Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

genetique 

všechny recenze uživatele

Binder to myslel naozaj dobre, ale na podobnú štruktúru filmu v dokonalosti ešte nedozrel. Komédia s troškou thrillerového napätia a drámou s rodinnými aj firemnými záležitosťami, to chce asi viac skúseností a asi aj lepšie obsadenie, aj keď až tak som sa naň nesťažoval. Jednoducho aj takáto somarina potrebuje svojich priaznivcov. 75%. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavých myšlenek (ano povětšinou z úst Johna Cleese), Gina Gershon a neobvykle pojatá komede. Pro mě překvapení a zase jednou film, od kterého jsem nic nečekal, ale dostalo se mi něco, co jsem se zájmem shlédl. Co mi tam jediné vadilo, tak jsou ty půlené obrazy, tady to bylo úplně zbytečné. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

...někdy vznikne zajímavý filmeček, řešící poměrně omšelou zápletku, ne zcela originálním způsobem, ale přes to zajímavým!!.. velkou zásluhu nese samozřejmě i obsazení, které je zajímavě poskladané a najdeme v něm řadu různorodých postav!!!...a občas zaslechnete i hudbu, která přináší s sebou atmosféru velkého filmu!!!!..60%!! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie měla skončit jako treagikomedie a bylo by to výborné, už tak mě dost překapuje, že se mi líbil film s Benem Affleckem. Kal Penn v roli, kde vyjímečně nepředstavuje ujetého sexuálního maniaka či vyhuleného Kumara(nebo to byl Harold??), celkem válí a hraje přesvědčivě. Celkově povedený filmík, ale jak se řekl, škoda toho happy endu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Jack je lovec talentů, jeho žena je velmi dobrá plavkyně a pomocí svého denníku se snaží poznat sám sebe..... . Já nevím. Zdá se vám být legrační, že si bere osobně, když mu někdo spí se ženou? Pomocí zápisu do denníku se dozvídáte věci z jeho života a po 30 ti minutách mám dojem, že je to o ničem a čekám až to zjistím. A je to o denníku a jeho životě s Ninou a firmě a .......o denníku. Nuda. Smích? Přejde! Stačí jen nahlédnout do pestrého života Jacka Giamora! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama