Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Winona Ryder je v tomto romantickém příběhu křehkou dívenkou, která žije se svým pěstounem v malém americkém městečku. Ona čte každý den bibli a touží po přátelství, on nesnáší náboženství a má rád samotu. Přesto si navzájem rozumí. Zásadní změna však nastane, když se vrátí dívčina matka, se kterou se mnoho let neviděla a ona se vypraví za ní do města. Zde najde první přátelství a lásku, ale také zklamání a bolest. Začíná si pomalu uvědomovat, že svůj pravý domov musí hledat jinde... (Filmexport)

(více)

Recenze (7)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Priemerna romanticka drama v ktorej sa v malomeste dava dokopy mladucka Winona Ryder a Rob Lowe, ktory tu hra dementa. Proste taky klasicky naivny Hallmarkovsky pribeh pre zeny. 4/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky zensky film. Som vedel uz pri registracii ze natrafim na filmy nadcasove, ale i na filmy kde zatuchlinu citit na desiatky kilometrov daleko. Potom som vedel ze natrafim na filmy ktore brutalne ohlodal zub casu a dnes uz posobia netradicne a vycpelo. Tuna ide o typicky nudny zensky film, kult to nie je a uz nikdy nebude . 40 % ()

TO 

všechny recenze uživatele

Gemma vyrůstá na farmě u dědečka. Ve třinácti letech se poprvé setkává s matkou a odjíždí za ní strávit léto do města. Tam zažije štěstí i bolest první lásky s retardovaným chlapcem Rorym. Příjemný holčičí příběh plný citů ()

mimi930 

všechny recenze uživatele

Veľmi obyčajný a priemerný film o matke a dospievajúcej dcére, o problémoch medzi rodičmi a deťmi, o medzigeneračných vzťahoch a dospievaní.. nebolo by to až tak zlé, je to však brutálne dlhé a tým pádom miestami strašne nudné. ()

Reklama

Reklama