Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leonardo, Donatello, Michelangelo a Raphael se ve 2D animované podobě náhodou cestováním zpátky v čase dostanou do pravěké doby. Želvy ninja potkají přátelské dinosaury z minulosti a nebezpečné mimozemšťany z budoucnosti, kteří mají zločinecké plány. Musí použít své ninja schopnosti, aby porazili zlo, a také najít způsob, jak se dostat zpátky domů. (Agent24)

(více)

Recenze (4)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Parádní přídavek k seriálu (TMNT 2012). Na 2D animaci si člověk zvykne během 15sekund a pak už se jenom veze na vlně dalšího želváckého dobrodružství.... Pro fandy seriálu není co řešit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý doplnok k vcelku zaujímavému animovanému seriálu. 2D animácie zvládnuté veľmi dobre a celkovo aj dej nenudil, takže si myslím, že tento kraťas je celkom vyváženým výtvorom v rámci série. Ja som sa určite nenudil a cestovanie v čase je predsa len vždy zábava. 60 % ()

Agent24 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bomba! Želvy a dinosauři a konečně i v kreslené variantě. Stejný dabing jako v seriálu Želvy ninja (2012) a ještě větší legrace. CGI seriál mám moc rád, ale nezlobil bych se kdyby byl zase někdy další takový speciální díl. Želvy tam jsou správně malinkatý a i ta animace je pěkná. Konec zůstal jakoby otevřený tak netuším jestli bude pokračovat ve 4 sezoně a nebo nebude. Za mě 100%, protože mě to dost překvapilo a pobavilo. ()

Reklama

Reklama