Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktorka Rose Hartmanová je atraktivní a zvláštní žena, která žije sama se svým osmiletým synem. Její život se mění v okamžiku, kdy ji v noci vzbudí obscénní telefonát. Až druhý den zjistí, že to byl vlastně zoufalý křik sousedky - vychovatelky jejího syna, kterou našel brutálně zavražděnou její manžel Eric Coenen. Jediná Rose je přesvědčena o jeho nevině a pouští se do divokého a více a více erotického vztahu. Ale Roseina důvěřivost k Ericovi se náhle obrátí, když najde ve svém apartmá oběšenou pacientku a vše nasvědčuje tomu, že touto obětí měla být ona sama. Závod s časem běží a ona je živým cílem. (Five Stars Entertainment)

(více)

Recenze (2)

John80 

všechny recenze uživatele

Veľmi ma tento Thriller prekvapil aj keď je inej produkcie ako americkej v nemeckom jazyku s českými Titulkami ,čo uvádza aj pôvod jeho krajiny Doktorka , sused vraždy, vyšetrovanie , samozrejme nesme chýbať milostná aféra so susedom a následne ďalšia vražda a dobrý Happy End Thriller ,ktorý sa rozhodne oplatí si pozrieť 3* ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Ani v roku 1994 sa nemohli tolerovať takéto nepodarence, chlapi odflákli všetky podstatné profesie od scenára po réžiu a nezachránili to ani štipkou erotiky, takže 20%. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama