláče a je konec. Ale jo, celkem to ušlo, ale viděl jsem působivější dojáky. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Je to vyděračský a sentimentální snímek.. přesto má něco do sebe. Richard Gere je zde trochu povadlejší, ale to vynahrazuje charismatická Winona Ryder. Asi nejvíc mi na tomhle filmu vadila postava Willa (Gere).. kdyby se jednalo o skutečnost, muž s takovou povahou by s největší pravděpodobností doopravdy Charlotte nemiloval - nešlo by o lásku, nýbrž o lítost. Hluboce pochybuju o tom, že by se jako osobnost změnil - holt, aspoň částečný happy ending si museli autoři vytvořit. Škoda za to odmítání skutečnosti, mohlo by se jinak jednat i o dobré romantické drama.. ()

Reklama

Reklama