Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

KimmyJ odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší herecké výkony, co jsem kdy viděl. Viděl jsem jeden díl a myslím si, že na druhý se už podívat neodvážím. Novinářka, místo aby šla na pomoc své matce, kterou přepadl zloděj, zarputile zápasí se svým fotoaparátem a snaží se zachytit padouchovu podobu. Ani jednomu z herců roli prostě uvěřit nelze. Seriál bych ale stejně vřele doporučil lidem, kteří se chtějí pobavit u televize hroznými hereckými výkony a ne seriálem. Myslím si, že Jiří Vejdělek má na víc než si kazit kariéru takovými paskvily. ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Vtipné a svižné jsou výstižná slova. Nebyl díl, který by mě nebavil. Sice si mohli nechat od cesty ty hostující hvězdy, ale na české poměry posledních let, kdy se točí další a další pokračování Nemocnice na kraji města, nejrůznější Ordinace, Křehké zpoutané vztahy či Uličníci, je to vysoký, velmi vysoký nadprůměr. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Postoj mnoha lidí k tomuto seriálu může výborně doložit jeden rozhovor, který jsem kdysi absolvoval (ne doslova, ale hlavní princip zůstává): "Sleduješ Redakci?" "Ne, vždyť je to na Nově." "A víš, že tenhle seriál nevyrábí Nova, ale soukromá společnost? A je to fakt p.del (myšleno sranda)" "Tak já to okouknu." Po týdnu: "Máš pravdu, je to fakt suprový." Nova má ovšem na tomto zajímavém a pro český seriálový trh přelomově moderním seriálu také své "zásluhy": jako např. vyhození výborné a sympatické (alespoň z mého pohledu) B. Kodetové z jedné z hlavních rolí, protože prý není dostatečně sexy nebo pozastavení natáčení seriálu těsně před čtvrtou řadou, ačkoliv už byla napsaná a její přípravy byly v plném proudu. A toto Nově zkrátka nemůžu odpustit. Tento seriál jsem si totiž kupodivu oblíbil a zvykl si na něj. Pravidelně jsem se u něj bavil, relaxoval a často i chválil nevšední originální nápady. Samozřejmě ne všechny díly byly stejně kvalitní, ale vždy se na to dalo koukat. Příjemní a sympatičtí mladí herci, zápletky, které většinou zaujaly a neopakovaly se, charaktery, které se skvěle doplňovaly, hlášky, které se ujaly i ve společnosti mlaších diváků, svižný střih, vtipné dialogy, situace, které jsou mnohým z nás velice blízké... Jednoduše - na Nově nemusí dávat pouze pokleslosti typu Ordinace v růž. zahradě nebo P. štěstí, ale i kvalitní věci, jakou seriál Redakce zcela určitě je. Nezbývá než doufat, že se pokračování přece jenom někdy ještě rozjede. ()

vejfukCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál co naše milá planeta Nova vysíla (pokud ty ostatní lze nazvat seriály). A teď to nemyslim jako nejlepší ze všech těch hrozných seriálů, ale tak že Redakci sem sledoval a musim říct že se mi líbila. Ale na 5 hvězd to určitě není, občas tam samozřejmě byly díly který byly nic moc a scenář některých z nich byl imho hloupý (viz. třeba díl s černochem a neonacistama). Ale celkově se jedná o zajímavou podívanou. ()

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Téhle produkci jednoduše neholduju, ale na svůj žánr má Redakce slušné hodnocení, a tak jsem zkonzumoval celý jeden díl. Vykašlat jsem ho nemohl, vyplivnout taky ne, a tak ho v sobě pořád nosím a tíží mě v žaludku. Ať se nikdo nezlobí, ale po stránce dialogů je to naprosto zoufalá záležitost a herecky nepřesvědčiví jsou i ti herci, do kterých bych to nikdy neřekl. Měl jsem pocit trapnosti. Celkový dojem: 10 %. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama