Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé město. Malá banka. A v ní sejf plný peněz. Tři noví zaměstnanci (PAULO COSTANZO, WOODY HARRELSON, ALICIA SILVERSTONE) se rozhodnou, že ji o víkendu vykradou... až na to, že jeden neví o plánech toho druhého. A k tomu zaměstnankyně místního obchodu s oděvy (RACHAEL LEIGH COOK) plánuje pomstu místnímu milionáři (JOHN CLEESE). A pak, že na maloměstě bývá nuda! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komedie, která není v ničem originální, salvy smíchu také nevyvolá, ale přesto se na ni nějakým zvláštním způsobem hezky dívá. Opět jeden z těch horších českých názvů...pokud vím, tak u nás vyšlo jen na VHS a DVD, což v porovnání s některým (naprosto) trapnými komediemi z kin je velká škoda... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Sejf může být bláznivý asi tak stejně jako tato komedie vtipná. Nicméně Woody Harrelson je skvělý , pár vskutku zábavných situací a krásný element zastupuje Alicia.To vše dohormady je na hranici ke 3*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštně natočená komedie, sledující příběhy různých lidí a jak to tak bývá. Jedni jsou lepší, vtipnější a druzí naopak trapnější a nudnější, čímž se autoři vyvarovat nejspíš nemohli, ale co se dá dělat. Herci zas tak špatní nejsou, takže to jejich chyba být nemůže. Přitom když se podívám, kdo v tom hraje: John Cleese, Woody Harrelson nebo Paulo Costanzo, který mimochodem dostal dost velký prostor, čekal jsem i tak něco mohutnějšího a obsáhlejšího. Začátek sice začíná skvěle, ale postupem času je to jedna velká nuda, která nakonec končí v docela reálný čas, jelikož samotný film zas tak dlouhý není. Takže celkové zhodnocení, zní: nic světoborného, ale jednou se to vidět určitě dá. Nejsmutnější na tom všem je to, že příběhově by to minimálně po stránce dialogů mohlo být vtipnější, ale vše se snaží spíš o vizuální než textovou podobu humoru a nejspíš proto je to takový průměr. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Skôr či neskôr si tú bandu lúzrov obľúbite a každému osobitne držíte palce, aby to vyšlo. IMHO najlepšie zahral svojho uletenca Woody Harrelson - má na to talent, chlapec ;-D No a John Cleese samozrejme, ten sa pre takéto role narodil, stačí si spomenúť na Rat Race (a pripomínať ho v rámci Monty Pythonov by už hádam bolo trápne:-D). ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná pohodovka ve stylu Miliónového závodu. Na jedno podívání neškodné. Woody v těchto letech o pořádnou roli bohužel nezakopnul. 50% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako taká blbosť, ktorá chodí občas na Filme + to celkom ujde. Je to pomerne vtipné, tvári sa to ako nezávislý nízkorozpočtový film, režisérovi sa doňho podarilo nacpať hviezdne obsadenie a vďaka jeho krátkej stopáži sa nezačnete nikdy nudiť. Bohužiaľ ani poriadne zabávať. Iba tak dostatočne na slušné hodnotenie. Keď už mám v obsadení Johna Cleesa, tak to treba poriadne využiť. Škoda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Téma komedie bylo podle mého názoru výborné a mohl z toho být slušný film, ale to zpracování... Kdyby tvůrci zapracovali na scénáři a nevěnovali tolik energie poněkud stupidnímu humoru (vše kolem Woodse bylo zoufalé), mohli natočit zábavný snímek se slušnou kvalitou, takto vznikla snadno zapomenutelná podivnost, která mě fakt zklamala, od takového obsazení jsem holt čekal víc. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Malý film, v ktorom je celkom dosť známych ksichtov. Dobrá oddychovka určená na jednorazové pozretie. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Hele, kdyby bylo opravdu nejdůležitější načasování, nikdy by se nic nestalo, protože by jen všichni čekali na vhodnej čas.." ;) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Má tu pružný začátek a je jen škoda, že úvodní titulky nejsou lépe zpracované. Ta zajímavější část je krátká. CITÁT - A je po škytavce, mám u vás dvacku............ Příběh samotný je docela bláznivina, ale jako celek to má své kachny, Herci celkem ujdou, ale scénář jim vložil podivné situace a dialogy. Woody jednoznačně vede. Bez něj by to asi nebylo tak bláznivé. CITÁT - Já na to nemám.......... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsme totálně nepochopila. Přišlo mi to jako divná magořina, úplně bez vtipu s nulovou zajímavostí. Žádný herec mě neuchvátil ani nepřesvědčil, pro mě film, který si zítra pamatovat už nebudu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Podobvný filmy mám rád, sledujeme příběh několika lidí a zárověn zaměstnanců jedné pouštní banky, jak se jim nedaří v životě až se rozhodnou že jí vykradou, každý na vlastní triko aniž by o tom ten jiný věděl. Celé je to prošpekováno dobrým homorem. A i pěkným koncem. Za zmínku stojí pěkná Alicia, kterou jsem znal z klipů Aerosmith. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

John Cleese ujety jako vždy, a přesně tak jak to mám rád, komedie průměrná ale tenhle chlap je prostě neopakovatelný. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Milá komedie z prostředí banky, kde ústřední roli hrají její zaměstnanci, kteří ač poctiví přeci jen mají s penězi svých zákazníků jiné plány. Více postav a více příběhů se klasicky setkává na jednom místě, aby v pravou chvíli udělali to, nač celou dobu všichni čekáme - vybílili sejfy. Sešla se zde hodně zajímavá partička lidí, kterou doplnily chytlavé a dobře vybrané písničky. Malý, hezký, pohodový a hlavně usměvavý film až do konce. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Místní banka v malém městečku má tu smůlu, že se stane cílem všech tří zaměstnanců, kteří se rozhodnou zmocnit uložených cenností. Jenže ani jeden z nich netuší nic o plánech ostatních. A každý z nich má pro loupež jiné důvody ... Podobně nenápadné krimi komedie mám docela rád, protože si na nic nehrají, a mohou jen překvapit. A to se povedlo i Bláznivému sejfu (kdo probůh vymyslel takovýto název?). Nicméně mne bavilo sledovat jakým způsobem se všichni probíjí ke svému cíli - ať už to byl skvělý Woody Harrelson (se svojí kachnou), či Paulo Costanzo (se svojí depkou) a nebo Alicia Silverstone. Stejně tak potěšil i John Cleese, který si vystřihl excentrického milionáře par excellence. ()

Reklama

Reklama