Reklama

Reklama

Sin City - město hříchu

  • USA Sin City (více)
Trailer

VOD (1)

Noirový thriller plný násilí, v němž se prolíná několik dějových linií z oblíbených komiksů Franka Millera, vykresluje obraz nejděsivějšího města bez slitování pohledem těch nejdrsnějších postav. Bruce Willis exceluje v roli policajta s nemocným srdcem, který přislíbil ochranu sexy striptérce (Jessica Alba); Mickey Rourke hraje mrzoutského psance s posláním pomstít smrt své jediné životní lásky (Jaime Kingová) a Clive Owen ztvárňuje Shellieinu (Brittany Murphyová) tajnou lásku Dwighta, který po nocích brání Gail (Rosario Dawsonová) a její lehké děvy z Old Townu (Devon Aokiová a Alexis Bledelová) před drsňákem (Benicio Del Toro) se zálibou v násilí. (Cinemax)

(více)

Recenze (1 582)

Gerrard8 

všechny recenze uživatele

Po prvom vzhliadnutí som dal 3 *** , ale po druhom... :-) je to naozaj vydarený kúsok Rodrigueza a ostatných režisérov. Skvelé obsadenie hercov ako napríklad Alba, Willis, Rourke, Owen, Wood, Del Toro atď . Proste som sa fakt pobavil a aj dosť krát zasmial však spomeňme si ku koncu filmu ako Hartigan (Willis) zbavil Juniora (Stahl) o všetky zbrane :-). Alebo priviazaný Kevin (Wood) o strom bez tela? Možno sa to niekomu zdá drasticke, ale mňa to bavilo. A úprimne sa teším na Sin city 2 a to ešte víde 3 . Máme sa na čo tešiť. ()

Mariana8 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála opravdu vydařených filmů podle komiksu, který je opravdu věrnou kopií své předlohy. Sin City je výjimečné příběhem, dialogy i atmosférou. Asistence Franka Millera, který je autorem komiksu, se určitě vyplatila. ()

77Ivana 

všechny recenze uživatele

Neznám sice komiksovou předlohu od Millera, ale i tak jsem hrozně nadšená. Tak úžasně originální film jsem už dlouho neviděla. Seděla jsem od začátku filmu až do konce s otevřenou pusou a říkala si, že Rodriguez s Millerem a Tarantinem jsou úžasní.Vizuální stránka perfektní, tak jako samotní herci. ()

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, jak jsem šla na tento film do kina. Vlastně jsem tehdy ani pořádně nevěděla, na co jdu, o Franku Millerovi jsem do té doby neslyšela a očekávala jsem obrovskou nudu. Ale už ta úvodní scéna s Joshem Hartnettem mi vyrazila dech a stejně na mě zapůsobil celý film. Násilí mi ani trochu nevadilo, zato mě naprosto pohltila vizuální stránka filmu. Nejvíc se mi asi líbila povídka s Mickeym Rourkem, ale i ty ostatní byly výborné. A Elijah Wood byl...no prostě brrr - kdo by to byl do něj řek:) Tohle se mi prostě nikdy neohraje! ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Sin City - město hříchu, strachu, podvodů a zkorumpovaných policistů. Vymyšlený komixový příběh. Fenomenálně zpracovaný. Moje první zkušenost s filmem, který je schopen vás přimět, aby jste se začali zajímat o komixy. Pan Miller is very famous artist. Doporučuji přečíst jeho životopis zde na csfd. Dělal robokopa a další. Zde musím říci, že tohle dílo se zařadilo mezi mé nejoblíbenější. Dokonalé černobílé barvy. Skvělé zahrání. Sex na každém místě. ty ženy zde jsou tak sexy, že je mohu srovnat snad jen s kvalitou díla Někdo to rád horké, kde hrála paní Marilyn Monroe. I při tom srovnání, když mi vytane na mysli chůze žen z města hříchu. Musím zařadit za film, kde jsou ženy opravdu přitažlivými ženami. 3 snímky. Okno do dvora s Grace Kelly, Sin City a Někdo to rád horké. Sin City na prvním místě v originalitě zpracování. Na film jsem se podíval z kulturních důvodů, je to poklad a velice známý. A jsem rád, že jsem ho viděl. Chci ho vidět znova a to se mi tak často nestává. Přemýšlím nad těmi geniálními nápady, jak dokázali ztvárnit toto dílo. Cesta nad městem tak nádherná, že bere dech. Špatně zvolené auto pro práci zabijáků- Ferrari. Toto dílo rozšiřuje komix do nových rozměrů. Do rozměrů dějin. Toto dílo pro mě vchází do dějin. Budu ho puštět s svým dětem. Závěrem 5 hvězdiček. Co více k tomu říct? ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Rodriguez dosť zariskoval, keď sa rozhodol sfilmovať komix spôsobom vytvorenia vernej vizuálnej kópie, ale samozrejme rozpohybovanej, pretože práve to je to čaro komixu - že sú to len statické obrázky........... Nakoniec to ale vyšlo, vizuálna stánka - hra skvele nasvieteného kontrastného svetla s tmou je skvelá, doplnená o zaujímavú virtuálnu výpravu. (aj keď práve tá v niektorým momentoch až fakt nevyšla)............. I keď verím, že veľa ľuďom toto nesadlo, ja osobne dávam za 4. Predsa len, za 5 to nie je............príbehy mohli byť viac prepojené, lebo inak skvelý scenár má i slabšie chvíľky a potom to miestami nudí............... ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Děkuji, děkuji a děkuji. Na tento film jsem čekal dlouho,už když jsem jako malej četl komix. Stylizace dokonalá,přesná dle předlohy! Prostě tenhle film miluju! ()

