Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj příběhu začíná v domě manželů středního věku, maminka dává dceři Mary pusu na dobrou noc a jde spát. To ještě netuší, že tato noc se krvavě zapíše do historie města. Mary totiž popadne amok a své rodiče brutálně zavraždí. Ocitá se v psychiatrické léčebně, kde se stane obětí zvrhlých choutek jednoho ošetřovatele. Mary o pár měsíců později porodí dítě, lékaři ji však sdělí, že zemřelo při porodu. V dalším šíleném záchvatu rozpoutá Mary krvavá jatka, jimž učiní přítrž dva policisté, kteří Mary zastřelí. V ději se přesouváme přesně o dvacet let, mládež bujaře slaví "Krvavou noc" právě na počest Maryina běsnění. Vrátí se duch Mary, aby zúčtoval se všemi nevinnými oběťmi? (claudel)

(více)

Recenze (75)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po úvodním Masakru jsem čekal nářez !! Běhěm hodiny se odehrávaly takové ty klasické teen Párty s fajn Kočkami, sexíkem atd.. tohle mě baví, tohle mám rád!! Jenže do toho se objevily céčkové vraždy s gumovými figurínami a já byl docela zklamán! Na konci, jako by se rejža vzpamatoval a začal opět slušný béčkový, krvavý Masakr jako na startu.. Nevím co si o tom mam myslet.. Bud v jistou dobu došly peníze, tak se na vraždy vysral.. a na konci opět prachy byly, tak se začal snažit.. za Tenhle Chaos tedy dávám 3*.. A to měl něběhnuto na krásnou Čtyřku ! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě existují dva typy poct oldschoolovým hororům. Buď si za (před) kameru stoupne neschopný fanoušek amatér či stará vyhaslá hororová ikona, přičemž je výsledný film sledovatelný jen pro minimum nadšenců, kteří pochválí všechno, z čeho je prý cítit mystická "láska k žánru" (a ono nazývání "poctou starým filmům" je de facto smyšlená a zcestná omlouva jeho bídných kvalit). Blood Night naštěstí patří do druhé, méně početné skupiny takových filmů, jež jsou dílem citem obdařených tvůrců, kteří tyto žánrové snímky nejenom sledují, ale také jim rozumí. Ti si pak mohou dovolit odkazovat, napodobovat, vzdávat hold a parafrázovat, aniž by jejich produkt působil nechtěně směšně. Blood Night je zručně natočené béčko, které si na nic nehraje a 90 minut baví diváka, který takříkajíc "ví, na čem je a co má čekat". Tenhle film mě zkrátka mile překvapil (zvlášť vzhledem k tomu, že jsem o něm předem neměl ani tušení) a můžu ho s klidem doporučit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

DIAGNÓZA: MENSTRUAČNĚ DISFORICKÁ PORUCHA..... /// V úvodu pobaví mamka s nůžkama v očičku, hezkej je taťka s držkou votevřenou sekerou a dívenka (jako) z obálky Kinga Diamonda. Těším se na béčko s kapkou hnusnýho vtipu. MARY, CHCEŠ SI HRÁT? Ano, s Mary ve ,,vodmašťovně“ nezacházeli moc hezky a po hezoučkým úvodu přichází předehra, která je rozvleklá, plná teenegerů připravujících se na sex a na smrt (což jim nedochází). Chcu zařvat: ,,80tky jsou zpátky!“ (kurva, ale rýmuje se to...) Nic, ani předehra by se neměla přehánět, ale uklidňuje mě fakt, že je děcek hodně. Zjevující se dívka s bobrem není moc strašidelná (...jo takhle... ty se ho bojíš? stačí depilátor...) a atmosféře nepomáhaj ani triky. Stupidní mlaďoši jen zapadaj do konceptu. Dívka přestává krvácet a krvácí krumpáč, sekyra, (zase) nůžky a (Erikovo?) péro. Už dlouho jsem neviděl tolik příšerně ječících ženskejch (u sexu, u chlastu, u umírání). Konec. Sláva! Hodina dvacet byla celkem dost na i na Blbý Béčko. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Často mi mé okolí říká: ,,už seš zase ňáká divná, jestli nemáš krámy...“. 2.) Považuju ,,Útok rajčatového vraha“ za klasiku. 3.) Thx za titule ,,skoka“ a ,,schnecek“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla fakt MEGA SRAČKA !!!! 1. Děsné amaterské výkony - to snad hrál nějaký školní herecký kroužek? 2. Zkurvený střih a kamera - vražda - sek, střih, sek, střih a z vraždy vidíte totální HOVNO! 3. Uši rvoucí hudba 4. Už po pár minutách jsem tušil kdo vraždí a jaký bude konec! Lidi, kteří tomuto filmu dali vysoké hodnocení, museli být zfetovaní! Je to MEGA SHIT !!!! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dobrá vyvražďovačka. Těch není nikdy dost. Takže: Mary už jako malá holka celkem brutálně zavraždila svoje rodiče. O 11 let později ji znásilňuje noční hlídač v ústavu pro choromyslné. Z toho otěhotní, ale dcerka nepřežije při porodu. Mary si vyvraždí cestu ven, než je konečně zastřelena. To vše se odehraje v průběhu 12-ti minut ještě před úvodními titulky. A po nich následuje přítomnost, kdy parta teenagerů slaví Blood night, den výročí Mary zapříčeněného masakru. A jak ty šmejdi kraví u jejího hrobu, nepočítají s velkým comebackem... Teď k hodnocení. Někdo bude muset přetrpět teenagerovskou půlhodinku, já ale netrpěl protože mi přišla zábavná. V jejím průběhu každopádně dojde na vyprávěcí zpestření od Billa Moseleyho (na mysl mi přišel MADMAN) a spoustu sexy sračiček, takže nebojte. No ale vzápětí dojde na to podstatné, body count ke konci čítal snad 14 mrtvých. A vraždy to byly pěkný. Mary taky, v jednom kuse nahatá:) Celkově prostě příjemná podívaná. Trochu nadměrný stupiditě se to sice nevyhne, ale stejně.. pěkný. 7/10 ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Krvavá Mary aneb, když má menzes je fakt nasraná. Děsně amatérské, skoro jako studentský film. Strašidelné scény působí legračně, ty vážné jsou zase směšné. Nahotou film nešetří, dobře vyvinuté herečky nás svými prsy krmí hezkou část stopáže, ale to je bohužel jediné, čím film vynikal. Krvavé efekty jsou jak z osmdesátých let, herecké výkony totálně ubohé. Je to klasická sračka u které se budete skvěle bavit, postav je mnoho a mrtvých tím pádem také. 55% 23.08. 2010 ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si po delší době zase dal horor a hned jsem si šopnul pořádný jatka, abych se rozhejbal a zavzpomínal na fajn časy s motorovkou, kladivem, sekerou, lopatou a tak podobě a nemůži říct že bych udělal špatně, tenhle slasher je totiž na dnešní dobu hodně slušnej, obzvlášť ze začátku tam rozehrajou příjemnou brutální šou, která se podle mě ale zbytečně v prostřední částí na dlouho odmlčí a rozjede se zase až ke konci, nicméně vraždy jsou fakt dobrý, typickej teen příběh ucházející a celkově zábavný, ale přišlo mi to trochu nízkorozpočtový ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

S takhle vysokým hodnocení tady se moc neztotožňuji, přece jen ty amatérské záběry mě moc nevzaly. Samozřejmě v slasher hororu zase tolik nevadí, když herci nejsou špičkoví. Bohužel tady ovšem byli hrozní. Pokud se týče obsahu filmu, tak si myslím že célá ta situace kolem (ne)narozeného dítěte byla úplně zbytečná. Stejně si myslím každý musel poznat odkud vítr vane. Pokus dobrej, ale Scream to není. PS: Tolik mrtvých se hned tak nevidí, je docela úspěch že tvůrci dokázali tolik lidí do toho baráku vůbec nacpat. Takže to spíše vypadalo že kdo přišel na casting tak tam hrál. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slečna Sekerová má ráda také nůžky a krumpáč... Průměrný slasher s pěkným gore - asi nejhezčí je kolovrátek na střeva, ale tuctovým příběhem. Vpodstatě nejlepší je prolog s titulky. S večírkem přichází blábolivá nuda, kterou ukončí až krvavý výstřik během soulože... Nu a pak už jen stačí hádat, kdo bude zmasakrován jako další. Hvězdu si zaslouží šlapací muzika, které vévodí The Kreeps a zejména jejich song - Everyone I Went To School With Is Dead! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu sice naznačil, že by to mohl být solidní nářez, ale to se nakonec nestalo. Po několik úvodních, velmi hororových scénách jsem se těšil, co příjde dál. A co se nestalo, vyklubal se z toho nemastný, neslaný "horor" s teenagery a se spoustou zbytečných scén a keců. Ke konci se to díky poměrně svěží pointě, kterou jsem ale vytušil mnohem dříve, trochu rozjelo, ale celé to zabilo, jak se tomu často stává, hloupé chování postav. (Spoiler - Čtyři chlapi a dvě holky vyděšeně a uječeně utíkající před drobounkou holkou s krumpáčem jsou vážně k smíchu.) Na druhou stranu musím říct, že střih se povedl a některé hororové scény byly natočeny velmi mistrně. 40% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Podľa wiki to stálo tri mega, čomu neverím. Toto je otrasne nakrútená amatérska sračka s kedysi ako-tak slávnymi hercami a ujačanými tínedžermi. Mizerný predvídateľný príbeh, otrasné ale fakt otrasné dialógy a scenár (scény s tínedžermi sú neznesiteľné!) a celý dôraz je na priemerných gore efektoch. Ešte že sú tu tie kozy a večne nahá Mary Hatchet... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

To néé takové muka už nechci zažít. Sice béčkový horor to chápu, ale zase typická vyvražďovačka jako milion dalších. Hlavně hodně krve a aby padaly hlavy to je jediné, ale bohužel příběh a děj absolutně žádný. Kdybych měl psát dál tak záporů je hrozně moc, hlavně hororová atmosféra absolutně žádná, u toho se člověk nedokáže ani leknout! Nejhorší snad ze všeho je kamera, střih, herecké výkony a hudba nebyla také žádný zázrak! Tak aspoň 1 hvězdičku za ty kozy... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Nádherný sedmdesátkový intro, pak fajná představovačka Bloody Mary .. no a pak klasické subžánrové půlhodinové žvatlání o ničem (sexu) + pnázorná ukázka toho o čem se žvatlá .. a pak půl hoďky new version Bloody Marušky s pár fajn krvavými detaily. Na slashery nadprůměr. 70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť výborný slasher, ale všetko padá na technických veciach. Je tu hrozný strih, kamera sa v kritických momentoch často odvracia a práca so svetlom je jedna veľká pohroma. Na druhú stranu, dejová linka nebola najhoršia, vadilo len pár nelogizmov, ako napr. 5-6 ľudí si nevie poradiť so šťúplou 50 kg žienkou (radšej všetci pred ňou utekajú) a pod. Na priemer to nestačí. 45/100 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už od začátku filmu bylo jasný,že půjde o značně krvavou jízdu.Ona vlastně diagnóza menstruačně dysforická porucha hovoří za vše.Velké plus je obsazení veterána hororu Billa Moseleyho.Mínusem je naopak občasná,nehodící se komediálnost snímku a předvídatelný děj.Ale i tak ho můžu doporučit.Hororový fandové si určitě přijdou na své. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Těžko říct něco, co tu již nepadlo. Jen bych možná ubral na superlativech. 4* si Mary odnáší s velmi odřenýma ušima a to především za slušné gore efekty (v tomto ohledu ale z posledních let suverénně vede Laid to Rest) a výbornou úvodní sekvenci, která objasňuje historii "Blood Night" a Mary Hatchet samotné. Líbil se mi nápad, že by podle "skutečné" tragédie mohl vzniknout teenagery oblíbený "druhý Helloween. Malé plus si odnáší i líbivé dámské osazenstvo a hororový veterán Bill Moseley. Nicméně zde s klady končíme. "Herecké" výkony jsou často o třídu horší, než v tolikrát zde zmiňovaných 80s slasherech, pasáž na začátku party šíleně natahovaná a nezáživná a vrah musí být všem jasný pár minut po příchodu na scénu. Ale čert to vem, bylo to zábavné béčko a já od něj ani nic jiného neočekával... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak prvních 12 minut je docela nářez... Mary Hatchet v nich stihne zabít své rodiče, být znásilněná nočním hlídačem v psychiatrické léčebně, porodit mrtvé dítě, vyvraždit osazenstvo psychiatrické léčebny a taky se nechá zabít... Tohle by většinou stačilo na celý film... Po takhle výživném začátku, který je hodně gore, příjde klasická třicetiminutovka, kdy se seznamujeme s teeneagery, kteří zcela výjmečně nejsou až tak moc otravní, plná docela blbých keců a sexu... No a pak závěr, ve kterém většina oszenstva docela brutálně pochcípá a divák se dozví "překvapivou" pointu... No, levnost ze snímku čpí na hony daleko, hlavně zvuková stránka mi vůbec nesedla... A taky, kdo viděl alespoň tři slashery, bude vědět kdo je vrah do poloviny filmu... Což vůbec nevadí, protože jsou to jatka a vůbec ne otravné... Já se bavil... ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

V roce 2009 vyšlo hodně dobrých Hororů a ani tenhle není vůbec špatný. Úvodní 15ti minutovka, včetně titulků, byla přímo vynikající !! Jasně, zbytek je šablonovitý jako kráva, ale atmosféru to mělo skvělou, nechybí pěkný kozy, prdelky, sex, krve tu bylo až až, brutální scény v rámci možností, též povedené, mně se to líbilo a pokud bych dostal někdy chuť na Hororový, noční maraton, tahle krvavá Mary by určitě na seznamu nechyběla. Kvalitní, Hororové béčko se vším všudy, 4 hvězdy, ač slabší, tak je dám. Bavil jsem se. (323. hodnocení) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem překvapení které trpí na konci odhalením vraha, kterej byl tak debilní, nejde o motiv ale spíše o to že jsem pochyboval že to dělal on. když pominu ten konec tak jsem dostal kvalitní slasher s opravdu skvělou dávkou gore, zabití a všechno okolo toho působilo fakt skvěle a věřte že tu je vražd dost, takže bodycount je kvalitní, stejnak jako atmosférickej začátek kterej byl dokonalej. Je pravda že film uprostřed lehce spadl do stereotypu ale vypadalo to dobře i tak, trošku problém jsem měl s herci kteří byly špatní a nevypadalo to že se vůbec snaží. Ale tak říkám Sabatella a jeho první počin dopadl výborně, a jsem zvědavej na jeho další tvorbu. ()

Reklama

Reklama