Reklama

Reklama

Evil Laugh

Trailer

Obsahy(1)

Starý sirotčinec byl právě přestavěn poté, co byl před více než deseti lety záhadně vypálen do základů na základě obvinění ze zneužívání dětí a zneužívání ze strany Martina, jehož vlastní otec spáchal sebevraždu ze studu. Netřeba dodávat, že nemohl prokázat svou nevinu, utrpěl psychotické zhroucení, které následně vedlo k systematickému vraždění místních obyvatel, včetně dětí, zejména žalobců, než zahynul při požáru, který následoval. Po 10 letech sem přijede skupina studentů medicíny, která se nyní snaží opravit toto požárem zničené místo na dětský domov. Brzy ale zjistí, že současný majitel byl tajně zlikvidován vetřelcem, který stále číhá poblíž. (JasonCZ)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Vestron Pictures ponúkli režisérovi Dominickovi Brasciovi a producentovi Stevenovi Baiovi zmluvu na 3 filmy, ak im poskytnú práva na distribúciu ich filmu. Dvojica tvorcov to odmietla, čo neskôr oľutovala. (beso74)
  • Ashlyn Gere sa odmietla vo filme vyzliecť a na pikantné scény bola použitá jej dvojníčka. Iróniou je, že o niekoľko rokov sa z nej stala hviezda porno filmov. (beso74)

Reklama

Reklama