Reklama

Reklama

Poslední letní den

  • USA Last Day of Summer
Trailer

VOD (1)

Joe je nepříliš snaživý zaměstnanec v restauraci s rychlým občerstvením, kterého jeho škodolibý šéf neustále peskuje a ponižuje. Když je nakonec Joe vyhozen přede všemi svými kolegy, je to pro něj poslední kapka. Joe zůstává bez práce, bez přátel a bez jakékoliv naděje na lepší život. A tak se rozhodne, že se pořádně pomstí. Joe se tedy vydá zpět do restaurace, s plánem zabít svého šéfa. Ovšem stačí jeden krátký pohled krásné Stefanie a vše je jinak. Joe, stále mimo své smysly, se rozhodne změnit plán a unést Stefanii. Odveze ji do hotelu, kde se stane jeho vězenkyní. Nebohá Stefanie si brzy uvědomí, že její únosce je šílený a pokud se chce zachránit, musí uprchnout… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tento komentář může obsahovat stopy SPOILERu. Nízkorozpočtový film, který nenadchne a ani neurazí. Smysl celého snažení vidím v jisté naději pro "outsidery" a také trochu toho ponaučení z chyb ostatních. Příběh a ani hrdina se naštěstí nesnaží moralizovat, ale potřeboval si akorát s někým pořádně promluvit. Každý člověk na planetě chybuje - nejsme přece stroje, ale živé bytosti - a taky potřebuje občas slyšet pochvalu za dobrý čin či probrat černé myšlenky s někým, kdo nám rozumí. Hlavní postava Joe takového přítele neměl a tak se snížil k něčemu co by možná ani nikdy neudělal. Líbilo se mi konečné rozuzlení věcí - že není třeba násilí k řešení problémů. Každý si někdy musí sáhnout na dno a pocítit tu samotu a strach, aby si vážil těch světlejších okamžiků v životě. Vzhledem k tomu, že film mi nic extra nedal a ani nevzal a netroufnu si ho tedy hodnotit více, než třemi hvězdami. ()

Tuco 

všechny recenze uživatele

..začátek mi přišel celkem vtipnej, ale od chvíle, kdy tam začne figurovat Nikki Reed to jde od desíti k pěti, krom scén s Williamem Sadlerem...ten si pak ukradne celej film sám pro sebe... ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Neučesané drama o outsiderovi, který se rozhodne konečně vrátit světu všechno to ponižování a přehlížení, jenomže k celé akci přistoupí svým typickým způsobem, tudíž outsidersky. Což je fajn. Není to záměrně film, který by estetizoval a tím pádem schvaloval násilí, těch pár násilných scén je vlastně až směšně ubohých, ale když se začne odhalovat minulost, ukáže se, jak zdrcující dopad na člověk má, když s ním někdo zachází jako s onucí. Až natolik, že se tak cítí a zapomene na všechno ostatní. V takové chvíli je výhrou správné rukojmí, které nenápadně pochválí a připomene, že kromě hořkých chvilek jsou tu i ty dobré. _____ Hlavní hrdina je jako myška zahnaná do kouta, ale krátké setkání se správným člověkem mu ukáže cestu ven z pasti. Je to nenákladný film, točený v pár lokacích, který stojí na hereckých výkonech a věrohodně podaných dialozích, které se někdy až lámou pod tíhou nezvládnutých emocí. Průběh i zakončení celého nepovedeného únosu jsou rozhodně překvapivé. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film pre násťročné publikum s celkom dobrým posolstvom na záver: "Načo si kvoli hovnu ruky špiniť..." , kvoli ktorému som uvažoval nad troma hviezdičkami. No bohužial...V prvej polovici , ktorá bola vtipná, prevládali idiotské a miestami i fekálne vtipy , ktorým ja moc nefandím a v druhej časti, kde DJ Qualls drží babu v kúpelni, sa pustili do odvážnych debát o zmysle života a to už bola kurevská nuda. Potenciál to malo, škoda. 40% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně ale hodně slabá podívaná což jako vždy škoda. Je na čase vrátit úder za to vše bohužel nepovedlo se ho vrátit v plné parádě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama