Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

**1/2no nebyl to zas tak špatný seriál jak sem si myslel.pár dílů sem viděl,dá se to považovat za to lepší co má na triku tv nova.lepší ale zázrak to taky není,matásek mě seděl asi nejvíc,roman zach byl taky fajn.ovšem šteindler mě sere už od perníkový věže,ten je na pěst. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na odpad to není, viděl jsem pár dílů a párkrát mě to i pobavilo. Ale jako nemůže se od toho nic očekávat. Prostě je to jen český seriál z novinářského prostředí a průměrnými herci. Pro fanoušky asi zábava, pro mě jen hledění do bedny a u toho jezení paprikových chipsů. :-D ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, při které se nebudete svíjet trapností. Co na tom, že takhle to v pravých redakcích nechodí, že. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Na sitcom je to málo "com", od Šteindlera bych čekal veselých scének 1) víc 2) lepších, tj. méně prvoplánových. Netvrdím, že jsem se za celou dobu nezasmál, ale fakt jen občas. Možná to kucí přetáhli se stopáží, přece jen hodina je pro jeden díl sitcomu celkem dost. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

a hleďme, tak tady se ten připálenej ešus vecpal taky....mádl tebe je tady škoda....gou west.......já si tudle jentak sednul do čekárny u doktora (né že by mi neco bylo, to já jen tak vobčas dělám, nevobjednanej, zdravej jako rybička a pouštím lidi před sebe,,,pokud vám dělá dobře, když vám lidi děkujou, vřele doporučuju) a nejaka tehotna pani mi začala vočuchávat mladou frontu...že prej zbožnuje vuni novin a jestli by si mohla čuchnout..úchyla jedna ...rači sem se pred ni schoval na pány...znáte takový ty lidi co kaděj zásadně mimo domov? patřím k nim....doma ani kuličku..všechno to vodnosím do práce, do obchodaků, kin apo návštěvách..tak ušetřim za ty voňavky do mísy.....a nebudete verit co se přihodilo...rulicka byla prazdna a nebylo cim utřít...tak sem to vzal kulturní stránkou...jeden by řek že dospělí lidi dokážou přemejšlet,,,vydedukovat, když viděj že někdo de na wc s novinama a vraci se bez nich, co se asi mohlo stát.. (všichni ne)..ta pani stale nerozumela tomu, proč ji je nechci pučit a proč se tak podivně usmívám.. když sem ji oznámil, že došlo k havárii a že nejvíc to vodnesla helenka vondráčková tak to vůbec nepochopila.... hned nekomu volala a tlumočila tu zkreslenou informaci dál (lidi, a takhle vznikaj fámy )...a že prej noviny voněj...no jak kdy ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbost ale něco mě na tom zaujalo a nevím co přesto bych to řadil mezi ty lepší kousky českých seriálu. ()

duklak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozné, hrozné a ještě jednou hrozné. Tímto komentářem prosím Novu o stáhnutí z tv programu-léto 2008. Jinak nezapnu televizi. Je to hrozný až po uši. Akorát se mi vybavuje ten tlustej Michal Novotný. Nedávno s ním byl kratičký rozhovor a jedna z otázek zněla. Prý máte přezdívku „buřt“? A on. Ano je to pravda a vůbec mě to nevadí. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale se srovnání s jinými českými seriály přece jenom menší. Viděl jsem pár dílů a nebylo to zas tak hrozný. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vůbec ne tak špatný, jako Rodinná pouta apod., ale kažený nepřesvědčivostí některých zúčastněných. Jinak pohoda, když nemáte co dělat. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Seriózně se tvářící novácká záležitost, která však hraničí téměř se sitcomovou sebeparodií, jasně naznačuje ambice nejstaršího tuzemského komerčního hráče.. Už ten příšerný scénář s neskutečně obludnými dialogy nedává seriálu příliš šancí na úspěch.. Amatérská fušeřina.. ()

bloom 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné osvěžení českého seriálu po všech těch Pojišťovnách. Je dobře, že se u nás začaly točit seriály podle zahraničního formátu. Potěší jak známé tváře (Matásek, Šteindler, Batulková), tak i mladí, ale nadaní herci (Novotný, Zach, Ployhar). Zpočátku mě rozhodila výměna Barbory Kodetové za Martinu Válkovou, ale začínám si zvykat. Zároveň si myslím, že by zvláštními hosty neměly být pouze tváře Novy. ()

Reklama

Reklama