Reklama

Reklama

Perla oceánu 3D

  • Francie Ocean Wonderland
Trailer
Krátkometrážní / Dokumentární / Rodinný / IMAX
Francie, 2003, 45 min

Obsahy(1)

Tři roky po mimořádně úspěšném uvedení filmu Žraloci 3D režiséra Jean-Jacques Mantella přichází do kina IMAX jeho další snímek z hlubin tajuplného oceánu. Přírodovědný snímek Perla oceánu 3D Vás vezme na ohromující vizuální a smyslové potápěčské dobrodružství pod hladinu k pulsujícímu srdci oceánu: korálovým útesům. Připojte se k našemu přátelskému hostiteli - želvě Aris a vstupte do tohoto magického a krásného, leč ohroženého a křehkého světa, od australského Velkého bariérového útesu až po Bahamy. Objevte tu ohromnou vzkvétající biologickou rozmanitost a zjistěte, jakou roli v mořském ekosystému hrají korálové útesy, které zajišťují potravu pro rozmanité druhy ryb, a udržují dobrý stav naší planety. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dost dobré. 3D je naprosto perfektní. Jsem si jistý, že to polovina zdejších kokotů viděla ve 2D a proto to hnusné hodnocení. Ono je vážně kouzelně kouzelné, když vám bo pokojíčku plave hejno ryb. Ve 2D naprosto postráda smysl film vidět. Vytknout musím zbytečný doprovodný komentář, který nám říká, co přibližně vidíme, protože je jistě velmi obtížné poznat třeba želvu. Na konci nám řekne, že by nebylo úplně od věci přestat být zmrdy a bránit naše oceány. Takže komentář bych úplně vyškrtnul, protože narušuje velmi pohledný zbytek. Hudba je naprosto vhodná. Já na dokument koukal výhradně kvůli 3D a to mě uspokojilo absolutně. Nebojím se napálit 4*. Kam se hrabe Avatar. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Když jste v IMAXu jednou za rok, tak je to vždycky zážitek. Ale pokud jste tam filmů viděli víc (a podmořských dokumentů zvlášť), rychle vám dojde, že to není žádný zázrak. A komentář je ještě horší, než bývá v IMAXu špatným zvykem. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Prohlídka oceánu v doprovodu želvy. Celou dobu tak nějak v pohodě, záběry překrásné a i bez 3D jsem si to docela užíval. V závěru se z toho ale bohužel vyklubala taková malá eko agitka. ()

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Tohle byla neskutečná nuda. První film, na který jsem v IMAXU byl a málem mě unudil. Alespoň že jsem u sebe měl popcorn a kolu. ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Byly sme se třídou v imaxu a bohužel třídní vybrala tuhle píčovinu. Zaprvý sme tam byly prakticky samy a půlka z nás u toho usla. Prostě nuda až na půdu. ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Toto tuším bolo prvé 3D, ktoré som v živote v IMAXe videl. Preto 4 hviezdy, ale inak je to obyčajný dokument. Alebo skôr prehliadka podmorských živočíchov. ()

Reklama

Reklama