Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Opět další z pokusů TV Nova přijít s něčím seriálovým a něčím originálním. A znovu to skončilo krachem. I když na nově by nám ukazovali zase hromadu koláčů sledovanosti a my bychom tak asi patrně zjistili, ře Redakce měla prakticky nepřetržitě sledovanost vyšší, než finále olympiády v Naganu, kdy Hašek, Jágr a spol. vyhráli poprvé v historii zlato. ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně zábavné. Zejména ta snaha o zpopularizování novinařiny v české zemi, kdy v každém díle objevují nové a nové kauzy a přitom když se ráno kouknete do novin, tak zjistíte, že hlavní zprávou dne je, že se nejmenovaná celebrita opila na veřejnosti, zasouložila si s někým s kým neměla a nebo se nechová příkladně ke svým sousedům či rodině. Seriál je jen zase klasický slepenec různých osudů, které stejně jedou v rytmu klasických soapoperních charakterů. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Ach ty novácké seriály!... Jedna povedená scénka jednou za dva díly opravdu nemůže v záplavě těch trapných vynést tento seriál do televizního nebe. ()

Itar 

všechny recenze uživatele

V rámci produkce našich televizních stanic stále nadprůměný seriál, který je sice místy neskutečně protivný, ovšem na druhou stranu se u něj (po vypnutí všech mozkových závitů) dá těch 50 minut za týden strávit bez toho, aniž by člověka přepadla nuda. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele

Je tak dál. Je to určitě lepěí než těžkopádné Náměstíčko nebo trochu moc uplakaná Pojišťovna štěstí. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Lepších 40%. Oproti jiným seriálům je to ještě dobrý. Každopádně tak jako tak, až na občasnou vtipnost se jedná o vesměs celkem nudný, místy až trapný a naivní seriál, ve kterém se nenajde nic nového. Nicméně začátky byly lepší, tam bych dal možná i 3*, takových 50%, ale jakmile odešel Matásek a Kodetová, šla kvalita a vtip dolů a už to nebylo až tak moc na koukání, jen spíše pro chvíle velké nudy. Před tím se to jakš takš dalo. Výsledek je tedy těch 40%. Howgh! ()

Macik 

všechny recenze uživatele

po těch všech tragických seriálech,kterýma nás televize poslední dobou zásobuje,je tenhle ten asi to nejmenší zlo.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Ve své době pokus o svižný seriál modernějšího střihu, ale výsledek je ten, že jsem viděl kousky několika dílů a přišlo mi to debilní a naivní. Hvězdu dávám jenom za Irenu Máchovou , která byla v té době asi nejhezčí herečka, která tady fungovala. ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál z novinářského prostředí. Někdy i vtipné, originální a koukatelné. Z produkce českých televizí přímo klenot. ()

D@ve odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že díl kde jedna z novinářek odhalí gang padělatelů klíčů v lázních mě fakt dostal, nebýt jej bylo by to aspoň na 1* ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Hodnotit asi není úplně fér - já viděl jen jeden díl (a ještě k tomu ne úplně od začátku), ale bohužel ten, který tu zmínila kleopatra a gemini. A z toho dílu na mě civěly všechny znaky té typické novovské seriálovské produkce. Takže odpad a nikdy víc. PS: Viděl jsem ještě jeden díl a v porovnání s ostatní novovskou produkcí to zas tak hrozný nebylo... ()

RadimFišer odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem z výkonu těchto herců tak trochu rozpačitý. Podle mě to není ani seriál jako směs chudáků a looserů ještě horší než ve skutečném životě může být. Dám přednost radši Nemocnici v růžové zahradě. ()

Kaja.Kolarova 

všechny recenze uživatele

No dobře, když pominu ten scénář se zápletkama, který se těžkopádně snaží napodobit jakési krimi, tak ty herecké výkony jsou k pláči. Proč je většina českejch seriálů tak trapná? četla jsem o tom nedávno jeden článek, prý je to tím, že to jsme prostě my, Češi... pěkně děkuju! ()

Reklama

Reklama