Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní zelenáč Karl-Heinz zbabral velkou policejní akci zaměřenou proti zlodějům aut. Za trest teď stojí u zapadlé okresní silnice a fotí dopravní přestupky. Šanci k návratu na výsluní dostane, když se mu podaří vyfotografovat bandu otrlých pirátů silnic. Jsou to ostří hoši a sexy holky, pro jejichž nadupané káry je dálnice závodní dráhou. Karl-Heinz neváhá, inkognito se k bandě připojí a spřátelí se s jejími svéráznými členy. Brzy zjistí, že řítit se dvoustovkou po asfaltu je báječná, i když trochu nebezpečná zábava. Jenže se příliš neslučuje s jeho policejní kariérou a s vyřešením krádeží luxusních aut, z nichž partu podezírá…

Mladý horlivý policista Karl-Heinz udělal chybu, která zmařila dlouho připravovaný zátah proti zlodějům aut. Za trest je převelen k dopravní policii a na zapadlé okresní silnici fotí dopravní přestupky. Jednoho dne zahlédne zdánlivě všední obrázek mladíka, který vylepuje plakáty zvoucí na "grilparty". Jenže zvuk auta a rychlost, s níž se mladík po silnici přiřítí a zase zmizí, napoví policistovi, že spíš než o kulinářské hody půjde o ilegální automobilové závody, se kterými se marně potýkají policie snad všech států. Své podezření sice ohlásí, ale podezřívavý šéf mu příliš nevěří a chce důkazy dřív než něco podnikne. Ty Karl-Heinz může získat pouze tak, že mezi piráty silnic pronikne. Je mladý, auta ho baví a tak mu nedělá problém mezi ostré hochy a jejich sexy holky se inkognito dostat. Zjistí, že se nemýlil, absolvuje s partou jeden závod a všechno tajně nafilmuje. Jenže svou roli hraje tak dobře, že kouzlu rychlosti opravdu propadne.
Opájí se dvousetkilometrovou rychlostí, kterou se auta řítí po asfaltu a vzrušuje ho i nebezpečí, které při takové rychlosti hrozí. To se ovšem příliš neslučuje s jeho policejní prací a úmyslem předložit nadřízeným důkazy o nelegálních závodech a už vůbec ne s možností vyřešit případ krádeží luxusních aut, ze kterého partu také podezírá. Navíc se spřátelí se svými novými kumpány, Knutem, Eckim, světáckým Bülentem i energickou Claudií a zamiluje se do její spolujezdkyně, atraktivní krásky Nicki. I když v partě nakonec zjistí, že je policista, přijmou ho mezi sebe, protože jednomu z nich pomohl z vážného problému. Nakonec od nich dokonce dostane tip na skutečné zloděje luxusních aut, všeho schopnou ruskou bandu. Řeknou mu, dokonce, kde jsou kradená auta schovaná a nakonec mu pomohou připravit plán jak celou bandu odhalit pochytat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná zběsilá, pro mě hlavně pohodová jízda po německé dálnici, která si dobře utahuje z francouzského Taxíku z Marseille a kupodivu i se vtipem nezachází až do trapnosti, a to se mi líbí. Horší už je to, že těm hercům ty auta hrozně závidím. Jinak je v tom cejtit Kobra 11 na sto honů...jenom kdyby ti policajti nebyli takoví debilové :-) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::: Na to, že je to film od nácků, velmi kvalitní a zábavné !!! Viděl jsem to, už několikrát !! ::::::::::::::::::::::::::::: ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemluv na mě. Musím se soustředit." Ono totiž prohánět Mustanga po dálnici osmdesátkou vyžaduje plné soustředění, že ano policisto Krausi? Však oni ty koně pod kapotou nakonec pořádně zařehtají a já mám spoustu důvodů rozdávat hvězdy. Jednak jsou to ty koně, ale taky vynervovaný policejní šéf Schmitt-Jahnke ve vrtulníku, mistr bojového umění su-shi Bülent v divokém Smartu a zejména je to Claudi. Když si totiž Claudi na vypasovaný outfit v poklidu natáhla kombinézu a začala opravovat auto, tak jsem měl stejné problémy s podpásovou hydraulikou jako Knut. A za splněný mokrý sen se zkrátka hvězdy dávají. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Německá variace na Rychle a zběsile, ale bohužel dost slabej pokus. Auta jsou ošklivý a nejsou moc nadupaný, děj občas vtipnej a svižnej, ale střídá se i s nudnýmí prvky. Ale největší rozdíl mezi Zběsilou jízdou a Rychle a zběsile je v tom co by mělo film dělat dobrým filmem ve svým žánru a to jsou automobilový honičky sestříhaný do neskutečný akční jízdy a to se povedlo jenom u druhého jmenovaného filmu. Ve zběsilé jízdě se nedá říct že by to bylo jen o něco málo horší, protože je to neskutečně blbě sestříhaný a natočený, postrádá to jakýkoliv napětí a jakýkoliv akční náboj, prostě to nemá vůbec žádnou šťávu a tak musim říct, že to v porovnání s Rychle a zběsile působí spíš trapně, zvlášť když se němci tolik opičí, mohli to aspoň obšlehnout pořádně, když už to nedokážou sami. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Síce som videl ten film už celkom dávno, ale až teraz som ho objavil v databázi - nemá totiž nastavené anglické pomenovanie. Každopádne si pamätám, že to bola vtipná jazda s originálnymi scénami, bez veľkých mien a tvoriaceho tímu, ale s o to väčšiou dušou. Paráda! ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Teraz neviem, či to tvorcovia tohoto movie mysleli vážne, alebo sa vlastne len snažili pripodobniť a sparodovať film Rýchlo a zbesilo ... Čo sa akcie a dievčenskej krásy týka - vyhráva americká verzia. Vo vtipe zase predčí americkú práve tá nemecká. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +holky, herci, hudba, pohledné káry, je to zábavné -je to krátké :-)/// V podstatě bezchybná jednohubka. Velice zábavná. Mixující filmy Taxi a Rychle a zběsile, střížené seriálem Cobra 11. Jinak řečeno německá odezva na americký a francouzský film. Podaná ovšem s velmy velkou nadsázkou a jezdící v odelhčeném stylu. Prostě paráda./// Celkem 90%/// ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Zabite ma, ale ja som sa bavil. Prišlo mi to lepšie ako francúzske TAXI či americké RÝCHLO A ZBESILO 2. Samozrejme je to zábavné hlavne svojou priamočiarosťou a nie scenárom... Má to skrátka všetko čo má mať letná oddychovka určená pre teenagerov – pekné autá, pekné kozy, málo hlušiny... A scéna so zubnou protézou je božská... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kombinace "Rychle a zběsile" (úvod, krásná auta, rychlé ženy - nebo naopak) a francouzského "Taxi" (hloupost policajtů - nebo spíše reálný pohled na jejich život a práci) na německý způsob. Hloupé, nenáročné, bohužel i nepříliš zábavné. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, tenhle film se mi celkem líbil, protože to bylo celkem i vtipné, ty honičky aut nebyly nezajímavé, jenomže k závěru to na naivnosti přidalo trošku až moc, že sem nakonec místo 3. hvězd dal radši dvě. Ti Rusáci, lupiči aut, jsou opravdu hodně úsměvnou tlupou lupičů. By mohli vystupovat třeba v nějakém cirkusu pro děti. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Němci dokážou být precizní, ale když jsem zahlédl tento mix několika Rychle a zběsile říkal jsem si, proč to neudělají podle svého. Automobilové honičky oni přeci zvládají (Kobra 11) tak proč to je to odfláklé? Těžko říci. Film na jedno podívání a pak zapomenout. Scénář : Robert Kulzer. Kamera : Hannes Hubach ()

