Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studenti posledního ročníku střední školy napjatě očekávají nějakého odvážlivce, který by se pokusil splnit „10 špinavých činů“. Zach Harper (Milo Ventimiglia), populární vůdce školních rebelů, nikdy nebyl v pokušení si něco podobného vyzkoušet. Poté, co je do akce zmanipulován kamarád Kyle Cummings, se Zach hrdinně přihlásí a zaujme jeho místo. Dá se do boje a s pomocí své partičky rebelů se postupně prokouše devíti úkoly. Dokončí hrozivé desatero a zničí tak závěrečnou oslavu absolventů?

„10 špinavých činů“: 1. Vypít pivo před policajtem. 2. Udeřit nejdrsnějšího fráju ve městě 3. Masturbovat v pekařství 4. Přemístit obrovský balón na fotbalové hřiště 5. Dát do školy mrtvolu 6. Získat podepsanou podprsenku královny plesu 7. Dodat 3 bečky piva po půlnoci na mejdan 8. Ukrást drahé auto 9. Najít Duncana Rimea. 10. Zničit závěrečnou oslavu absolventů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Faye 

všechny recenze uživatele

„Střední ve West Halley, moje střední škola, pravděpodobně je stejná jako tvoje “. (Tak to NE, moje vypadala úplně jinak ). West Halley High School se baví zvláštní hrou,ve které je potřeba postupně splnit 10 různých úkolů např. vypít pivo před policajtem, naplnit v obchodě chleba určitou tělní ingrediencí, ukrást hlídači dřevěnou nohu, mrtvolu z márnice nebo třeba luxusní auto atd. Dirty Deeds je prostě další pitomoučká a mnohdy nechutná komedie, takže pokud je vám víc než 10 let a nejste Američan, klidně si tohle dílko můžete odpustit. 2* jenom za to, že tvůrci pozapomněli, k mému velkému překvapení, oživit tento humor zvracením. Velmi jsem to postrádala. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Brandon Danziger: 1. i'll get away with this - superjerk ,2. almost - bowling for soup ,3. c'mon baby - wakefield ,4. what cha gonna do? - classic ,5. party all night - the grand skeem ,6. here we go - the grand skeem ,7. show me - cham pain ,8. make it bounce - cham pain ,9. ridin - 86 feat. classic ,10. all my peoples - invisible men ,11. yada yada - universal ,12. west g - AD ,13. rollin - classic ,14. ain't no game - basko ,15. line it up - AD ,16. face down - uptown sinclair ,17. sentimental - uptown sinclair ,18. whatever you want - uptown sinclair ,19. girlfriend - uptown sinclair ,20. if it takes all night - vally lodge ,21. icarus flies - smashup ,22. ipanemic - boomish ,23. popcorn - boomish ,24. i like candy - david kopatz ,25. welcome to my sunndy day - nicole salette ,26. take it and shove it - paige lewis ,27. yesterday, tomorrow, and today - jill zadeh ,28. shut your mouth - alex solowitz ,29. ICGM (italian click gang mofiosa) - bryan datillo ,30. 9 by 9 - grace & manners, ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co dělá údržba? Jakou mrtvolu odklízí?" Na střední školu vzpomínám rád. Chvíli mě tam "přátelsky" šikanovala skupina místních sportovních hvězd, ale pak jsem jim ukázal, kdo má největší koule. Kupodivu jsem to nebyl já, ale jejich kápo. Asi proto mě baví filmy, ve kterých se podobně zbabělým exotům někdo postaví, takže za mě 10:0 pro Harpera. Úkoly to totiž byly zábavné, jejich plnění vesměs originální, zesměšnění fotbalových hvězd uspokojivé a tak jsem ochoten Harperovi přenechat úžasnou šprtku Meg a na párty se pokusím dostat do kalhotek Alison, Rachel nebo Jen, což byly naprosto uspokojivé náhrady. A jelikož ve mně tento snímek zase jednou probudil dospívajícího rošťáka, tak jdu ukrást Ferrari a povodit si v něm strážníka Dilla, protože ten si o to svým nekompromisním jednáním vyloženě říkal. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Primitivní, hloupé, místy oplzlé a v každém případě nechutně tendenční. Jenže... i film s takovou náplní nemusí být nutně špatný. Máte-li po ruce sympaťáka Milova formátu a za kamerou řádí alespoň průměrný režisér, schopný udat filmu tempo, pod slabší průměr jít nemůžete. A pokud ano, vzpomeňte si na cudnou, leč neskutečně atraktivní Lacey Chabert ve vedlejší roli. Uvidíme, jestli změníte názor. ;) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je průměrná komedie, která místy přináší i zajímavé nápady, ale nic víc. Děj sám o sobě je zajímavý, takovéhle teenagerovské komedie mám totiž rád. A zde je nějaký ten děj, a chvílemi je to skutečně napínavé. Každopádně já jsem Zachovi fandil, aby všechny zadané úkoly splnil. A právě plnění úkolů zde představuje nejvíce vtipných scén. Například když Zach si vezme v supermarketu vakuově balený toustový chléb, jde s ním na záchod, tam ho rozbalí a masturbuje do něj. Pak ho zase zabalí a vrátí do regálu, kde si ho koupí ředitel školy, kterého Zach nemá rád. Toto je jedna z těch vtipnějších scén. Jistě, někdo to může považovat za pokleslý humor, ale já se u této komedie docela dobře bavil. Ale předem upozorňuji, že tohle je film pouze a jenom pro pobavení, kdo chce přemýšlet nad logikou nebo hledat nějaké filmové poselství, tak ať na tento film rovnou zapomene. Jako komedie na sobotní odpoledne, u které se nemusí přemýšlet, mi tento film udělal radost a pobavil mě, čímž přesně splnil očekávání, která jsem do něj vložil. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, kterou máte přečtenou po pár minutách, totálně schematicá, totálně otravná. Díky bohu za každé odhalené ňadro nebo polosvlečenou dívku, protože nic zajímavějšího zde zaručeně nevidíte (a ňadra (ne)odhalí ani Lacey Chabert z Protivných sprostých holek - reps. jsou mimo záběr...). Kdyby se mrtvola, kterou v márnici ukradnou nejmenovala John Doe tak je to snad odpad! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená komédia, ktorá úplne splnila všetky moje očakávania, bavil som sa totiž skvele. Film má aspoň zábavný, i keď trocha šialený dej, kedy máme možnosť pozorovať hlavného hrdinu pri plnení dosť priblblých a miestami až adrenalínových úloh. Nedá sa uprieť že to má nápad a hlavný hrdina je sympaťák. Ďalšie plus je aj to, že šetrili moralistickými kecami. Dalo by sa povedať že je to ďalšia z dobrých komédií, ktorá ale nie všetkým môže sadnúť. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Čisto pre zábavu postačujúce. Vďaka ústrednému nápadu sa stále niečo deje, soundtrack super a fekálny humor je tu obmedzený na úplné minimum, čo čiastočne vynahradzuje nedostatok humoru, nesympatickosť hlavného predstaviteľa, aj tradične primitívny scenár. Skrátka blbosť to je, nuda nie. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná blbůstka která se sice nedrží nijak moc scénáře a blbostí je tu až nad hlavu, ale dobře se na to kouká díky té jednudochosti, deset ukolu a já se bavím. Jen díky začátku jsem myslel že dám odpad, ale jakmile se začnou dělat ukoly tak mě to bavilo. Uchylárny tu jsou a pár vážně dobrých scén by se našlo. Prostě pohodová komedie na jedno zkouknutí. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No úkoly hodně zajímavé až jsi myslím že nějaký by ani nešel ale co tak to v komedii bývá škoda jen že tam bylo málo humoru ale přesto podívaná výborná. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

No nebudeme si nic nalhávat, nebýt sympaťáka Milo Ventimiglii v hlavní roli, bylo by to tak na jednu hvězdu. Populární "Peter Petrelli" ale snímek táhne někam do vod odpočinkového průměru a Divoká noc je tak díky němu vcelu sledovatelná záležitost. Potěší i mihnuvší se Zoe Saldana. Rozhodně nejde o komedii, při níž byste se od začátku do konce smáli na celé kolo, spíše občas vyloudí na Vaší tváři jen menší úsměv. Na druhou stranu ale vyloženě nechutných a trapných "fórků" obsahuje překvapivě malé množství, takže proč ne. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Ničím neobohatí, ale naštěstí ani nezhnusí. Standardní teen komedie bez hlubšího nápadu, slušně natočená, dostatečně zábavná na to, aby člověk při přepínání kanálů před usnutím ještě chvíli vydržel u televize. Tedy pokud zrovna nemá odmítavou náladu. Ventimiglia je holt pěknej kluk. Slabší trojka. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zas až tak úplne zle ako by som čakal to nebolo, ale na druhú stranu, ani nie nič výborné. Možno keby uberú tej perverznosti a všestrannej americkej nevkusnosti, tak by to bolo oveľa lepšie. Ale ako námet celkom fajn - aspoň niečim sa to odlišovalo od bežných party-teenage-komédií. Síce totálne klišé, ale pri takýchto filmoch sa asi ani nič iné nečaká. Keď už nič iné, malo to aspoň dobrý nápad, ale aj sympatické herečky ako napr. Zoe Salanda alebo Arielle Kebbel, a ako už býva dobrým zvykom pri americkej teenage tvorbe, aj vcelku dobrý soundtrack poskladaný najmä z US punk-rock hudby. ()

Reklama

Reklama