Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studenti posledního ročníku střední školy napjatě očekávají nějakého odvážlivce, který by se pokusil splnit „10 špinavých činů“. Zach Harper (Milo Ventimiglia), populární vůdce školních rebelů, nikdy nebyl v pokušení si něco podobného vyzkoušet. Poté, co je do akce zmanipulován kamarád Kyle Cummings, se Zach hrdinně přihlásí a zaujme jeho místo. Dá se do boje a s pomocí své partičky rebelů se postupně prokouše devíti úkoly. Dokončí hrozivé desatero a zničí tak závěrečnou oslavu absolventů?

„10 špinavých činů“: 1. Vypít pivo před policajtem. 2. Udeřit nejdrsnějšího fráju ve městě 3. Masturbovat v pekařství 4. Přemístit obrovský balón na fotbalové hřiště 5. Dát do školy mrtvolu 6. Získat podepsanou podprsenku královny plesu 7. Dodat 3 bečky piva po půlnoci na mejdan 8. Ukrást drahé auto 9. Najít Duncana Rimea. 10. Zničit závěrečnou oslavu absolventů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (60)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

No nebudeme si nic nalhávat, nebýt sympaťáka Milo Ventimiglii v hlavní roli, bylo by to tak na jednu hvězdu. Populární "Peter Petrelli" ale snímek táhne někam do vod odpočinkového průměru a Divoká noc je tak díky němu vcelu sledovatelná záležitost. Potěší i mihnuvší se Zoe Saldana. Rozhodně nejde o komedii, při níž byste se od začátku do konce smáli na celé kolo, spíše občas vyloudí na Vaší tváři jen menší úsměv. Na druhou stranu ale vyloženě nechutných a trapných "fórků" obsahuje překvapivě malé množství, takže proč ne. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Primitivní, hloupé, místy oplzlé a v každém případě nechutně tendenční. Jenže... i film s takovou náplní nemusí být nutně špatný. Máte-li po ruce sympaťáka Milova formátu a za kamerou řádí alespoň průměrný režisér, schopný udat filmu tempo, pod slabší průměr jít nemůžete. A pokud ano, vzpomeňte si na cudnou, leč neskutečně atraktivní Lacey Chabert ve vedlejší roli. Uvidíme, jestli změníte názor. ;) ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Film ako taký nie je zas tak nepodarený, skôr je to k uzúfaniu generická teenegerská komédia. Je tu všetko čo nesmie v takom filme chýbať - sexuchtivý geeci, veľká divoká párty, úchylné úlohy a chalan čo sa snaží zapôsobiť na babu. Nečakane ale chýba fekálny humor, čo ma úprimne zaskočilo. Keby to bolo aspoň vtipné tak budiž, ale ja som sa nepousmial snáď ani raz. Jediné čo ma pri filme udržalo bolo to, že sa čakal akú ďalšiu úlohu bude musieť Milo (mimochodom nie je to dobrý herec) splniť. Všetky boli ale sklamaním - primitívne, krátke a nevtipné. 3/10 ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Hodně vydařená komedie, která zcela splnila všechna má očekávání, bavil jsem se totiž skvěle. Film má aspoň zábavný, ikdyž krapet potrhlý děj, kdy máme možnost pozorovat hlavního hrdinu při plnění dosti přiblblých a místy až adrenalinových úkolů. Výborné byly hlavně scény s mrtvolou nebo s nočním hlídačem. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je průměrná komedie, která místy přináší i zajímavé nápady, ale nic víc. Děj sám o sobě je zajímavý, takovéhle teenagerovské komedie mám totiž rád. A zde je nějaký ten děj, a chvílemi je to skutečně napínavé. Každopádně já jsem Zachovi fandil, aby všechny zadané úkoly splnil. A právě plnění úkolů zde představuje nejvíce vtipných scén. Například když Zach si vezme v supermarketu vakuově balený toustový chléb, jde s ním na záchod, tam ho rozbalí a masturbuje do něj. Pak ho zase zabalí a vrátí do regálu, kde si ho koupí ředitel školy, kterého Zach nemá rád. Toto je jedna z těch vtipnějších scén. Jistě, někdo to může považovat za pokleslý humor, ale já se u této komedie docela dobře bavil. Ale předem upozorňuji, že tohle je film pouze a jenom pro pobavení, kdo chce přemýšlet nad logikou nebo hledat nějaké filmové poselství, tak ať na tento film rovnou zapomene. Jako komedie na sobotní odpoledne, u které se nemusí přemýšlet, mi tento film udělal radost a pobavil mě, čímž přesně splnil očekávání, která jsem do něj vložil. Takže je to za tři hvězdičky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (3)

  • Původní název byl "10 Things" (10 věcí), ale byl změněn, protože byl příliš podobný názvu jiné komedie ze středoškolského prostředí Deset důvodů, proč tě nenávidím (v originálu 10 Things I Hate About You). Scénárista Jon Land přišel s názvem "Dirty Deeds" poté, co slyšel písničku AC DC "Dirty Deeds Done Dirt Cheap", která je taky o střední škole. (HappySmile)
  • Film je volně založen na událostech z Barrington High School na Rhode Islandu. Scénář byl vytvořen jako část projektu studenta Jonathana Thiese. Obyvatel Barringtonu Jon Land potom Thiesovi se scénářem pomohl. (HappySmile)

Reklama

Reklama