Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prince, který je přesvědčený, že daleko větší smysl než dlouhé rokování v královské radě má pořádná práce, hned tak v pohádce nenajde. Princ Viktor dokázal zvládnout nejrůznější řemesla, jako např. zahradničení, krejčování, truhlaření a navíc, když se na zámku ztratila královská koruna, osvědčil se také jako bystrý detektiv. Jistě budete souhlasit s tím, že takový princ se jistě stane dobrým panovníkem a v jeho zemi se bude dobře žít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele

Pohodičková pohádka, krásně naivní s detektivní zápletkou, vtipnou hudbou, hezkými hereckými výkony a tradičně papundeklovými kulisami. Princ z jednoho království se dá za učně nešikovnému loupežníkovi a tak se dostane do druhého království, kde je zase velmi chytrá a šikovná princezna. No a celé je to o penězích, chytrosti a lidské hlouposti. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zase tak dobrá pohádka to není, ale má své humorné momenty, kdy vystupuje proti klasickým pohádkovým předpokladům. Navíc Petr Kostka či Josef Bek ji dost pozvedli. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A tys tu školu dodělal, Machotka ?? Vždyť tys přece třikrát propad !!" ;) Škoda několika zhůvěřilých Kučíkových motivů, protože tentokrát se jedná o skutečně velmi zajímavou pohádkovou klasickou detektivku.. Jak Hercule Navrátil předbíhá svou dobu s alternativními tresty.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama