Reklama

Reklama

Láska a vášeň

  • Irsko Love and Rage
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Drama o ženě, která za svou vášeň zaplatí příliš vysokou cenu, o romantickém poblouznění, které se obrátí v kruté násilí. Film byl inspirován skutečnou událostí a částečně natáčen v domě, kde k této události došlo. James Lynchahaun (Daniel Craig) pracuje na statku Agnes MacDonnellové (Greta Scacchi), bohaté ženy, která si chrání své soukromí, nezapře však svou veselou povahu. Když James odhalí, že místní správce Agnes podvádí, řekne jí to. Ta mu je za tuto informaci vděčná. Oba se začnou poznávat trochu více a vznikne mezi nimi romantický vztah. James brzy projevuje neobvyklé sklony, navštíví Agnes převlečený za kněze. Agnes se to zpočátku docela líbí. Co však začíná jako rafinovaná erotická hra, se pomalu mění v cosi zlověstného. Jamesovo jednání začíná být čím dál méně zábavné a stále více děsivé. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Značně rozhárané jak herecky tak kamerově. Ale smekám kloboouk před Craigem, protože jeho postavu jsem mu naprosto věřila. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Láska a vášeň - ideální film pro navození romanticko-milostné atmosféry v poklidném nedělním odpoledni? Kdepak! Ve skutečnosti je to takhle; Láska a vášeň - ideální věc pro podložení stolu, který se viklá nebo pro navození atmosféry "měl bys jít, za chvíli se vrátí manžel." ()

Reklama

nmarca 

všechny recenze uživatele

Průměrné drama, v němž jsem nepochopila, co na zjevně vyšinutém, afektovaném Craigovi mohlo britskou emancipovanou dámu tak přitahovat. Podle skutečné události, kdy ovšem motivace aktérů nebyly tak objasněny jako ve filmu. 50% ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Už před časem jsem zjistila, čemu vědecká veřejnost říká „wtf-ending“. Jde o veskrze pozitivní označení konce, nad kterým zůstává rozum stát. A nyní jsem odhalila podstatu pojmu „wtf-film“. Nad takovým filmem také zůstává rozum stát, ale pozitivní známka to není… Dávám hvězdičku Danielu Craigovi za snahu a modré oči, ale výš jít opravdu nemůžu. Hlavní postavou je rozvedená majitelka panství (jejíž manžel dal přednost chovu kentaurů), která se chová jako blázen, její divná služebná, co se chová jako blázen, a poddaný, za kterým dotyčná majitelka pálí, a který je blázen. A když se blázni perou, kdo uteče, vyhraje. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Tak tento film veľmi prekvapil. Čakal som nudu a to, že budem sa pozerať na hodinky koľko ešte asi zostáva do konca filmu ale nebolo tomu tak. Možno ten začiatok a rozbeh celkovo bol trošku pomalší a nudnejší ale neskôr sa z toho vykľul veľmi slušný film (na moje počudovanie). A ten záver... ()

Reklama

Reklama