Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí si vyrazí na párty do odlehlého domu. Ale měli raději zůstat doma, tento výlet se již brzy změní v noční můru. Čeká je totiž setkání se šíleným policistou, který jim hodlá pořádně "zatopit". (Chupacabre)

Recenze (28)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Čo vznikne skrížením Maniac Copa a Friday the 13th? Psycho Cop! Našťastie sa ale jedná o vydarený, svojský mix, len škoda že dosť neznámy. Partia mladých sa vyberie víkendovať do odľahlého domu v prírode, kde ich však sleduje pochybný policajt, ktorý ich postupne začne likvidovať. Na rozdiel od spomínaného Maniac Copa sa však tento blázon v policajnej uniforme pri tom očividne baví, rehoce sa na plnú hubu a hláškuje ako o život. Herci sú takí akurát; niektorí sympatickí, iní otravní, ale to ich "herectvo" je v niektorých scénach hrozné aj na takýto béčkový film. Za to však predstaviteľ psycho fízla Robert R. Shafer bol vo svojej úlohe naozaj výborný a jeho choromyseľný úškrn nemal chyby. Hororové momenty miestami preskakujú až k čiernej komédii a ku koncu som mal pocit, že ten film si začína robiť srandu sám zo seba. Je to však zaujímavé a hlavne zábavné, objaví sa aj nejaká tá ľakačka a na to, že som čakal obyčajnú kópiu Maniac Copa, som bol príjemne prekvapený. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

Trochu zabudnuty film, hlavne tato prva časť, ktora u Nás nevyšla ani na Vhs,ale iste nie preto že by sa jednalo o neaky odpad. Aj ked z dnešného pohladu film už je nič moc. šialeny policajt-satanista nevraždi sice moc napadito, zato ku každej vražde zapotí neaku bezva hlášku. Už sa tešim až si dám 2.časť. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak s “Maniac Cop” sa to nedá porovnávať ani v najvlhšom sne, pričom tá amatérčina čo z toho priam chŕli, to je doslova na smiech. Skutočne len málo pozitív, pričom ešte aj herecké výkony, dialógy či samotný príbeh je viac trápny, ako je pre takéto amatérske pokusy tipické. Nie, díky, radšej originál .. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než peckovní dvojka. Chybí kozičky, Chybí údernější hlášky, ale i tak jsem se pobavil. poručík Joe Vickers si mě na rozdíl od Matta Cordella získal a z nostalgie tomu ty 4* plesknu. Solidní slasher.75% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Maniac Cop(1988) je starou známou klasikou kterou jsem sjížděl ještě na VHSkách. Jeho "kolega" Psychocop mě svýho času úplně minul a vidím o prvně až teď. Maniac Cop alias Matt Cordell byl mrtvým fízlem kterej se navrací zpět aby se pomstil. Kdežto Psychocop to má trošku jinak což je vidět hned na začátku filmu. 666, pentagram a kalich s krví. Tenhle fízl uctívá satana. Takže další Béčkovej slasher o vraždícím fízlovi jen v trošku jiným podání. A proč ne když to nenudí. Sem tam padne nějaká hláška a i nějaká ta vražda se povedla. Klidně ty 3slabší hvězdy dám. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctový slasher o satanistickém policajtovi, který dnešnímu divákovi nemá moc co nabídnout... Vraždy nejsou moc nápadité a hodně zamrzí naprostá absence nahoty (ale tak už to na konci osmdesátek chodilo, no co už)... Co potěší jsou policajtovy vtipné hlášky, to se člověk alespoň zasměje... Musím říct, že druhý díl mě bavil o něco víc... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Videobéčko kterých v 80 letech válcovaly poličky videopůjčoven. Policajt co vraždí puberťáky uprostřed ničeho. Klasická zápletka, klasický příběh. Ale rozhodně nenudí. Postavy se chovají dost blbě(třeba v prvních 20 minutách jde jedna holka hledat hřeben, a hledá ho tam kde ani nebyla), nebo ta jejich věčná paranoia že je někdo furt sleduje(teda on je sleduje ale oni jako kdyby prostě věděly že je někdo sleduje, i když věděly úplný prd). Jedná se o klasický film, který jak jsem řekl nenudí, samotnej policajt se snaží být vtipný, no občas to vyjde občas ne. Ale rozhodně z něj nejde strach. Hudba mě občas dost štvala ty hudbení podtóny kde 5 minut někdo někam jde pak na ně vybafne kamarád, a až po dlouhý době polda byly celkem zdlouhavý a hudba byla furt stejná. Ale i tak poměrně rychle to uteče, rychle to vyprchá z hlavy a nejspíš si na to už ani nevzpomenete. Tak proč né. Slabší 4*. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje SPOILERY: Vlastně ani nevím za co dávám jednu hvězdičku, možná za Psycho copa 2, kterého jsem jakožto puberťák měl docela rád a který přišel i do naší videodistribuce. Je sice stejně hloupý ale pubescentovi nabídne alespoň pohled na obnažená těla, v jedničce chybí i tohle:) Svým způsobem je to vlastně ale sranda, tak špatní herci a hloupý scénař se jen tak nevidí. Pobíhání mládeže v hájku, kde občas zpoza stromu jukne děsnej satanistickej polda, udělá škleb a pronese děsně vtipnou hlášku, na konci ho hlavní sympatický těžce zraněný mužský hrdina ze dvou metrů prošpikuje dobře hozenou kládou, poté co je hlavní děsně uvědomělou ženskou hrdinkou několikrát postřelen do hrudi..prozrazuju konec, ale ten byl prostě nejzábavnější:) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Cením, že se to rozjelo hned od začátku, parta krapet nevýrazná, ale nenaserou, tempo trochu vleklý, na to že to má jen hodinu dvacet a ke konci už jsem se i nudil. Satanistickej fízl na Maniac cop nemá, ale i tak se to dalo překousnout. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Maniac Cop (film ke kterému je tento kousek nejčastěji přirovnáván) patří k mým nejoblíbenějším filmům z dětství. Tento nepříliš známý filmeček se mu snažil v ledasčem přiblížit, ale ve vzájemné konfrontaci by s ním zcela určitě prohrál. Zvláště vezmu-li v potaz, že Psycho Cop je opravdu béčkový brak, který má tolik viditelných chyb a obsahuje tolik nelogičností, že zcela chápu ten rozptyl v hodnocení (od odpadu až po průměr). Skutečně jej dokáží ocenit asi jen ti, kteří se vyžívají v podobné podívané, nebo jim prostě všechny ty negativa nevadí. Přitom to zpočátku nevypadalo vůbec špatně. Máme tu dalšího psychopata v policejní uniformě, který se vyžívá v zabíjení a docela dost potencionálních obětí. Samozřejmě že jejich IQ nemá moc vysoké číslo, ale to je přece starý známý fakt (nejen u většiny slasherů z osmdesátých let). Dívky byly atraktivní (leč žádné nahoty se tu kupodivu nedočkáme), chlapci měli plnou hubu dvojsmyslných narážek a samozřejmě velkou žízeň. Co víc si může správný zabiják přát, než kupu debilních obětí, které tak rády pobíhají po lese a okolo domu úplně sami. Navíc když vrah zřejmě ovládá teleportaci, jinak si ty jeho nelogické a ultrarychlé přesuny neumím logicky vysvětlit. Čímž se dostávám k hlavnímu problému filmu. Postupná eliminace jednotlivých postav byla docela v pořádku, vrah rád experimentoval a občas použil prostě to, co měl zrovna po ruce. Ale ta nelogičnost okolo toho všeho, to mi prostě lezlo na nervy. Nebýt těch mordů a pěkných holek, asi bych to skopl rovnou do sraček. Nicméně Robert R. Shafer se své role psychopatického policajta zhostil opravdu dobře, sem tam vypustil nějakou tu trefnou hlášku a i díky němu jsem se dokázal vydržet až do samotného konce. Tentokrát zavřu obě oči a dám tomu 50%, ale i tak si myslím, že jsem tento film zbytečně nadhodnotil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Že by americký remake francouzského Policajt nebo rošťák? Páč tenhle polda je pěkný rošťák. Tohle je tak tupé, až to má skoro koule. Chlapecké role na úrovní zvláštní školy pro manekýny, holky jsou o trochu, ale jen o trochu lepší. Satanský policajt si tak svýma ksichtama, hláškama a trapně nuceným smíchem pro sebe krade takřka celej film. Až je škoda, že to ke konci začne ztrácet dech a točit se v začarovaném kruhu nudy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Z jistého úhlu pohledu se jedná o roztomilé mozkovýplachové retro ze zlaté doby VHSkového videobraku. Ale na druhou stranu je to nudná a slabomyslná hovadina i na mě, milce pokleslých žánrů a špatných filmů všeobecně. Scénárista mnoho talentu (fantazie) nepobral, a tak vám nejspíš těch odmdesát minut stopáže bude připadat jako věčnost. No ale třeba vás aspoň pobaví postava PsychoCopa, vyznavače tří šestek, pentagramů a Satana, jehož hlášky i grimasy jsou kulervoucí. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

To zas na zdejší hodnocení jednou čumím jak malej kluk na vaginu. Mě se k tomuhle filmu těžce přistupovalo - zezačátku to má docela slušnej náběh na podařenej 80´s horror. Film se tváří jako tajemnej se snahou nahnat trochu strachu, ale pak se to pomalu převrací do absolutní parodie. Ten uteče tam, aby ho hledal tamhleten, tamhlety jdou hledat tyhlety a pak se rozdělej aby našli toho i tamtoho a do toho všeho se chovaj jako naprostý idioti. Chlastá se tam pivo, záporák o sobě dává docela často vědět, oběti mu utíkaj sprintem a on si jde krokem mravence z cukrkávalimonáda aby je překvapil za příštím stromem, vraždy jsou dělány s inspirací ke slasherům... prostě se na to časem dá dívat jako na slušnou parodii a proto dávám pevnou jednu hvězdu. Není to ale moc vtipný, není tam podařená hudba a nejsou tam vůbec žádný kozy, což je vrchol. [3/10 březen 2010] ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak by sa v celom filme premávali 5-6 ročný fagani a celé to spráskali nejakí filmový fanúšikovia z materskej škôlky, bral by som to. Ale takto nie. Hlúpe, detinské a nudné a z jedným z najtrápnejších mäsiarov slasherovej histórie. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Dneska budu velmi milosrdný a udělím tomuto stupidnímu brakovému slasheru celé dvě hvězdičky, a to hlavně za skvělého vraždícího satanistického strážníka, ten je fakt pořádný magor. Už od začátku se tu řeší každý sebemenší detail, divák musí vidět každý krok každé z postav, aby film jakž takž naplnil standardní délku zhruba kolem těch osmdesáti minut. Jinak nad chováním účastníků výletu by si člověk mohl hlavu ukroutit, vlastně celkově se jedná o jeden z nejhorších a nejhloupějších slasher hororů, co jsem viděl, ale jak říkám, ten polda je prostě klasa. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Psycho Cop určite formálne nie je dokonalý slasher, ale čert to ber, opäť víťazí neodolateľná béčková VHS nostalgia, a to na celej čiare. Zišlo by sa viac gore, a miestami trošku rýchlejšie tempo, ale herci sú na horrorové béčko fajn, killer taktiež ujde, preslnené prostredie je super a dej si beží v klasických slasheroidných videokazetových koľajách s 80´s atmosférou, čo je stále dobre. Takže celkovo 80´s béčkova VHS klasika. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak už vím s kým Matt Cordell kdysi jezdil v hlídkovém voze. Lepšího parťáka než je Joe Vickers by nesehnal nikde na světě. Psycho Cop je ukázkovej béčkovej horor své doby kterej má veškerá klady a zápory co v tu dobu byly. Takže tu najdeme nelogické chování většiny postav, teleportujícího se zabijáka, kterej je navíc tak trochu nesmrtelnej, celkem slušnej počet obětí, každou vraždu jinak provedenou, krásné naladění na dvojku a jako bonus má Joe na rozdíl od Matta super hlášky. Maniac Cop je možná slavnější, nicméně Psycho Cop mě bavil více a jsem zvědavej jak se mi bude líbit dvojka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Wallace Potts mi nic nehovori a Psycho Cop je len slabsou variaciou pre mna dobreho Maniac Copa. Kym samotny Maniac Cop a.k.a Matt Cordell vzbudzoval hrozu, tuna ide len o dalsiu americku vyvrazdovacku. Rezia je priemerna, herecke vykony slabe a mdle a strasidelna atmosfera je bohuzial nahradena poctom efektivnych vrazd. Videl som aj Psycho Cop 2 . 50 % ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát čtyři hvězdy, ale po závěru filmu (nechci spoilerovat) jsem musel náležitě ubrat. Jinak klasické osmdesátkové béčkové vyvražďování alias Pátek 13th :D 60% ()

Reklama

Reklama