Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je spíš změtí spousty vtipných scének, které ovšem dokáží docela dobře pobavit a přitom se nejedná o zcela bezduchý a plytký humor (ačkoliv nějakou superchytrostí také nepřekypuje). A malé bezvýznamné plus za World of Greyhawk (z nostalgie k Dračímu doupěti ze základní školy). ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Ten konec mě nakonec dostal a dal jsem tomuto filmu za tři hvězdy. Bláznivý sejf to zrovna není, spíš bych řekl že bláznivá banka, ale vtipné scény tu určitě nechybí. :) Hlavně ten konec jak ty tři to vykradou a pak se maj stát ředitelé banky a řeknou "KONČIM" s úsměvem na tváři no to mě dostalo. :D :D :D ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komedie, která není v ničem originální, salvy smíchu také nevyvolá, ale přesto se na ni nějakým zvláštním způsobem hezky dívá. Opět jeden z těch horších českých názvů...pokud vím, tak u nás vyšlo jen na VHS a DVD, což v porovnání s některým (naprosto) trapnými komediemi z kin je velká škoda... ()

cross 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie která měla našlápnuto na mnohem větší finální hodnocení - vždyť považte jenom to obsazení - Alicia je krásná a vypadá jako převtělení Meg Ryan, Woody a Paulo Costanzo vás prostě baví jen svojí přítomností a jako třešnička, John Cleese, který je se svým pitvořením jednoduše geniální... Pár úsměvných vtípků ale bohužel chabý scénář a nevýrazný střed filmu nezachrání a to i přes velmi milý konec... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako taká blbosť, ktorá chodí občas na Filme + to celkom ujde. Je to pomerne vtipné, tvári sa to ako nezávislý nízkorozpočtový film, režisérovi sa doňho podarilo nacpať hviezdne obsadenie a vďaka jeho krátkej stopáži sa nezačnete nikdy nudiť. Bohužiaľ ani poriadne zabávať. Iba tak dostatočne na slušné hodnotenie. Keď už mám v obsadení Johna Cleesa, tak to treba poriadne využiť. Škoda. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kalifornských lokalitách Santa Clarita a Palmdale. (Terva)

Reklama

Reklama