Reklama

Reklama

Donggabnaegi kwaoihagi

  • Jižní Korea 동갑내기 과외하기 (více)

Obsahy(1)

Studentka univerzity Su-wan to nemá lehké. Její rodina není zrovna majetná (smažení kuřat není příliš výdělečná práce), a proto musí dívka školu zaplatit jinak. Často tedy doučuje neschopné žáky, málokdy ale rozjívené studentíky z donucení vydrží učit více hodin, Su-wanina trpělivost má totiž své hranice. Její matka jí dohodí další doučování přes svou známou – velmi bohatou ženu, jejíž nevyvedený synáček Ji-hoon už dvakrát propadl na střední škole. Su-wan se tedy s vervou pouští do boje s větrnými mlýny - Ji-hoon totiž ani v nejmenším netouží učit se angličtinu, naopak myslí spíše na bitky a hezké slečny. Po jedné rvačce s bossem místního gangu ale dochází Ji-hoonovu otci trpělivost a chce ho poslat, stejně jako to už kdysi udělal, na studiumdo Spojených států. Aby tomu zabránil, Ji-hoon otci slibuje, že bude mít na nadcházejících zkouškách 50 bodů (i když jeho obvyklý průměr je 8 bodů). Pro oba tedy začíná tvrdá práce, při které se samozřejmě podle všeho očekávání ti dva pomalu sbližují… (Natascha)

(více)

Recenze (47)

Shit 

všechny recenze uživatele

To co sem od toho z žánrů komedie, romantiky a kung-fu akce čekal, to sem bezezbytku dostal a to hlavně díky Kim Ha-neul, která je za prvé skvělá ve svý roli, kdy každou chvilku dělá naprosto odzbrojující obličeje a při tom jejím koktání ze zaskočení sem jí fakt děsně žral a za druhý je strašně mile působící a dokáže to přinášet do celýho filmu a podle toho to pak i celkově vypadá. Krom toho Sang-woo Kwon teakwondo ovládá fakt znamenitě ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvodní komedie namixovaná s lehkou akcí je fajn (byť Sang-u Kwon v Once Upon a Time in High School ukázal, že se umí ohánět mnohem mnohem lépe), ale ten korejský "tradiční" přechod do dramatické romance někde za polovinou filmu je tentokrát hodně kostrbatý a nepříliš sežratelný a zbytečně kazí jinak celkem povedenou komedii. Navíc ani ta chemie mezi hlavními herci nijak zvlášť nefungovala. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

V mých očích (a v porovnání ke korejským věcem, kterým dávám 4*) průměr. Body přidává sympatická slečna, která je zajímavý typ, na druhou stranu děj působil maličko násilně. To, jak se vyvrbil finální konflikt (ve smyslu, kdo s kým), docela pobavilo :). ■ Líbí se mi song PB's 예감 http://pann.nate.com/video/218055438 ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, vtipné, akční, bitkařské × průměrné. Průměrný romantický příběh s obvyklým tématem. Bitkařské scény vážně dobré. Oblíbená herečka Ha-neul Kim zahrála opět se svými grimasami skvělou hlavní hrdinku. Film na odlehčení. "Pořád drsná holka?" ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Velice povedený film, který je snad i více komediální, než romantický . Je to jeden z nejlepších jihokorejských komediálních filmů, který nepůsobí nuceně, není ani přehnaný a dá se na něj dívat několikrát bez toho aniž by jste se nudily, alespoň u mě to funguje. Tomuto filmu mi nezbývá než dát plný počet bodů, byla to skutečně nezapomenutelná zábava hlavně díky Kim Ha-neul, která byla neuvěřitelně roztomilá. A jak již bylo řečeno " stojí to za to a nebudete litovat ". :-) 85 % ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama