Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obecní zahradník a idiot André (Michel Vuillermoz) se přihlásí jako nápověda v místním divadle, kde má být poprvé po dvaceti letech uvedeno dramatické dílo. Jedná se o příběh o starodávném původu obce z pera Alexise (Patrick Lingardes) v hlavní roli s jeho manželkou Janine (Isabelle Candelierová), která nicméně vždy zcela poplete celý text, a kulisákem v převleku za medvěda. Profesionální herec Jean-Pascal Faix (Jean-Luc Porraz) přijíždí z Paříže, aby se ujal nastudování díla. Poté co se Faix nešťastnou náhodou ocitne v popelnici putující na skládku, přesvědčí všichni Andrého, že by se měl ujmout vedení. Snímek založený na situační komice Vás jistě pobaví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Rochester 

všechny recenze uživatele

.....Snímek založený na situační komice Vás jistě pobaví.(oficiální text distributora) .....a já souhlasím : ))))))))) ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která určitě pobavila. Možná slabší čtyři hvězdičky, ale párkrát jsem se ze srdce zasmál. Zapadlá víska, kde před třiceti lety zavřeli divadlo. Dostaneš se tam jen asi s deseti přestupy, které měl dobře vymakané chudák mentálně opožděný André. Namyšlený profesionál, přijíždějící pomoci ochotníkům, protože potřebuje peníze na alimenty. Suchý záchod, kde musíš dát pozor, aby západka, nelogicky uzavíratelná zvenčí, nezaklapla, když jsi uvnitř. Hodně vtipná scéna s osvětlovačem jako medvědem, vzápětí nepochopitelný skutečný medvěd v přítmí. A slabší moment? Snad ten herec končící v odpadcích. ()

Reklama

r6AndrEw 

všechny recenze uživatele

Jako ano, je to blbost. Ale představte si, před asi 12 lety mi na fesťáku kamarádka mé nynější ženy, kdy jsme se vídali ještě sporadicky, říkala Ondřej úžasný. Bral jsem to tak, že mne pro její kamarádku schvaluje. No a po těch letech jsem viděl tenhle film. A došlo mi, že jsem asi mentál a že ona tento film viděla mnohem dříve, než já. Takže za osvěžení mládí dávám zcela zaujatě 4*. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na celém tomhle nudném filmu je, že tak úplně nevím, proč mu dát alespoň tu jednu hvězdičku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama