Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie měla skončit jako treagikomedie a bylo by to výborné, už tak mě dost překapuje, že se mi líbil film s Benem Affleckem. Kal Penn v roli, kde vyjímečně nepředstavuje ujetého sexuálního maniaka či vyhuleného Kumara(nebo to byl Harold??), celkem válí a hraje přesvědčivě. Celkově povedený filmík, ale jak se řekl, škoda toho happy endu. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nejvíce trefným přídomkem k tomuto filmu je slovo nevýraznost. Konkrétně nevýraznost režiséra, scénáře, hereckých představitelů (Rebecca Romijn je výrazná alespoň vzhledově) i žánrového zařazení. Určitě se nejedná o komedii, spíše o drama pohrávající si s absurditou situací, které jsou občas i funkční. Film jako celek je však velmi planý a sterilní. Hudební doprovod je místy naopak výrazný až otravným způsobem. Za mě spíš palec dolů. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Spousta zajímavých myšlenek (ano povětšinou z úst Johna Cleese), Gina Gershon a neobvykle pojatá komede. Pro mě překvapení a zase jednou film, od kterého jsem nic nečekal, ale dostalo se mi něco, co jsem se zájmem shlédl. Co mi tam jediné vadilo, tak jsou ty půlené obrazy, tady to bylo úplně zbytečné. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Prostředí 4/10/// Ben Affleck, Ling Bai a další herci, nevšední vyprávění a zajímavý příběh, krásná hudba -copak se nám asi tvůrci snažili zdělit? Aby jsme nebyly svině?, jinak celkem průměrné a pro někoho může být celkem těžko stravitelné/// Od tohoto filmu jsem moc nečekal, ale potom co jsem viděl Affleckův režijní počin jsem chtěl vidět i jeho v nějakém filmu. On sám hraje snesitelně nesnesitelnou postavu, ale budete mu tak nějak fandit, takže tady problém nevidím. Dobrý je i to, že film upoutal moji pozornost a to hlavně díky pěkné hudbě. I tak mám ale obavu, že nesedne každému, protože je to celkem zvláštní film./// Celkem 58%/// ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé - Affleck je s časem snad čím dál horší - jeho první filmy byly fakt dobrý, ale čím se stával známějším, tím hraje hůř. Cleese je tam asi taky jenom kvůli tomu, aby ukázal, jak zestárl, i když ksichty dělal celkem dobrý. Moc se mi tam líbila Rebecca Romijn, protože se mi moc líbila. Jinak celej příběh je stavěnej tak, že se rozehraje několik různých událostí, jejichž rozuzlení se odehraje nejen ve stejnou kritickou dobu ve filmovém čase, tak i v posledních 10 minutách filmu. Jestli víte, co tím myslim. Vtipný to není skoro vůbec a jako drama? Pfff. Není teda o co stát. Jenom o tu Rebeccu. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama