Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní zelenáč Karl-Heinz zbabral velkou policejní akci zaměřenou proti zlodějům aut. Za trest teď stojí u zapadlé okresní silnice a fotí dopravní přestupky. Šanci k návratu na výsluní dostane, když se mu podaří vyfotografovat bandu otrlých pirátů silnic. Jsou to ostří hoši a sexy holky, pro jejichž nadupané káry je dálnice závodní dráhou. Karl-Heinz neváhá, inkognito se k bandě připojí a spřátelí se s jejími svéráznými členy. Brzy zjistí, že řítit se dvoustovkou po asfaltu je báječná, i když trochu nebezpečná zábava. Jenže se příliš neslučuje s jeho policejní kariérou a s vyřešením krádeží luxusních aut, z nichž partu podezírá…

Mladý horlivý policista Karl-Heinz udělal chybu, která zmařila dlouho připravovaný zátah proti zlodějům aut. Za trest je převelen k dopravní policii a na zapadlé okresní silnici fotí dopravní přestupky. Jednoho dne zahlédne zdánlivě všední obrázek mladíka, který vylepuje plakáty zvoucí na "grilparty". Jenže zvuk auta a rychlost, s níž se mladík po silnici přiřítí a zase zmizí, napoví policistovi, že spíš než o kulinářské hody půjde o ilegální automobilové závody, se kterými se marně potýkají policie snad všech států. Své podezření sice ohlásí, ale podezřívavý šéf mu příliš nevěří a chce důkazy dřív než něco podnikne. Ty Karl-Heinz může získat pouze tak, že mezi piráty silnic pronikne. Je mladý, auta ho baví a tak mu nedělá problém mezi ostré hochy a jejich sexy holky se inkognito dostat. Zjistí, že se nemýlil, absolvuje s partou jeden závod a všechno tajně nafilmuje. Jenže svou roli hraje tak dobře, že kouzlu rychlosti opravdu propadne.
Opájí se dvousetkilometrovou rychlostí, kterou se auta řítí po asfaltu a vzrušuje ho i nebezpečí, které při takové rychlosti hrozí. To se ovšem příliš neslučuje s jeho policejní prací a úmyslem předložit nadřízeným důkazy o nelegálních závodech a už vůbec ne s možností vyřešit případ krádeží luxusních aut, ze kterého partu také podezírá. Navíc se spřátelí se svými novými kumpány, Knutem, Eckim, světáckým Bülentem i energickou Claudií a zamiluje se do její spolujezdkyně, atraktivní krásky Nicki. I když v partě nakonec zjistí, že je policista, přijmou ho mezi sebe, protože jednomu z nich pomohl z vážného problému. Nakonec od nich dokonce dostane tip na skutečné zloděje luxusních aut, všeho schopnou ruskou bandu. Řeknou mu, dokonce, kde jsou kradená auta schovaná a nakonec mu pomohou připravit plán jak celou bandu odhalit pochytat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Německý pokus na Rychle a zběsile.. Bohužel u toho pokusu to jenom zůstalo.. Na začátku jsem si říkal jestli to není jenom špatný vtip, ale zhruba od poloviny filmu to nebylo špatný a dalo se na to dívat.. Vůbec ne zásluhou příběhu, ale podívanou na luxusní auťáky.. Tento film dokáže uspokojit pouze fanoušky rychlých aut, ikdyž jich tam není nějak závratně hodně.. Jenom pár pro představu: Ford Mustang, Lamborghini, Maserati, Dodge Viper, atd... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 9/10/// +holky, herci, hudba, pohledné káry, je to zábavné -je to krátké :-)/// V podstatě bezchybná jednohubka. Velice zábavná. Mixující filmy Taxi a Rychle a zběsile, střížené seriálem Cobra 11. Jinak řečeno německá odezva na americký a francouzský film. Podaná ovšem s velmy velkou nadsázkou a jezdící v odelhčeném stylu. Prostě paráda./// Celkem 90%/// ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná zběsilá, pro mě hlavně pohodová jízda po německé dálnici, která si dobře utahuje z francouzského Taxíku z Marseille a kupodivu i se vtipem nezachází až do trapnosti, a to se mi líbí. Horší už je to, že těm hercům ty auta hrozně závidím. Jinak je v tom cejtit Kobra 11 na sto honů...jenom kdyby ti policajti nebyli takoví debilové :-) ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

S velkým přemáháním za dvě *. Na jednu stranu se rád podívám na auta a zde byl sem tam i záblesk nějakého humoru, ale ta neskutečná ublbenost dialogů, potažmo hereckého umu... Možná to zmrvil český dabing, nejspíš ale ne. Za dvě hvězdičky je to jenom proto, že nemůžu říct, že jsem se nudil, i když realita dostala pořádně na frak. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak každý jistě poznal, německá produkce si tentokrát vzala na paškál americký snímek ´Rychle a zběsile´ a francouzský ´Taxi´, z každého si vzala určitý motiv a natočila komedii, která se kupodivu povedla. Zpočátku to sice hraničí až s parodií, ale později se děj přeci jen vyvine v klipový zábavný film plný adrenalinu, rychlých aut, krásných německých děvčat a neschopné policie, kde se projevuje charakter nám dobře známého francouzského vrchního inspektora Giberta. Takže jednoduchý ryze popkornový film převážně pro mladé diváky, který umí svým otevřeným humorem a nadsázkou zaujmout. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • V části, kde probíhá cvičení policajtů na chytání zlodějů aut. Honička se nepodaří a jedno z aut zastaví napůl na návěsu. Spolujezdec vystoupí, bouchne dveřmi a auto padá bez řidiče. Hned následuje záběr, kdy auto dopadlo s řidičem. (Cheeker)

Reklama

Reklama