Reklama

Reklama

Young-ju Joo je problematická lhářka, která kvůli podvodům skončí ve vězení. Díky vypočítavému a vychytralému výstupu si zcela získá porotu pro udělování podmínek a dostává novou šanci zapadnout do světa bez mříží. Sebemenší přestupek by však pro ni znamenal okamžitý návrat do věznice, kde by si musela odpykat druhou polovinu trestu. Po všech čertech vypečená kriminálnice se dozvídá, že se její setra bude vdávat, takže na svatbu předčasně pojede osudovým vlakem, kde se nešťastným nedorozuměním seznamuje z úspěšným lékárníkem Hee-chul Choinem, který je na cestě za svou přítelkyní a hodlá ji požádat o ruku rodinným prstenem. Avšak na stanici mu prsten kapesní zloděj nenápadně ukradne a před Young-ju stojí důležité rozhodnutí, jak se v téhle situaci zachovat. Zamilovaný lékárník (který je momentálně na WC) by se mohl domnívat, že jeho veledůležitý prsten ukradla právě ona. Naše hlavní hrdinka neponechá nic náhodě a po vystoupení z vlaku dohání a následně krade zpátky zlodějovi „malý kroužek důvěry". Nevědomě však nechá svojí neméně důležitou tašku ve právě rozjíždícím se vlaku. Young-ju nemá jinou možnost, než navštívit Hee-chula a vyměnit prsten za svou tašku. Nic není tak jednoduché, jak se zdá a bývalá kriminálnice se začne topit ve svých lžích, které přerostou v jedno velké nedorozumění. Podaří se Young-ju najít svou tašku a vrátit prsten? Dostane se včas na sestřinu svatbu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Shit 

všechny recenze uživatele

Zápletka s záměnou osob jak vystřižená z nějaký levný americký romantiky tady funguje fakt neuvěřitelně dokonale, kdy Dong-won Kang je tak akorát ňoumovitej, že nepůsobí jako naprostej pablb a ještě je celkem sympaťák a Kim Ha-neul je opět neskutečně milá, že jí člověk prostě musí fandit, i kdyby stokrát nechtěl a to i když hraje takovou drsnější bývalou vězenkyni. Jinak samozřejmě neni si třeba něco namlouvat, skončí to tak, jak každej čeká, ale o to tady přece jde v první řadě a zbytečně to překombinovávat by neprospělo tomuhle jinak děsně pohodovýmu a zábavnýmu filmu ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ha-neul Kim mě opětovně posadila na zadek a definitivně se stává mojí nejoblíbenější asijskou herečkou. Její grimasy a mrknutí jsou jedinečné!!! Film je skvělá romantika, ale komediální stránka je ještě silnější. Celou druhou polovinu filmu jsem se už třepala na rozuzlení a obávala se, toho co přijde. Jsem maximálně nadšená...5*. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Zápletka so zámenou osôb je jednou z najvďačnejších a diváckych najobľúbenejších príbehových peripetií. Platilo to už za čias Shakespearea a platí to aj dnes. A keď sa k tomu navyše pridá aj juhokójeský cit, hravosť a zručnosť pre žáner romantickej komédie, je veľká šanca, že ako divák nebudte sklamaní. Ja som určite nebol. I keď je pravda, že na to, aby ste si daný typ filmu zo spomínaného teritória čo najviac užili, musíte mať v sebe empatiu voči juhokórejskému ponímaniu daného žánrového konštruktu. Som rád, že medzi takých ľudí patrím a vždy si s radosťou tieto dielka vychutnám. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lhaní je intenzivní hra myšlenek." A Young-ju lže prvoligově, ale domů bych ji přesto nechtěl. To takový Hee-chul nelže vůbec a doma bych ho taky nechtěl. ˇJá jsem prostě tak nějak nenašel ty správné sympatie k oběma (ne)zamilovaným, ale to neznamená, že bych uznale nepokýval hlavou nad vylhanými historkami, neocenil apetit Papričkového kluka a neužíval si každou "tatínkovu" facku. A nevadí mi ani předvídatelnost romantické komedie, ale přeci jen jsem očekával, že Korejci tradičně vytáhnou z klobouku kupu svěžích žánrových nápadů. To se tentokrát nestalo, takže jsem zaznamenal více méně průměrnou zábavu. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrá juhokórejská komédia s romantickými prvkami. Má dosť dobrý príbeh o podvodníčke, pre ktorú sa klamstvá a podvody staly každodennou súčasťou života, na čo je aj patrične hrdá a je v tom najlepšia, no aj tak práve trávi čas vo väzení. Po prepustení na podmienku už nechce prekročiť hranice zákona a keď je pri ceste vlakom svedkom toho, ako je jej spolucestujúci okradnutý o prsteň, získa ho späť a chce mu ho vrátiť, aby z toho náhodou nebola obvinená ona, ale po zoznámení s jeho rodinou je omylom považovaná za jeho snúbenku, do čoho sa nechtiac čím ďalej viac zamotáva, ale keďže po svojom falošnom snúbencovi chce pomoc s nájdením tašky, rozhodne využiť všetky svoje schopnosti a nadanie, aby mu urobila zo života peklo. Ale spoločne strávené chvíle ich postupne zbližujú. Spracovanie je na tom dobre, síce zápletka ako celok nie je práve najuveriteľnejšia, ale je zaujímavo podaná, prvá polovica sa nesie čisto v komediálnom duchu a na toto sa výborne pozerá, hlavne na hlavnú hrdinku, ktorá sa do toho stále viac zamotáva a chce sa z toho dostať, druhá polovica je už o niečo slabšia, ale našťastie len o trochu, ubudne humoru, už to získa takú civilnejšiu formu a postupne začnú pribúdať romantické prvky, čo ale nepôsobí moc uveriteľne, ich postupné zbližovanie nepôsobí ani zďaleka tak, aby som im veril lásku, ale filmu to ani moc neprekáža, takže sa na to dá až do konca celkom dobre pozerať. Humoru je tu dosť, síce nejakých výraznejšie vtipných situácií je len pár, ale je správne dávkovaný a hlavne tú prvú polovicu, navyše sa to celé nesie v takej zábavnej atmosfére, takže to dokáže stále udržať aspoň mierny úsmev a to mi vyhovuje. Herecké obsadenie je celkom dobré, ale mohlo byť aj lepšie. Kim Ha-Neul je ako vždy skvelá a toto je ešte jedna z jej najlepších úloh, takže s ňou nemám najmenší problém, ale sklamal ma Gang Dong-Won, ako jej nový partner proti svojej vôli, ktorý sa síce väčšinu času dá zniesť, ale niekedy veľmi nepríjemne prehráva, takže dosť vadí. A spokojný som so zvyšnými postavami, hlavne s mladíkovou rodinou. Réžia a technická stránka sú príjemný žánrový nadpriemer, takže úplne ideálne. V rámci žánru sa určite nejedná o nič výnimočná, ale je to príjemná oddychovka bez slabých miest, kde by som menil iba postavu mladíka. 75% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama