Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica cestou na maturitní večírek zažije podivné setkání. Na večírku je mezitím po ní už sháňka její kamarádka Nina zanedlouho zahlédne, jak Jessica přijíždí v otcově taxíku, ale když se stále neobjevuje, jde ji i s kamarádkou Annou hledat auto však najdou otevřené, uvnitř plné bláta a Jessica nikde. Ve městě se tou dobou šíří zpráva, že utekl tzv. nůžkový vrah, který před jedenácti lety zavraždil nůžkami čtyři ženy. Studenti Nina, Tom, Anna, Eva a Philip chystají překvapení pro své učitele, a proto pomocí speciálního klíče vniknou do školy. Nina a Anna tam zahlédnou postavu v masce a s nůžkami v ruce. Dají se na útěk, ale postava je jim v patách a Annu probodne. Nina prchá šachtou a snaží se najít nějaký východ. Mezitím se Eva rozhodne, že se vrátí na večírek a když sama odchází, je také zabita. Zdá se, že nůžkový vrah začal znovu řádit právě v této budově (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

..nie je to ešte čistá " rádiovka " a práve preto obrazovke neublíži...veď od počiatkov tohto subžánru sa jeho šablóna pár krát snažila mutovať...no zatiaľ sa to akosi nedarí a Nemcom celkovo " slash " nefunguje. Asi som videla v poslednej dobe veľa blbiniek a preto - je to u Mňa zabetónovaná 3ka. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Vrah v třásních, který je na způsob filmu Vřískot, škola, ve které lidi umírají a nabodávají se na čumák mečounů, zkrátka kvalitka... :) Ačkoliv se my ve filmu líbilo pár scén, jako byl vrah sedící na své oběti, a snažící jí probodnout, nebo zjištění, že podezřelý z vražd je mrtvý a narvaný v kufru od auta. Prostě tenhle film stojí za shlédnutí, i když si myslím o nových německých filmech své... Škola smrti je vynikající výplň nudy ve stylu nepodařené vyvražďovačky, kde vrah postraší své oběti, aby se na něco napíchli, nebo není nouze ani o dobrý kvalitní nůž. A v celém filmu jde hlavně o to, kdo je vrah, a co ho žere. A pak jde jen o hlavní hrdinku a jejího parťáka, o kterých si všichni myslí, že potřebují psychiatra. Ale když jsem tenhle film viděl asi před čtyřmi lety v televizi, neměl jsem sílu už koukat na druhý díl z dvou důvodů. První důvod je, že jsem si nedokázal představit, o čem by to mohlo být. Ostrov, mrtvý vrah z předchozího dílu, stejný způsob vraždění? Vlastně je mi to i jedno. A druhý důvod je, že jsem ho nestihl v televizi včas nahrát. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem kdysi viděl na Primě. Je to přesně ten druh hororu, kterých jsou ve světě stovky, možná i tisíce. Prostě tuctovka a pořádný béčko. Jestli chcete vidět dobrý, strašidelný a napínavý horor, zde to nehledejte. ()

Reklama

Reklama