Reklama

Reklama

Evil Laugh

Trailer

Obsahy(1)

Starý sirotčinec byl právě přestavěn poté, co byl před více než deseti lety záhadně vypálen do základů na základě obvinění ze zneužívání dětí a zneužívání ze strany Martina, jehož vlastní otec spáchal sebevraždu ze studu. Netřeba dodávat, že nemohl prokázat svou nevinu, utrpěl psychotické zhroucení, které následně vedlo k systematickému vraždění místních obyvatel, včetně dětí, zejména žalobců, než zahynul při požáru, který následoval. Po 10 letech sem přijede skupina studentů medicíny, která se nyní snaží opravit toto požárem zničené místo na dětský domov. Brzy ale zjistí, že současný majitel byl tajně zlikvidován vetřelcem, který stále číhá poblíž. (JasonCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

hladass 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový slasher, který sice nijak výrazně neurazí, ale rozhodně ani nenandchne... Jak bývá u slasherů správným zvykem, děj není nijak nápaditý či spletitý, prostě parta lidí ve velkém domě a jeden vrah, který je kosí jednoho po druhém... A to dost nenápaditě a bez pořádného gore, což fandu, i přes slušný bodycount, docela zamrzí... Postavy se klasicky chovají naprosto idiotsky, atmosféra je standardně slušná, nevhodná a dosti směšná maska vraha špíše zamrzí... No a směšný konec, to je kapitola sama o sobě... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tento starší, lacný hororík ma napriek minimálnym očakávaniam značne potešil a zabavil. Jeho poznávacím znakom je diabolsky pošahaný smiech hlavného killera, ktorého očividne baví to čo robí a mňa bavilo sa na to pozerať. Ináč sa jedná prakticky o tradičný slasher s vydarenou 80´s atmosférou, svižným spádom, obvykle veselou dobovou hudbou, odvážnymi dievčatami, mladíkmi vďačne vypĺňajúcimi bodycount a slušným spracovaním, ktoré pripomína kríženca sérií Friday the 13th a Scream. Aj keď to má svoje chyby a pár hluchých miest, v tomto prípade ten nižší rozpočet padol na úrodnú pôdu a žánrovým fanúšikom môžem teda "Evil Laugh" s kľudom odporúčať. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel dnes již stěží průměrný slasher u kterýho nefunguje jak zápletka, tak hlavní padouch. Konec je neuvěřitelně stupidní a padouch je spíše k smíchu i jeho maska. Vražd tu nějak moc není a jsou děsně nudné. Postavy jsou ploché a některé jejich chování je neuvěřitelně stupidní(třeba i retardovaná scéna s tlusťochem co si myslí že jsou v domě duchové). Jediný proč tenhle film u mě vyloženě nepropadl je to že jsem viděl i horší. Ale procentuálně tomuhle dávám slabých 40%. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Ultra-low-budgetový slasher, na němž je vidět, že každá koruna byla zužitkována, ale moc jich nebylo. Děj je naprostá klasika. Partička kamarádů si jede uspořádat párty na barák, kde následuje typická vyřazovačka. Co se vraha týče, tak zásadně vraždí v modrých gumových rukavicích a nosí masku jak z maškarní, která je ale silně nepovedená. Nedostatek peněz je nejpatrnější na vraždách, které bývají v doprovodu zlověstného smíchu, ale jsou většinou mimo záběr. Druhá půle je naštěstí na krev bohatší a dočkáte se i takové raritky, jakou je usmažená hlava v mikrovlnce. V poslední dvacetiminutovce dojde i na obnažené ženské bradavky a samozřejmě na odhalení vraha. V rámci subžánru Evil Laugh splňuje vše, co od takového snímku očekávám, bohužel pro něj, ale i pro mě, je na něm podepsán až přílišný nedostatek peněz, a tedy velké kompromisy v technickém provedení. Na druhou stranu svůj účel pobavit zvládnul. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Další z řady "Demented Slasherů" ve kterých jde hlavně o absurditu a zábavu, kde se mi jí dostalo dostatek. Parta kámošů je pozvaná ke svému zbohatlickému kámošovi, který chystá znovuotevřít dům pro děti ve kterém se dříve stala strašlivá nehoda. No a jak to tak bývá vraždy brzy mohou začít. Hlavní co je u tohoto filmu zmínit je to že je to HOROROVÁ KOMEDIE, tím pádem je tomu i podřízeno chování postav a i různé situace, což zase tady většina uživatelů nechápe. Každopádně je to ale sranda, celá parta postav jsou zábavní douchebagové, mezi kterými ale funguje chemie a baví. Mezi nimi ale samozřejmě vyčnívá fanda hororů který ve stylu Vřískota už předem ví že tu určitě bude vrah a navíc je z celé party nejvíce ze všeho posranej. Co se týče samotných vražd, tak ano, jsou jednoduché a fádní, ale jejich zpracování je místy mega vtipný. Moje oblíbená scéna je, když je chlápek ubodán a nejdříve je close up na něj jak přehnaně začne blít krev aby následoval close up na to jak mu mačeta vyjede prdelí! :D Jo je to prostě vtipnej low budget slasher, kde jen zamrzí méně góru a pár hluchých míst. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Vestron Pictures ponúkli režisérovi Dominickovi Brasciovi a producentovi Stevenovi Baiovi zmluvu na 3 filmy, ak im poskytnú práva na distribúciu ich filmu. Dvojica tvorcov to odmietla, čo neskôr oľutovala. (beso74)
  • Ashlyn Gere sa odmietla vo filme vyzliecť a na pikantné scény bola použitá jej dvojníčka. Iróniou je, že o niekoľko rokov sa z nej stala hviezda porno filmov. (beso74)

Reklama

Reklama