Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Americe celá generace vyrostla na sobotních komiksových seriálech Fat Albert a Cosby Kids a tyto oblíbené postavičky si našly cestu i do americké rodinné komedie režiséra Joela Zwicka. Nešťastná Doris sleduje v televizi, jak si Fat Albert a jeho kamarádi hrají. Osamělá dívka se rozpláče, její slzy dopadnou na dálkový ovladač a Fat Albert ji uslyší. Velký chlapík se širokým srdcem vnikne přes televizní obrazovku do reálného světa a jeho kamarádi ho vzápětí následují. Ve skutečném světě prožijí nečekané události, setkají se se svým „stvořitelem“ Billem Cosbym, ale musejí se včas vrátit zpátky, aby se ze svého světa neztratili jednou provždy. Hrají Kenan Thompson, Kyla Prattová, Shedrack Anderson III, Jermaine Williams a Keith Robinson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si řikal, že film o dívce, která slzou přivede do reálného světa skupinu kreslených černoušků, bude blbost, kterou musel někdo natočit z nudy nebo na vztek svému psychoterapeutovi. Když jsem to nedávno viděl v televizi a trpělivě čekal na onu zázračnou porměnu, musel jsem uznat, že nejeden psychoterapeut musel mít radost. Nicméně, rozhodl jsem to hned v úvodu zcela zatratit, ale když jsem viděl partičku přiblblých černoušků v idiotských kostýmech, jak se konfrontují s naším reálným světem, řekl jsem, že to je tak blbý, až je to dobrý. Jistě, je to pro děti, ale i tak na sobotní dopoledne to ujde. Ti černoušci byli docela legrační. Nevím jak celá moderní komická pohádka skončila, ale za ten začátek dávám poctivé tři hvězdy. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprosto idealni film na sobotni odpoledne. Odpocinkovy, misty vtipny, misty dojemny a trocha toho moralizovani se tu take najde. Na ctyri hvezdicky tomu stale neco chybi, ale na lepsi tri Tlusty Albert rozhodne ma. Hej Hej Hej. P.S.: Nejlepsi rady ale stejnak daval Albert (Abbot) v jednom z dilu v South Parku :-) ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Úbohosť, aj keď nie najväčšieho stupňa (na to tu máme 2001: Vesmírna prda, Strašná haluz, alebo Chlapci to chcú tiež... a stále). Poriadne som sa nezasmial ani raz, skôr som sa párkrát pousmial, ale väčšinou bol film trápny. Takéto filmy budú vznikať asi vždy, nechápem prečo sa s tým niekto vôbec zaoberá. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná komedie plná černochů, která je určená hlavně pro černochy. Minimum vtipů a parta nesympatických herců. Ani pro děti a už vůbec ne pro dospělé. ()

Xeelee

všechny recenze uživatele

Hej, hej, hej, ten cartoon seriál vypadá docela fajn (něco ke shlédnutí na YouTube). Rozhodně nevypadá jako stupidní rodinná komedie pro vypatlance, kde se nemluví sprostě :-) Současný hollywoodský rodinný komedie patří na úplný kinematografický dno a Tlustej Albert patří k tomu horšímu co se urodilo. Ve filmu nefunguje prakticky nic. Opětovaná láska jednoho ňoumy a jednoho citlivýho tlouštíka k nádhernejm holkám, snaha o to pomoct hlavní hrdince, která má mindráky a nevěří si, scénář, kde se všechno děje tak jak se děje protože to je ve scénáři a ne proto, že by to jakkoliv vyplývalo z toho co se děje ve filmu, nepochopená a nepochopitelná WTF linie se záporákem (kterej vypadá jako Xzibit)… To všechno ničí mozkový buňky příčetnejch diváků spolehlivějc než brokovnice. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nevím kdo se u tohohle filmu má bavit. Evidentně jedině afroamerické děti, protože pro všechny ostatní se po pár minutách začne v hlavě odehrávat dialog "Hej, hej, hej okamžitě vypínej!". ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Trošku slaboduché avšak ve své nejhlubší podstatě tuze nenásilné a přiblble jemné pojetí smyslu Ameriky. Pokud ovšem nevyžadujete úsměvné situace, ale rádi si odpočinete u něčeho co není smutné a u čeho nebudete kroutit hlavou pro tu bezbřehou demenci, tak si to můžete s chutí pustit. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Ach nééééé, takhle hloupý film jsem dlouho neviděla. Nevím, jestli animovaný seriál je skutečný a tento film vznikl na jeho základě - pak by to dávalo smysl aspoň divákům toho animovaného serálu, ze kterého hrdinové utekli do skutečného světa. Ta badna hochů byla ale fakt divná. Looserové se dají vykreslit i zábavně a sympaticky. Tihle byli ale fakt hrozní. Jako asi ten film měl i nějakou myšlenku, kdy looserové pomáhají looserce a nakonec se mají všichni rádi. Ale jinak je tne film skutečně útrpný. Stačí ho jenom poslouchat, oni vám ti hrdinové i všechno popíšou "ach, my bledneme" a podobně :) ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Málokedy sa mi stane, žeby som nedopozeral nejaký film dokonca, skôr mávam často výčitky, že pozerám často veľkú hŕbu stupídnych filmov. Ale k veci. Trápna černošská komédia zase raz založená na mne zatiaľ neobjavenom humore v kombinácii s nejakým tým menším zázrakom. Zlýhava aj ako oddychovka, lebo neuveriteľne nudí, ale aj ako určitý druh morálnej výuky, lebo nato vybraný herci nemajú. Ďaľší kliniec do rakvy tohto žánru v mojom prípade, kde v mojom hodnotení je zohľadnená aj možnosť, že koniec filmu sa možno nejako dramaticky zmenil smerovanie tohto Titanicu plnom akej takej nádeje, že sa z toho niečo dobrého môže vykľuť, na svojej prvej plavbe.1,5* ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento príbeh je o problémovej tínedžerke, ktorú hrá Kyla Pratt a ktorá sa nehodí do stredoškolskej spoločnosti. Aby jej pomohol, z televízora vyskočí 400-kilový chlapík a snaží sa utíšiť jej problémy. Po prvé, Tučný Albert je nepríjemný. Lezie mi na nervy tým, že neustále hovorí „Hej, Hej, Hej“. Jediná dobrá časť bola scéna s Billom Cosbym. Scenár vyzeral, akoby bol napísaný ako projekt predškolskej triedy bez pomoci učiteľov. 1/10 ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Nechápu tady to převádění kreslených seriálů do hrané podoby. Trapné, infantilní a zbytečné. Kenan mě tentokrát nepobavil... ()

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Příjemné pobavení o volném odpoledni... Vtipy nejsou zrovna na "intelektuální" úrovni a mnohdy nejsou tolik vtipné ale úsměvné, ale již základní idea filmu (jdeme najít kamarády pro holku, se kterou se nikdo nebaví) je zajímavá... Albert je bezelstný, hodný a přátelský tlusťoch, který dokáže vyřešit problémy lidí kolem sebe a nestíhá řešit ty svoje... Jak by taky mohl - jedná se přeci o hrdinu z animáku. Pokud pominete střípky patosu a zamáčknete slzu nad prostoduchostí některých dialogů, můžete si film náležitě vychutnat. (70%) ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Ale jo .. Proč ne... Film nemusí být naplněn tématy pro filosofický dýchánek. Proč by nemohl být nějaký film jen tak na oddych, a když se to vezme kolem a kolem možná to i nějakou myšlenku mělo. A to HejHejHej je senzační. Celkem se těším až se ke mě někdy dostane tento film s českým dabingem... ()

zdenny odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně se na to chtěly dívat mé dcery, a protože byly Vánoce... Mně ti strašní neherci s ještě strašnějšími účesy celkem zkazili štědrovečení odpoledne. ()

Reklama

Reklama