Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Heidi a Rose dostaly dopisy od své matky a jejich svět se obrátil vzhůru nohama. Řetězec událostí, jenž následoval jim však přinesl zjištění, že lásku a štěstí najdeme i na těch nejméně očekávaných místech!  Sestry Heidi a Rose proplouvají životem celkem nenáročně. Heidi pracuje v místní sklárně a se svou typickou tvrdohlavostí se brání jakémukoli vztahu, přičemž k milostným touhám svého plachého nadřízeného se tváří lhostejně. Její sestra Rose je svobodná matka a se svým vřelým a veselým synem Albiem se stěhuje z jednoho penzionu do druhého. Zdá se, že se obě vyrovnávají se stěžejní událostí svého dospívání… Před dvanácti lety je totiž opustila jejich krásná, impulzivní, drsná a náruživá matka Georgia. Jednoho dne však obě sestry dostanou navlas stejné růžové obálky. Dozvědí se z nich, že jejich matka zemřela a zanechala jim mléčný bar. Musejí však splnit jednu podmínku – vrátit se do rodného města, kde se podnik nachází a žít tam společně po dobu šesti měsíců. Heidi a Rose se rozhodnou přestěhovat do města, ve kterém vyrostly a dát dohromady starý mléčný bar. Dívky se rychle přizpůsobí tamnímu životu. Rose se sblíží s mladíkem, ze kterého se vyklube místní policista, jenž srdečně udílí jejímu synovi Albiemu otcovské rady. Matky a dcery, vztah mezi sestrami a hledání lásky – to vše hraje roli v tomto srdečném, úžasně natočeném filmu, odehrávajícím se v malebných městečkách, kopcích a údolích viktoriánské krajiny. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Black-star 

všechny recenze uživatele

Takový neškodný film. Možná trochu zdlouhavý a plyne si.... Ale nečekejte žádné drama nebo velkou komedii. Ani jednoho se nedostává. Ale nebojte vše dobře dopadne, jak už to u romantických filmů bývá. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Dokázali byste odpustit své matce, kdyby vás v období dospívání opustila a nechala po sobě jen dopis na rozloučenou? Právě o tom pojednává toto nenáročné komediální drama z Austrálie, které je vhodné tak maximálně na zabití jednoho nudného všedního odpoledne, ale nelze od něj čekat nějaké velké zázraky, protože je jen o něco málo kvalitnější než klasické německé sladkobolné dojáky od paní Pilcherové. Dvě sestry, matka která chce napravit svou chybu, ale neumí se ani omluvit, vzdorovitý teenager, obtloustlý policajt a pár dalších postaviček se zde snaží rozehrát nějaký ten romantický a možná snad i dojemný příběh, ale ve výsledku se jedná jen o podprůměrný film, který se sice dá bez obtíží zhlédnout, ale žádná hitparáda to rozhodně není a zřejmě reálně hrozí, že se vám celé toto dílko během pár dnů vykouří z hlavy a vy si ani nevzpomenete, o čem to bylo. Na jedno zhlédnutí to bylo obstojné, ale bohužel nic nového mi tenhle film nedal, a tak hodnotím podprůměrnými dvěma hvězdami. ()

bl.e.cha odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč mám poslední dobou takovou smůlu na filmy, ale tohle bylo zase jednou extrémní... Jak se dá do jednoho filmu zakomponovat nepovedená matka, venkovskej tlustej rambo policajt, absolutně rozdílný sestry, pravá blondýnka na svatbě, modrovlasej puberťák, týpek co vyrábí skleněný baleríny, díra v srdci o velikosti špendlíkové hlavičky? A ještě to má happy end, to by se jeden pozvracel... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama