Reklama

Reklama

Camino

  • Slovensko Na úteku v džungli
Trailer

Obsahy(1)

Píše sa rok 1985, v kolumbijskej džungli naša hlavná hrdinka - fotoreportérka Avery Taggertová (Zoë Bell) dokumentuje skupinu revolucionárov, ktorých cieľom je zlepšiť život všetkých a všetkým. Revolucionárov vedie charizmatický Guillermo (Nacho Vigalondo), známy aj ako „El Guero“. Avery však veľmi rýchlo pochopí, že tento obdivovaný muž je v skutočnosti chladnokrvný násilník. Náhodou sa jej podarí nafotiť, ako El Guero podreže malého chlapca. Dôvod vraždy? Chlapec videl Guillerma pri pašovaní drog. Odvtedy je fotografka na úteku a ukrýva sa v džungli. Jej snímky môžu Guillerma diskreditovať, je preto rozhodnutý za každú cenu Avery nájsť a zbaviť sa jej. Tento brilantný psychopat je však aj veľmi dobrý taktik a vojna s ním nebude vôbec jednoduchá. Avery napriek tomu neprestáva bojovať – za svoj život a príbeh, ktorý zachytil jej fotoaparát... (TV Markíza)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (5)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Válečná fotografka odjíždí do Kolumbie zdokumentovat počínání levicové guerilly, ale když vyfotí něco, co neměla, zvrhne se její cesta v hru o přežití uprostřed jihoamerické džungle. Je škoda, že se Waller snažil natočit něco víc, než obyčejnou naháněčku. Problémy vidím především v tom, že se příliš věnoval jednotlivým postavám, což mu ale vůbec nešlo, přičemž mu moc nepomáhali ani herci. Tedy pokud nepočítám Zoë Bell, která tady ukázala, že to není jen holčičí mlátička. 50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Josh C. Waller mě tentokrát vůbec nepotěšil. Předešlý počin Raze byl solidní brutální jízdou s drsnou Zoe Bell, ale Camino je spíše utahaná a nezajímavá nuda. Je zde spousta hluchých míst, natočeno je to průměrně a jednotlivé souboje nejsou úplně špatné, ale postrádají správnou brutalitu. Intenzivní napětí zde také vůbec není a celkově to působí velmi mdle a nevýrazně. Nelíbilo a nebavilo. 40% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zoë Bell je fajn a já jsem rád, že se skutečně stala normální herečkou a ne jen kaskadérkou, ale tenhle film u tak dobrý není. Ten příběh je neskutečně prázdný a chce se skrýt za specifický způsob natáčení, v podstatě v tradici moderního pomalého drsného dramatu. Bohužel výsledek je prostě trochu nudný. Ale na ten průměr to dojde. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dlhý rozbeh a už keď sa to rozbehne, tak to upadne to dosť veľkej nudy založenej na nahánaní sa po džungli a strieľani do stromov. A súbojoch 1v1 kde je víťaz dopredu daný. A záver je úplný zlý. 1 z 5 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama