Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Ničím nevybočující neplodnost a impotentnost českého seriálu. Ztráta času něco takového sledovat. ()

GianniP 

všechny recenze uživatele

Není to seriál, který bych si nahrával, abych si ho mohl pouštět ve volném čase, ale při současné konkurenci (Ulice, Pojišťovna štěstí a jiné) a na to, že to natočila NOVA to ujde. Já to v létě 2008 používal jako kulisu, když jsem při tom dělal na počítači a rozhodně jsem nebyl zhnusen. Pro odpolední vysílací čas je to celkem vhodné. ()

Lennie 

všechny recenze uživatele

Některé díly by možná byly i za víc, většina sice za míň, ale ve své době to byl seriál, kvůli kterému jsem zůstávala vzhůru i přes zákaz rodičů...a sentiment je prostě bestie :) ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že seriály by se zde měly hodnotit po sériích. Dala bych klidně i 5 hvězd za díly, kde byla Kodetová! Seriál byl netradiční s dobrými herci, vztahy mezi lidmi zajímavé a prostředí redakce pro mě osobně velmi lákavé. Poté následoval krutý pád, kdy jsem se už ani nechtěla dívat, jak celá "věc" vlastně dopadne. ()

Rastman 

všechny recenze uživatele

Laciná zábava ve všech ohledech, ale pořád je to docela zábava a jednoduché na sledování. Ideální pro čerstvé maminy, čerstvé i pokročilé důchodce a muže v domácnosti. ()

Mr.Shock 

všechny recenze uživatele

Mám rád Davida Matáska a svým způsobem taky Báru Kodetovou. Okolnosti mého bodového ohodnocení si prosím račte dopočítat. ;o) ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Pokud přestanu bazírovat na logice a užívám si jen náhod, problémů a vztahů postav, pak je to relaxační, pohodová záležitost. ()

Jebak8 

všechny recenze uživatele

Zdravim...!:D Mrázek byl nejvtipnější ze všech, jen ten mě u toho dokázal občas udržet. Jinak už je dávno v propadlišti dějin, nezanehcal na mě žádné stopy...:) ()

Bobofon odpad!

všechny recenze uživatele

V jedné redakci dělám, tak mohu zodpovědně říct, že tohle je totálně mimózní hovadina a naprostá ubohost ()

vejfukCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál co naše milá planeta Nova vysíla (pokud ty ostatní lze nazvat seriály). A teď to nemyslim jako nejlepší ze všech těch hrozných seriálů, ale tak že Redakci sem sledoval a musim říct že se mi líbila. Ale na 5 hvězd to určitě není, občas tam samozřejmě byly díly který byly nic moc a scenář některých z nich byl imho hloupý (viz. třeba díl s černochem a neonacistama). Ale celkově se jedná o zajímavou podívanou. ()

Reklama

Reklama