Reklama

Reklama

Čtyři  kamarádi něco po dvacítce hledají lásku, ale nemají štěstí. Jeden z nich se po náhodné nehodě na lyžích seznámí s krásnou dívkou a vzplane mezi nimi vášnivý vztah. Ostatní dospěli k závěru, že příčinou této nenadálé změny byly extrémní okolnosti nehody. Rozhodnou se, že pravá láska je čeká jen na takové šílené stezce. Když jsou už-už v cíli, vždy se něco pokazí. Naplánují si tedy únos, aby měli objekty jejich snažení jisté. Ale i dobře promyšlený plán může selhat… (TV JOJ)

(více)

Recenze (33)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som ani nemal v plane pozerať tento film, ale sestra si ho chcela pozrieť a mne sa nechcelo vstávať z gauča. :) Ale Rande v ťažkostiach ma celkom milo prekvapilo. Samozrejme, že to nie je vôbec film, ktorý by mal nejakú intelektuálnu hodnotu, má iba jednu jedinú funkciu - pobaviť. Musím sa priznať, že som sa počas filmu zasmial len raz, zvyšok filmu som sa ani len neusmial, ale myslím, že to predsa len bolo v celku pozerateľné. A ocenil som najmä to, že z toho obrovského množstva klišovitých (snáď správne skloňujem "klišé") situácií sa väčšina skončí úplne inak, ako by človek očakával. Dal by som 2x*, ale za netradičné vyústenie týchto situácii pridávam jednu bonusovú hviezdičku. ()

vernerka 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů. který by mohl být celkem milý, kdyby z něj tvůrci neudělali frašku. Uznávám, že děj není příliš nápaditý, ale celkově se mi nápad celkem líbil. Herci ale byli zbytečně afektovaní, plivali po sobě, tahali se za bradavky :D a podobné další zbytečnosti. Takže za mě dvě hvězdičky. Za nápad a za snahu. Po druhé už to ale vidět nemusím. ()

Reklama

klokyn 

všechny recenze uživatele

Tento film jedno popoludnie bežal v telke. Najprv sa mi to nechcelo pozerať, pretože nemám rád spojenie "romantický film". Ale nakoniec ma táto komédia prekvapila a ja som sa pri nej slušne bavil. Aj keď sa sem-tam nevyhnete pocitu trápnosti pri niektorých scénkach, je to film minimálne dobrý. Dokonca to má aj pekný dej okorenený trochou prekombinovanosti. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

I když samotný námět zaváněl nadějnou romantickou komedií, tak tvůrcům se namísto toho povedlo udělat průměrnou a místy až podprůměrnou a navíc nepěkně tuctovou záležitost, kde je vedle režie dalším kamenem úrazu také herecké obsazení. Film má sice jen slabou hodinu a půl, ale i přesto jsem se v závěrečné půlhodince docela nudil, avšak únos a následné osvobozování celkem ušlo. ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Naprosto originální film, který zdaleka předčil mé očekávání teenagerovského amerického braku. Nic si totiž neplánujte, říká jedna trošku přehnaná zápletka s únosem, která se dá brát jen ilustrativně, ale jinak se do filmu perfektně hodí. Protože jinak celkový děj se střihem a nadčasovými obrázky, u kterých jsem se navíc fakt pobavil, je špičkový. Prostě - jak složité můžou být jednoduché věci a naopak. Nic pro zakomplexované lidi, pozor totiž aby jste se neuviděli. :) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama