Reklama

Reklama

Sin City - město hříchu

  • USA Sin City (více)
Trailer

VOD (1)

Noirový thriller plný násilí, v němž se prolíná několik dějových linií z oblíbených komiksů Franka Millera, vykresluje obraz nejděsivějšího města bez slitování pohledem těch nejdrsnějších postav. Bruce Willis exceluje v roli policajta s nemocným srdcem, který přislíbil ochranu sexy striptérce (Jessica Alba); Mickey Rourke hraje mrzoutského psance s posláním pomstít smrt své jediné životní lásky (Jaime Kingová) a Clive Owen ztvárňuje Shellieinu (Brittany Murphyová) tajnou lásku Dwighta, který po nocích brání Gail (Rosario Dawsonová) a její lehké děvy z Old Townu (Devon Aokiová a Alexis Bledelová) před drsňákem (Benicio Del Toro) se zálibou v násilí. (Cinemax)

(více)

Recenze (1 582)

lucccaso 

všechny recenze uživatele

Jedinečný a originální! Jako milovník komiksu, to byla radost na to koukat. I když český dabing patří ke špičce, tento film jedině v originálu... ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Dnes je 30.11. 2012, skoro osm let od vzniku Sin City a já ostuda to viděl teprve teď....asi jsem našel novýho favorita pro mě kultovních filmů. Po Pulp Fiction je to určitě Sin City. Střílení, mrtvoly, luxusní baby, nabouchanej Marv....další film co budu umět nazpaměť ()

Uragan 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč jsem tento film viděl až teprve včera... Hodnocení odpovídá realitě a doporučuj shlédnout... Ale tento film je pro pravé ,,fajnšmekry,, protože ne každému se to bude líbit hned od začátku... Nejvíc se mě líbilo že ten film představuje všechno to, co se vám honí hlavou při čtení knížky... ,,Vnitřní hlasy,, naprosto úžasné....A Děj který spojuje jednotlivé scény je skvělý... ()

Unlimit 

všechny recenze uživatele

Skvělá dávka eroticko-krimi-akčního a dramatického žánru v černo-bílé podobě doplňující kontrastní rudě červená a žlutá barva! Děti a ženy běžte spát tohle je pánský večer,dnes je na programu krev,zbraně,auta,rychlá jízda prvotřídní kozy a prdelky! ()

m.xFuck 

všechny recenze uživatele

Plná palba a plná spokojenst a plné nadšení a... Mně se to prostě líbilo bez výhrad! Hartigan je správnej, Marvin je drsnej a Dwight je excelentní a... Já k tomuhle filmu prostě nepřistupuju kriticky a vím to!!!! Čím dál více mě fascinujé lidé, co se na filmy dívají ne proto aby se bavili, ale proto aby je zde mohli strhat. Inu i já se nechám strhat a použiju slovník vyhřezlého hemeroida verbala. Jděte do prdele čuráci s takýmto přístupem!!! ()

BenchPress 

všechny recenze uživatele

Sin City je po vizuální, dialogové a režijní stránce parádní. Hlavně po těch prvních dvou. Tady zapomenu, že to dělal Tarantino s Rodriguezem, protože je to opravdu zábavný, trochu depresivní film. Plnej počet nedám jen proto, že jsem si z toho úplně nesednul na prdel. 4/5. ()

AnVu 

všechny recenze uživatele

Velmi originální formou natočený film, který dokázal uchovat dost comicsových prvků své předlohy. Ukazuje, že i spravedlnost může mít, a často i mívá, svou "hříšnou" stránku. Mix absurdity a surovosti tomu navíc dodává svou osobitou surrealistickou atmosféru. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nejspíš díky novému traileru na druhý díl,jsem se chopil žezla a po tolika letech se podíval na jedničku. Vemu to ve zkratce.Stylizace,herecký ansábl,vyprávění,tsunami mrtvol a made in RR s Tarantinem a Millerem vzádech ve skvělé formě. Nechci rušit,jdu nabídnout ženský,jestli nechce připálit :) ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Wow. Som dosť prekvapený. Keď som to videl prvý krát v roku 2005 tak sa mi to vôbec nepáčilo. Možno to bolo tým, že som mal 14 rokov a vtedy som iba začínal s filmami. Pozrel som si to druhý krát a som nadšený. Celkom, že pecka. Grafika sa mi strašne páčila. Rozprávač dodával super atmosféru. Naozaj veľmi dobré spracovanie všetkého. Videl som novú zostrihanú verziu. Neviem to vôbec porovnať s pôvodnou, je to už tých deväť rokov. Jediné čo mi tu nesedelo bol príbeh s Josh Hartnettom. Prvá žena ako otváracia scéna je super ale takto po 45 minútach stopáže to pôsobilo mätúco. Druhú ženu by som posunul nakoniec filmu. Posledná časť s Clive Owenom bola zdĺhavá a taká priemerná oproti ostatným ktorým by som samostatne napálil pokojne päť hviezdičiek. Jessica Alba samozrejme úplná topka. Dodám edit keď si pozriem aj pôvodnú verziu znova. edit: Pozretá pôvodná verzia. Jediné čo sa razantne zmenilo v zážitku z filmu je, že Owenova časť mi neprišla až taká zdĺhavá. Stále ale asi viac preferujem director’s cut. Zvyšujem hodnotenie zaslúžene na päť hviezd. ()

Sakulnikov 

všechny recenze uživatele

Když jsem to viděl prvně, tak jsem trpěl. Několika doporučeními jsem se přemohl a podíval se znova. Ale kromě příběhu Bruce Willise jsem k tomu nenašel vztah a ztrácel pozornost. ()

14krejca14 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komiksových filmů. Originální ve všech směrech, parádní obsazení, výborně zpracované postavy, o vizuální stránce netřeba mluvit. To vše navíc okořeněné pořádnou dávkou černého, až sadistického humoru a spoustou pro mě už teď nesmrtelných hlášek. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Geniálny film po všetkých stránkach. Úžasný vizuál, kopec známych tvári vychutnávajúcich si svoje role a roličky a fantastický scenár. Každý si nájde svoju obľúbenú postavu, ktorej bude fandiť najviac (u mňa jednoznačne Rourke). Rodriguez - MIller - Tarantino je smrtiaca trojka. Rád by som túto spoluprácu videl častejšie.... 85% ()

Související novinky

Sin City míří do televize

Sin City míří do televize

01.06.2017

Drsná comicsovka Sin City - město hříchu vydláždila v roce 2005 cestu ke Třístovce a k Watchmenům. Fanoušci ihned volali po dvojce, Robert Rodriguez s ní ale otálel dlouhých 9 let a nakonec vydělala… (více)

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

Noir Film Festival 2014 startuje již 21. 8.!

16.08.2014

4 dny, 4 místa, 40 projekcí... Unikátní přehlídka noirových filmů, kterou letos hostí královský hrad Křivoklát, se nezadržitelně blíží! Druhý ročník festivalu, který se zaměřuje na inspirativní… (více)

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

Michael Clarke Duncan zemřel ve věku 54 let

04.09.2012

Jeho nejvýraznější rolí byl bezesporu dobrácký obr Coffey ze Zelené míle, za jehož ztvárnění získal nominaci na Oscara. Jeho mohutná přítomnost (výška 196 cm) však byla nepřehlédnutelná v jakémkoli… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Reklama

Reklama