Boomstick 

všechny recenze uživatele

Vizualne uchvatne.Prve 2 poviedky uplne super,no "Ten zlutej parchant" uz trochu polavoval.O hercoch sa da len hovorit len pozitivne (hlavne Jessica Alba ty kokso).Aj ked to mozno pribehovo neni totalne jeba (tym nehovorim ze som sa nudil),je to fakt unikatny film ktory ak niekto napodobni tak bude trapny.Pre mna take kvazi-pokracovanie Pulp Fiction ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Vím, že se jedná o filmové zpracování komiksu, ale i tak nějak nemohu překousnout samoúčelné zabíjení, brutalitu a hektolitry krve. Ještě, že se tam objevují nádherné holky, což byl jeden z důvodů, proč jsem film dokoukal. Druhá hvězdička je za scénické zpracování. Tento film určitě nebudu moc často vyhledávat . ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Ani jsem nevěřil, že by se mi to mohlo líbit, ale opak byl pravdou. Vizuální kabátek je luxusně propracovaný a nejen samolibě účelný. Obsazení je rovněž hvězdné, avšak nejvíce jsem se bavil, když byl na scéně Mickey Rourke allias Marv. Co mi ale nedáválo pražádný smysl, proč bylo něco barevné a něco nikoliv? PS: Moje 1000. hodnocení na CSFD. ()

Mchazik 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu unikatní film, příběhy. Sice je černobílej, ale červená a žlutá tam vydět jsou. Doufám že se brzy dočkáme 2. ()

RickyFitts 

všechny recenze uživatele

přílišná dokonalost škodí... chtěl bych to špinavější... stejně to ale zůstává jedna z mála komiksovek, kterou beru na milost... asi proto, že Mickey, Clive a Bruce maj tady ještě nějak tou stylizací posílený charisma... 3- ()

Helldo 

všechny recenze uživatele

Další ze snímků, který všechno vsadil na vizuální stránku věci a ostatní nechal osudu. Neříkám, že mě zpracování této řezačky nezaujalo, hlavně monology jednotlivých postav provázející celý děj, velmi efektně zapůsobili.......ale to je asi tak všechno :) 3½ ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Originální a stylové Sin City určitě je, ale zdá se mi, že je to dost přeplácaná podívaná. Povídka s Clivem Owenem by se dala klidně vypustit, to by mi žíly netrhalo a místo toho by se mohl o několik minut natáhnout příběh Mickeyho Rourka, kde bych uvítal nějaký brutální zápas s Elijahem Woodem. Všechny postavy moc mluví a dívák prostě nepotřebuje pořád slyšet, co je jim rojí v kebuli, tam by se dalo dost ubrat a možná by to pomohlo i atmosféře (která je už tak dost přesvědčivá). Až na Nancy jsem čekal větší protnutí všech příběhů. Jestli nakonec vyjde dvojka se stejně perfektním obsazením, budu se těšit a doufat, že nás čeká nová kultovka, kterou se tenhle film popravdě nestal, 6/10. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

docela dobré. I když je pravda že onen černo-bílo-občas-barevný vizuál tomu hodně dodává. bez nej by to byl jen průměrný film se spoustou skvěle hrajících herců. ()

Eragon93 

všechny recenze uživatele

Na tenhle filmek jsem se dost těšil jednak kvůli tomu, že je to zpracované podle komiksu, a taky kvůli herecké sestavě. Moc nadšenej po shlídnutí jsem ale nebyl....Herecký výkony dost průměrný, o nějakým příběhu tu ani nemůže být řeč. 2,5 * ()

Související novinky

Sin City míří do televize

Sin City míří do televize

01.06.2017

Drsná comicsovka Sin City - město hříchu vydláždila v roce 2005 cestu ke Třístovce a k Watchmenům. Fanoušci ihned volali po dvojce, Robert Rodriguez s ní ale otálel dlouhých 9 let a nakonec vydělala… (více)

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

16.08.2014

4 dny, 4 místa, 40 projekcí... Unikátní přehlídka noirových filmů, kterou letos hostí královský hrad Křivoklát, se nezadržitelně blíží! Druhý ročník festivalu, který se zaměřuje na inspirativní… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Reklama

Reklama