dr.Orlok odpad!

všechny recenze uživatele

Pro člověka, který se nezajímá o auta a nemá v lásce německé filmy je tento film utrpením. Trapné dialogy (a navíc ty pokusy o hlášky !!!) a "rychlá"( díky zrychleným záběrům:-) auta ........ Kdo nebrzdí, jede rychleji ! ()

Toshiro 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile po německu. Supr auta (německé výroby skoro všechny), ale i to degradujou pitomě urychlený záběry a technický nesmysly. ()

Bones! 

všechny recenze uživatele

* za pěkný auta, * za pěkný holky, na německý film "výkon" hodný ocenění...Jinak je to ale samozřejmě v podstatě pitomost(nějak si nejsm jistej, ale myslím, že jsem na pár vozidlech Smart už viděl nálepku rychlostního omezení na 80 km/h, tak nevím):-)) ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Vzhedem k tomu, jakou to má zasáhnout cílovou skupinu a také vzhledem k tomu, že je to vlastně film, kterej vlastně nic nechce dokázat a že to natočili samí neznámí Němci, tak to zase není tak hrozné... V žádněm případě se to nedá brát jako napodobeninu filmů Rychle a zběsile, je to fakt jen komedie. 2* a víc nepřidám ani prd (už takhle si myslím, že jsem tomu filmu přilepšil až až...). ()

Reklama

Reklama