Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl naprostou náhodou, ale i tak pozvedl moji víru v americkou kinematografii. Jelikož jsem silně náchylný k smutným romantickým příběhům, tak jsem byl předem ztracen. Celkově je pojetí spíše realistické, a to všemu jen dodává tu správnou atmosféru. Sice mi tam chyběla hloubka na kterou jsem zvyklý, ale jinak skvělá podívaná pro každého kdo si rád zatlačí slzičku. ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Smutné a trpké drama, místy až přislazené. Richard Gere mě neoslovil, Winona Ryder však ano. Taková mořská pěna, jak bylo řečeno. Moc jí to slušelo, křehkost se snoubila s jemností. Taková velice vzácná květina, kterou je nutno opečovávat. Možná proto se do ní R. Gere zamiloval, protože nebyla tolik čitelná a obvyklá jako ostatní ženy tuctovky. V tom asi spočívá celá filozofie filmu umocněná konečností lidského života. A ten boj za to určitě stál, byť to skončilo špatně. ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Když on ten Gere hraje v takových filmech, na který se podíváte, když máte podělané, tj. vše hotovo, čekáte, až se dopeče buchta, takže u té TV zůstanete, venku je hnusně, hosti žádní, táta si hraje na počítači nebo spí, nechce se Vám nic pouštět na videu/dvd ani muzika, zkrátka není zbytí. Pak akorát litujete těch chudáků, co to viděli v kině. Nemastné neslané, že se amíci snaží ten New York udělat krásný, to známe (nejlíp to umí Woody Allen, který ho nebere jen jako atraktivní kulisu, ale je vidět, že N.Y. opravdu miluje), a na téma filmu jsme viděli už několik daleko lepších, takže Vás to ani nedojímá. ()

panmroz odpad!

všechny recenze uživatele

asi úplně nejhorší film, co sem zatím v Student agency Praha-Brno viděl - v rámci fotbalových keců jest - dobrej tým umí vyhrávat, i když se mu nedaří - převedeno do žánru "romantická cosi, která nehodlá nikam sunout hranice žánru" - jde o uvěřitelnost charakterů hlavních postav (nula), reálnost/nereálnost prostředí , ve kterém se hýbou (nula) a způsob natočení milostných scén - matné, orosené sklo a dlaň na něm (jakože vášeň) bylo out už v osmdesátých. ()

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Nevím, prostě jsem měl v den, co jsem viděl tento film zvláštní romanticko-sentimentální náladu(jak jinak než kvůli ženám) a toto dílo mi mou náladu ještě obohatilo. Nádherný film, nic nového, ale o tom to vždy nemusí být. Jsem za něj rád, Winonu mám velice rád a zde se mi zalíbila ještě víc(jestli to ještě vůbec jde :-) ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama