Reklama

Reklama

Milenka

Trailer

Obsahy(1)

Vera, krásná, rozmarná, mladá žena žije v New Yorku a objevuje hranice svých sexuálních a intelektuálních možností. Vybírá si muže na ulici a pak se s nimi má sex. Také si natáčí na video sex se svou milenkou. Zdá se, že tato dívka z bohaté rodiny jen tak improvizuje na své cestě k dospělosti. Její přítel Ford, chce lehce vydělat peníze. Ví, že Vera je promiskuitní a vidí možnost dostat peníze, kdyby jí seznámil se stárnoucím italským magnátem Tommasem, který je okouzlen Veřinou sexualitou a její inteligencí. Ford přijde s nápadem nabídnout Veru za 100.000 dolarů. Nejdříve k tomu Veru musí přemluvit, ale ta má však už svůj plán… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

medii 

všechny recenze uživatele

Chytrá rychlovka, jejíž charakter se podobá dobrým povídkám z renomovaných měsíčníků. Česká verze názvu filmu, stejně jako doprovodný slogan „podlehneš erotice“ jsou zavádějící. Erotika je opravdu to poslední, čemu zde lze podlehnout. Distribuovat tento film s apelem na jeho sexuální náboj je chybou, většina diváků se pak zákonitě musí cítit podvedena a stojí za zmínku, že všechny „hanbaté“ scény jsou shrnuty již v traileru. Hlavní postavou je mladá sebevědomá dívka, která si užívá své sexuality a pohrává si s otázkou „jak peníze ovlivňují lidi, a kam až jsou schopni zajít, aby je vydělali.“ A to je také to, oč v tomto filmu nakonec doopravdy běží. Zápletka je tedy v podstatě jasná a nepříliš komplikovaná, scénář dobře gradován. Hbité konverzační přestřelky s rytmickou hudbou v pozadí jsou vyváženy pasážemi beze slov, snímanými estetickou kamerou. Rap, hiphop a soul se občas nemotorně pere o prostor s J.S.Bachem, jinde však hudba dotváří atmosféru velice umně. Neve Campbell hraje výborně. (Zrovna v tomto typu filmu by byla špatná volba herečky naprosto osudovou.) Kromě erotiky nečekejte ani happy-end, vaše oko i kalhotky tedy zůstanou naprosto suché :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Lze říct mnoho, ale vystihne asi nejvíc: Hrozně divný. Film mi přišel velmi kvalitně natočený. Kamera neměla chybu i hudební pozadí bylo kouzelné. Jinak mi ale přišlo, že se koukám na směs několika dějových rovin, které se marně snaží prolnout, naplněné nekonečnými a úplně scestnými dialogy. K tomu se ještě z krásné a ve filmu sympatické hlavní postavy vyklube vypočítavá mrcha, škoda. Ale těch 78 minut mi přišlo jako tři hodiny. Hrozná nuda a hlavně úplně o ničem. ** za mou slabost pro N.Campbell. Nemuseli její prsa na konci ukazovat, to jsem nepochopil. Ještě bych to vyřadil z kategorie 'erotický', páč té tam moc nebylo:). ()

Reklama

Martinius odpad!

všechny recenze uživatele

ked chcete na par sekund vidiet neve campbell nahu v sprche, pozrite si tento film. nic ine vam vsak tato slabomyselna zlatanina neposkytne. pribeh o nicom je nezaujimavy a primitivny ako chripkovy bacil, s prisernymi dialogmi, protagonisti su nesympaticki az otravni a pocas plytkeho, inteligenciu predstierajuceho deja vas prenasleduje na nervy lezuca hudba. v podstate, aj naha neve campbell v sprche vam stoji nanajvys za poznanie, ze sa jedna nie len o neschopnu, ale aj o neatraktivnu herecku s postavou ako pytel cementu. celkovo dalsi filmarsky omyl, pred ktorym mi povinnost kaze varovat. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Snáď som vás nezahanbil.“ – „Na vašom mieste by som sa starala, či ste nezahanbili sám seba.“ Neve Campbell toho, čo sa filmovej erotiky týka, veľa zameškala (napriek sexu s Billym Loomisom, Mattom Dillonom a Denise Richards). Ale už úvod Milenky naznačuje, že sa to rozhodla dobehnúť jedným filmom. Výsledok? Taký... uprostred. Občas otravné (nekonečný oceán banálneho dialógu), inokedy „len“ podrazácke (na to, že má režisér plné ústa sexu, je priveľký puritán). Zostala pekná kamera a hudba (okrem klasikov Beethovena a Bacha si vás získa pieseň „Butterfiles“), niekoľko infantilných otázok (ako sa cíti žena, ktorá vzala peniaze za sex?) a prekvapivý koniec. Viac v mojej recenzii na recenzie.org: http://recenzie.org/mladezi-nepristupne/60-milenka-40- ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objeví první nahá scéna Neve Campbell, protože Neve až dosud odmítala všechny filmy, ve kterých se měla její postava objevit nahá. (newpage)

Reklama

Reklama