Reklama

Reklama

Srpnový underground

(festivalový název)
  • USA August Underground
Trailer

Obsahy(1)

Hlavný hrdina v podaní režiséra má rád aj so svojím kamarátom pekne nechutné zábavky. Radi týrajú, znásilňujú a ponižujú svoje obete zamknuté u nich v pivnici. K tomu si to všetko natáčajú na kameru.
Uvidíme aj prepadnutie obchodu, no nepôjde im o peniaze, ale o úchylnú zábavu na dvoch zákazníkoch. (Hunter2222)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Nejaký debil sa rozhodol nakrútiť svoje zvrátené fantázie a prezentovať ich na verejnosti. To by bola jedna verzia. Ja si zasa myslím, že nejaký debil spolu so svojimi kumpánmi už nevedel čo od dobroty robiť a keďže mal doma videokameru, zvečnil nám tento výgrc. Zaujímavé je, že podobní magori sa začínajú objavovať aj v mojom okolí. Asi nejaká psycho - epidémia. (30.4.2009) ()

bolan odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud si něco skutečně zaslouží právoplatnej odpad!, pak je to rozhodně tahle ubohost. Nějaký pitomci s handkou si točí kraviny ve stylu „FAKE SNUFF“ a hihňaj se tomu. Trapný video z dovolený v Bibione má větší výpovědní hodnotu než tohle. Mohlo by se líbit: Aftermath a Murder-Set-Pieces ()

Reklama

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Milovníci horroru, ktorí považujú za vrchol žánru Scream, nech radšej obídu tento film /je to vôbec ešte film?/ oblúkom. On to totiž ani nie je tak horror, ako úchyláreň, evokujúca "snuff". Takmer bez deja, ide sa rovno na vec. Po pár minútach mi napadla jedna veta z akejsi poviedky, ktorú som čítal v češtine: "Přišla jsem si zamrdat, řekla Elena oklikou". No a presne takouto "oklikou" rozpráva Vogel svoj obskúrny, hodne hustý príbeh-nepríbeh... ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Takový milý home made torture porn, buransky vtipný násilí bez příčiny mimo sklep, otřesná obrazová kvalita a snaha o co největší autenticitu. Sonda do života naprosto vypatlanejch kreténů, kteří dělají ty nejnechutnější věci prostě pro zábavu. Naprostej underground (natáčenej v srpnu), kterej zdaleka nepůsobí tak nechutně, jak by se mohlo podle jeho pověsti zdát. Bez děje a střihu to je místy strašná nuda, ale na druhou stranu jde o zajímavej a svéráznej filmovej experiment pro otrlé. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film, z kterýho si odnáším nějakej pocit. Je to pocit hnusu. Tak zvrhlej a zvrácenej film jsem ještě neviděl. Za reálnost bych to měl nějak ohodnotit, ale protože to nemá děj a ti dva kreténi jsou tak dementní a furt se všemu smějou, až je mi za ně trapně, tak musím říct, že je to sračka. Ale lidi to asi baví, když to má takovej úspěch, že už jsou další dvě pokračování... ()

Zajímavosti (2)

  • Když jel Fred Vogel na hororový festival do Toronta, byly u něho nalezeny kopie prvního a druhého dílu filmu a byl zatčen za převážení obscéního materiálu do Kanady. Nakonec obviněn nebyl, avšak strávil zhruba 10 hodin v celním vězení a jeho filmy byly poslány do Ottawy na bližší prozkoumání. (Freakyy)
  • Film je v niektorých krajinách zakázaný a je nevhodný pre slabšie povahy. (Hunter2222)

Reklama

Reklama