Reklama

Reklama

Čtyři  kamarádi něco po dvacítce hledají lásku, ale nemají štěstí. Jeden z nich se po náhodné nehodě na lyžích seznámí s krásnou dívkou a vzplane mezi nimi vášnivý vztah. Ostatní dospěli k závěru, že příčinou této nenadálé změny byly extrémní okolnosti nehody. Rozhodnou se, že pravá láska je čeká jen na takové šílené stezce. Když jsou už-už v cíli, vždy se něco pokazí. Naplánují si tedy únos, aby měli objekty jejich snažení jisté. Ale i dobře promyšlený plán může selhat… (TV JOJ)

(více)

Recenze (33)

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrce bych navlíknul do dresu Sparty Praha a dal je mezi příznivce Baníku Ostrava, aby poznali co znamená extrémní seznamka. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych tvůrce narozdíl od uživatele Enšpígla navlík do košil, sak a kabátů, přidělil bych jim jména Platil, Rosen, Jarolím, postavil je doprostřed stadionu a čekal, až si pro ně fanoušci Slavíe příjdou a zmalujou jim ksicht do ruda. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o komedii pro nenáročné, ale do odpadu bych to neházel, protože je zde až příliš trapných míst, u kterých si můžete říct, že taky nejste žádná hvězda, ale rozhodně byste nikdy nenatočili takovou blbost. Odpadové filmy se vyznačují tím, že vyvolají nutkavou potřebu se zprovodit ze světa. Při několika opravdu suchých vtipech jsem dokonce vyloudil nějaký ten nesmělý úsměv. ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Abych byl objektivní, párkrát jsem se i zasmál a tak odpadem nemůžu ohodnotit... Ale to je málo. A co o hercích? Devon Sawa byl (bohužel) jako VŽDY víc než hroznej... - 15% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

I když samotný námět zaváněl nadějnou romantickou komedií, tak tvůrcům se namísto toho povedlo udělat průměrnou a místy až podprůměrnou a navíc nepěkně tuctovou záležitost, kde je vedle režie dalším kamenem úrazu také herecké obsazení. Film má sice jen slabou hodinu a půl, ale i přesto jsem se v závěrečné půlhodince docela nudil, avšak únos a následné osvobozování celkem ušlo. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Čo je horšie na tomto filme?...Tragický Devon Sawa?...Trápny humor?..Alebo celý film?...je to celý film ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Ve dvě v noci z neděle na pondělí když jsem byl moc moc unavený mi tahle vtipná pablbost celkem bodla. Některý fóry vyloženě trapný, ale nad několika málo scénama jsem se docela lámal smíchy. ()

Džef! 

všechny recenze uživatele

Jedná se o zoufalý film, který dospěl geniality hnací hřídele od auta. Scénář k tomuto filmu bych si vyzpíval ve sprše. Jedna hvězda aspoň za Devona... ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Zas také extrémne to nebolo. Dalo sa to pozerať, sem tam aj trochu pousmiať nad komickými situáciami. Nazval by som to skôr zbabraná rande ako extrémne. ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som ani nemal v plane pozerať tento film, ale sestra si ho chcela pozrieť a mne sa nechcelo vstávať z gauča. :) Ale Rande v ťažkostiach ma celkom milo prekvapilo. Samozrejme, že to nie je vôbec film, ktorý by mal nejakú intelektuálnu hodnotu, má iba jednu jedinú funkciu - pobaviť. Musím sa priznať, že som sa počas filmu zasmial len raz, zvyšok filmu som sa ani len neusmial, ale myslím, že to predsa len bolo v celku pozerateľné. A ocenil som najmä to, že z toho obrovského množstva klišovitých (snáď správne skloňujem "klišé") situácií sa väčšina skončí úplne inak, ako by človek očakával. Dal by som 2x*, ale za netradičné vyústenie týchto situácii pridávam jednu bonusovú hviezdičku. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto takzvaná romantická komédia znela vďaka svojmu zvratu trochu sľubne. Avšak nebolo. Film je dosť fádny a humor je ďaleko od toho ,čo si predstavujem. Herci a herečky sa snažili zo všetkých síl, no tento film nedokázali zachrániť, aj keby podali výkony hodné Oscara. Je pravda, že film je v niektorých bodoch zaujímavý, ale celkovo nebol urobený dobre. 3/10 ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlé. Některé situace byly opravdu vtipné, takže celkově lehký nadprůměr ve svém oboru. 50% ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Myslím, že to nebylo až tak špatné, zápletka nakonec nabídla zajímavé rozuzlení. Nevím, jestli bych se chtěla seznámit za takových podmínek, tady to občas (naštěstí) ještě bylo humorné. ()

Reklama

Reklama