Reklama

Reklama

Před pěti lety prováděl jaderný fyzik Bruce Banner společně se svou přítelkyní a kolegyní Betty Rossovou výzkum pro americkou armádu. Její otec, generál Ross, jim řekl, že jde o experiment, jehož výsledkem bude odolnost člověka vůči záření gama. Bruce si byl výsledky svého výzkumu tak jistý, že sérum aplikoval sám sobě. Látka však zapříčinila, že se změnil v obrovské zelené monstrum, zničil laboratoř a zranil několik lidí. Po návratu do lidské podoby uprchl a generál Ross po něm začal všemi možnými prostředky pátrat. V současnosti se Bruce ukrývá v Brazílii. V Hulka se změní vždy, když jeho srdeční tep překročí hranici 200 úderů, proto se snaží rozvíjet sebeovládání. Zatímco se Bruce snaží vyléčit svůj stav, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z člověka přeměnil v monstrum Abomination. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 036)

tron 

všechny recenze uživatele

Leterrierov Neuveriteľný Hulk teoreticky nie je remake/nová verzia, ale plnohodnotný sequel Leeovho Hulka s Ericom Banom. Vážne. Nejde o žiadny origin, ale mnohé udalosti od Anga Lee berie do úvahy a narába s nimi, prinajhoršom sa k nim nevyjadruje. Marvelácka verzia je iná, neopakuje staré recepty, snaží sa vymýšľať nové. Zelené monštrum tentokrát pripomína besnú temnú nočnú moru, viac divoké zviera, než človeka, čo je v porovnaní s dráždivo filozofickým Leeom zaujímavý krok nie k lepšiemu, ale k INÉMU výsledku. Silný kasting (Norton,Tyler, Roth, Hurt, Nelson), vtipné žmurknutia na fanúšikov (Pomstitelia, Lou Ferrigno, Stan Lee, Tony Stark) a vysokorozpočtová akcia. Zahasenie požiaru tlesknutím rúk - to som chcel vidieť celý život. 70 % ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně tupý Hulk! Nechápu, jak tohle mohli vůbec pustit do kin!!! První hodinu tam Norton je ubrečenej žebrák. Pak se změní na Hulka a neuvěřitelně debilně se tam honí s hummerama někde na louce. Pak svede tak blbej souboj s Timem Rothem (ok setře ho stylově) a s vrtulníkama, že lepší efekty snad měly i filmy z 90. let. Dále brečí nahej ve sprše, kterou si plete s rotačákem!!!!!!!!!!! Pak tam další hodinu všichni zmateně a nevýrazně běhaj a pak je finální bitka, přijde Downey jr. a šmitec. Nápaditější a propracovanější scénář najdete i v pornoprůmyslu. Hulk Erica Bany by obě monstra z tohohle filmu profackoval jak nic a ještě by u toho stylově hopsal po poušti. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, protože se přiznávám, že jsem ještě žádný film s tímto zeleným sympaťákem předtím neviděla, Neuvěřitelný Hulk je první. :-) Musím říct, že mě očekávání nezklamalo a dostala jsem to, co jsem chtěla, a to je zábava, dávka napětí, špetka romantiky, dvě hrsti akce a kapku hry na city. Hulk je vlastně takové něžné a milé stvoření, které se snaží chránit jen svou lásku. A Arwen byla úžasná, jako vždy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Marvel opět hodil do svého adaptačního hrnce druholigového režiséra, pár kvalitních herců, jejichž sláva mírně zašla, a 150 milionů, jenže tentokrát zapomněl přimíchat humor a cokoli vzdáleně zajímavého a výsledek sice není taková sranděra jako předchozí film od Anga Lee, ale pořád je to těžká nuda, včetně po Iron Manovi dalším slabém digifinále se dvěma rvoucími se digipajduláky. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Opät rovnaky 150 milionovy rozpocet, ako aj TRANSFORMERS (2007) alebo HANCOCK (2008). Pri tomto filme bolo nastastie citelne vidiet, ze bol rozpocet vyuzity daleko lepsie ako pri Hancockovi, ale stale slabsie ako pri Transformers. Edward Norton je skvely herec, prekvapil ma uz v jeho debute PRVOTNY STRACH (1996) a taktiez superzaporak Tim Roth, na ktoreho nikdy nezabudnem z dramy ROB ROY (1995). V kazdom pripade sa mi tento novy NEUVERITELNY HULK paci viac, ako ten s Ericom Banom z roku 2003. Najviac sa mi pacila posledna polhodina vystrajania zmutovaneho Emila Blonskeho v uliciach New Yorku. Myslim si, ze volba francuzskeho rezisera Louisa Leterriera, ktory ma za sebou KURYRA 2 (2005) alebo UTRZENY ZE RETEZU (2005) bola spravna a uz dnes sa tesim na jeho novy film SOUBOJ TITANU (2010)... 27.12.2009 ______ Edward Norton - (Bruce Banner) +++ Liv Tyler - (Betty Ross) +++ Tim Roth - (Emil Blonsky) +++ William Hurt - (Generál Thaddeus Ross) +++ Tim Blake Nelson - (Samuel Sterns) +++ Ty Burrell - (Dr. Lennord Samson) +++ Christina Cabot - (Major Kathleen Sparr) +++ Robert Downey Jr. - (Tony Stark) +++ Hudba: Craig Armstrong +++ (Videl v kine 15.07.2008) +++ ()

Galerie (103)

Zajímavosti (105)

  • Liv Tyler přijala roli Betty Ross, aniž by si přečetla scénář. (Spidey3)
  • V komiksech Leonard Samson (Ty Burrell) získal superschopnosti díky gama záření a stal se hrdinou zvaným Doc Samson. Poprvé se objevil v sešitu „Incredible Hulk #141“ z července 1971. (Kubaaa97)
  • Jediný film tzv. marvelovské Fáze 1, kde se neobjeví Nick Fury (Samuel L. Jackson). Pozorný divák si ale Furyho jména může všimnout v úvodních titulcích. (S.W.A.T)

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama