Reklama

Reklama

Horká vlna zaplavila L.A., všichni se chystají na velkolepé oslavy 4. července a svět stojí na pokraji katastrofy.  Vlna veder zaplavila Los Angeles. Všichni se chystají na velkolepou oslavu 4. července 2008. Hlavní postavou je boxer Santaros, který trpí amnézií a jehož osudy se spojí s pornoherečkou Krystou, která rozjíždí vlastní televizní projekt. Svět stojí na pokraji společenské, ekonomické a ekologické katastrofy a policejní důstojník Ronald Taverner má důkazy o spiknutí obrovských rozměrů. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Ok, mírné varování: jak v canneském sestřihu, tak i v kinoverzi chybí pár vět z konce (jednak má oblíbená "Have a Nice Apocalypse", jednak celá pasáž zakončená "nobody rocks the cock like Krysta Now"), údajně na žádost samotného režiséra. A taky je film v jiném formátu (2.35:1), než v jakém byl na BD dostupný doposud (2.40:1 - původní je přitom 2.39:1). 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

jhrasko

Očekávám Blu-ray od Arrow, jsem zvědav, co Kelly prozradí v novém - padesátiminutovém - dokumentu, který je na disku. A hlavně jsem zvědav na Cannes Cut, který jsem dosud jako celek neviděl (pouze izolovaně scény z něj). 

El_Pohoda

El_Pohoda (hodnocení, recenze)

příliš dlouhý a nudný film, jediné co mě na filmu zaujalo byla tzv. 3 minutová scénka viz. odkaz. ;)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

po 20. minute som sa pytal co je toto ***** za film, po 40. minute som si zrychlil prehravac na 1.5nasobok, po 60.minute na 2x! tento film na mna zaposobil tak, akoby sa vsetky mozne scenare na filmy uz minuli a tento bol natoceny proste z toho co ostalo - z absolutnej nicoty :)

Uživatel xhc smazal svůj příspěvek.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Je mi jasné, že to není pro každého, ale já prostě zbožňuju filmy, které vám z mozku udělají pořádný LSD mind blowning koktejl. Naked Lunch, Scanner Darkly, Videodrome, eXistenZ, Brazil, Donnie Darko a mnohé další. Paradoxně nejprofláknutější osoba žánru, tedy David Lynch, se mi moc nelíbí ani mě moc nebaví, ovšem u Southland Tales už teď, po první projekci, vím, že je to moje nová srdcová záležitost. Je to prostě boží, ale rozhodně ne pro lidi, pro které je vrchol filmařského umění Shawshank Redemption.

Rikky007

Rikky007 (hodnocení, recenze)

Kdo proboha vymýšlel tenhle překlad názvu? .... fakt invenční.  A Richard Kelly se zařadí bohužel po bok dalších, kterým se nikdy nepodaří překročit stín své úspěšné prvotiny. 

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

yfalken: Áno, len si (podobne ako tisícky ďalších nasprostastých fandov) nahováraj, že si výnimočný, lebo ty jediný si pochopil sväté posolstvo gurua Kellyho.

bobotur

bobotur (hodnocení, recenze)

Ůžasné. Musím to vidět znovu abych to víc ocenil a všechno pochytil.

 (hodnocení, recenze)

Soundland Tales je divadlo poezie a film zaroven Fascinuji me prispevky od lidi kteri to nedali - dat necemu takovemu 48% je asi docela presny obrazek jak na tom sme co se mysleni tyce - vetsina z vas sou proste konzumenti - tenhle film je presne o vas :) gratuluji :) (nic ve zlem :)) no - aby toho nebylo malo - cely film je postaven na dejovem propletenci ktery ma ovsem velice pevny a konsistentni metamodel - implikace vseho co film rozpracovava v nekolika paralelnich (meta)dejich a obrazech je doslova revolucni pohled na nasi uzasne konzumni spolecnost :) Propojit tolik aspektu doby ktera si mysli ze je oprostena od relativne davnych dogmat a pritom jasne ukazat jak moc je jimi svazana. Kontroverzni? proc asi?!? :)) dovedete si predstavit ze by "amerika - verici " mohla tento film prijmout jako neco o cem by se melo mluvit a psat? :) Kellymu se podarilo nafilmovat zdrcadlo - bohuzel to co je v nem je v mnohem dost desive - nic se ale nebojte - v poslednich snimcich nam (spolu s bibli :)) odpousti. Hodne hodne mi to pripomina slavnou americkou krasu - "vsadim se ze vubec netusite o cem to tady kurva mluvim .... ale nebojte - jednou to poznate" :)) bravo Kelly - BRAVO - opravdu jsem se bavil a DIKY :)

xxmartinxx

xxmartinxx (hodnocení, recenze)

Co asi znamenal ten Ježíš, co se objevil na zátech Rocka těsně před tím, než ho zabili? Hm...

dawsoo

dawsoo (hodnocení, recenze)

Je to rozporuplná věc kerou buď člověk miluje nebo nenávidí... u mě se to trefilo do nálady tak že jsem si ho "musel" pustit asi 6x po sobě :D A ač si o mě může myslet kdokoliv cokoliv nelichotivýho tak mě to dostalo jako máloco poslední dobou... hodnotil jsem plnejma pěti... vcelku jsem spoustu věcí naponěkolikátý pochopil,byť třeba jinak než autor myslel,ale o tom to není... pro mne moc zajímavá věc a já jsem měl zážitek silnej jak dlouho ne.

rolly

rolly (hodnocení, recenze)

musím priznať, že som od dua Johnson - Scott očakával tak trochu aspoň takú dobrú jazdu ako to bolo v prípade The Rundown, žiaľ sa to k tomu ani nepriblížilo. Stále som očákaval ten bod, kedy sa film prehupne do zaujímavej časti, ale ono ten bod nie a nie prísť, dopozeral som to fakt asi len zo slušnosti a zvedavosti ako sa to celé ukončí

jirkazuza

jirkazuza (hodnocení, recenze)

Tvůrci filmu motali a motali,až se tak do toho zamotali,že pokus o něco originálního vyzněl jako výkřik do tmy,Richarde-takhle ne....

 (hodnocení, recenze)

Tento film je hrozně moc hloubavý a složitý, nejdříve jsem se lekl jak moc je to složité, ale pak jsem to začal chápat a film si nezaslouží nic jiného nežli 5*

Yardak

Yardak (hodnocení, recenze)

Myslím, že myslíš tuhle pecku od The Killers - All These Things I've Done, je to z jejich prvního alba.

coudy187

coudy187 (hodnocení, recenze)

nevite nekdo, jak se jmenuje ta pisnicka, co tam zpiva Justin? Jak tam zpiva I've got a soul, but I¨m not a soldier... No mozna stejne, ale nemuzu na to prit. Diky

m-i-s-o

m-i-s-o (hodnocení, recenze)

neviem čo si o tom myslite, ale je to dosť šialené vykreslenie budúcnosti a mne sa to aj páčilo

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

viděl nějaký hyperfanoušek (prtž nikdo jiný se na to asi koukat nebude:)) prodlouženou 160sáti minutovou verzi Southland Tales? co je tam navíc resp. je to lepší horší nebo ještě šílenější?

dorkas

dorkas (hodnocení, recenze)

veeeeeelke sklamanie!!! na to, ze ten film mal perfektne herecke obsadenie, tak vykony tychto hviezd boli otrasne, jednotlive ulohy im vobec nepristali a to uz vobec nehovorim o Rockovi, kt. tam vyzeral ako retardovany debilek , nie ako po strate pamati

miko105

miko105 (hodnocení, recenze)

asi najnudnejší film aký som v poslednej dobe videl. možno keby ten film mal tak o hodinu menej tak by som dal vyššie hodnotenie. takto jedna * je až moc.

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

CheGuevara: Pravda, dokud hodnotilo božstvo, bylo hodnocení velmi vysoké.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

doufám, že někdo ripne titulky z DVD. rád bych dal tomu filmu ještě jednu šanci

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Dadel: Aha...

A navíc se teď tenhle zázrak dostal k běžným lidem. Procenta letí dolů zázračným způsobem.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Se mi to jenom zdá, nebo na českém přebalu se distributor ohání Donniem, který tu nebyl nikdy ofiko distribuován a ani v televizi vysílán(aspoň myslím)?

Související novinky

Tvůrce Donnieho Darka opět zkouší sci-fi

Tvůrce Donnieho Darka opět zkouší sci-fi

12.03.2012

Richard Kelly (foto) je tak trochu „one hit wonder“. Navíc Donnie Darko vlastně ani nebyl hit, jen postupem času získal kultovní status. Každým dalším filmem Kelly nahrává svým odpůrcům, kteří tvrdí,… (více)

Nej filmy roku 2008

Nej filmy roku 2008

25.12.2008

Mezi ČSFD uživateli s nejvíce body jsme udělali malý průzkum, které filmy se jim v roce 2008 líbily nejvíce a které nejméně. Nejedná se o žádné „ČSFD Oskary“ ani žádnou oficiální statistiku, jde… (více)

Horor od tvůrce Donnieho Darka

Horor od tvůrce Donnieho Darka

04.07.2007

Režisér jednoho z nejkultovnějších filmů nového tisíciletí (je neuvěřitelné, že si vynikající Donnie Darko doposud nenašel cestu na tuzemský DVD trh!) se stejně jako další originální tvůrci (třeba… (více)

Vůz plný zlata

Vůz plný zlata

01.06.2006

Zatímco čeští filmaři stahují své snímky z většiny festivalů na protest proti nepochopitelnému jednání naší vlády, která neodsouhlasila novelu zákona o české kinematografii, v Cannes se tuto neděli… (více)

Reklama

Reklama